Geocaching Challenges
Publikováno 19 srpen 2011 - 18:28
Publikováno 19 srpen 2011 - 18:30
#243 Guest_Ištván_*
Publikováno 19 srpen 2011 - 18:35
Na foursquare nejsem a moc těmhle věcem nerozumím, ale nesnažili se Challenges valit tímhle směrem?
právě se objevil na fóru pod výzvou
Udělejte sadu pravidel pro ty nový Challengs
Have a set of guidelines for these new challenges.
přípis od Jeremyho
"We're implementing the definition of "Challenge Worthiness" today. Challenge worthiness is defined as location-specific, straightforward, appropriate and fun. We'll be integrating this into the listing, submission and archive page."
"Dnes přidáme princip hodnotné Challenge.
Hodnotnou Challenge si představujeme jako jednoznačně lokalizovanou, jednoduše srozumitelnou, nikoliv nemístnou a vtipnou, zábavnou. Budeme to přidávat do listingu, zakládací i archivační stránky."
Po právu ho tam zakladatel vlákna setřel. Den po vyjetí s novou featurou budou lidem dávat pravidla... WTF?!
Publikováno 19 srpen 2011 - 18:52
katka007 napsal/a:
...protože jestli ne, tak pak nechápu proč....
Proč , jednoduše proto, že je to hra a tu hru řídí (ať chceme nebo ne) jistá firma a ta to nedělá pro naše krásný vočička...
Takže já to celkem chápu. Firma má nějaký marketingový plán, něco nového musí neustále testovat jinak zakrní a nenabalí nové zájemce které původní hra až tak neoslovila nebo je z nějakého důvodu minula.
A jestliže je základní platforma úspěšná (a to GC bezesporu je nejen u nás) tak pak je potřeba neustále hru rozšiřovat, přidávat nové a nové kostičky, ty staré občas přemalovat, někde udělat něco super a extra jen pro někoho (jsou tací které prostě nebere hrát něco co může dělat každý) a zároveň se musí přitáhnout a nejlépe i namlsat co nejvíc těch míň obdařených , líných nebo i jinak nemohoucích, ale potenciálně platících hráčů.
Mít úspěšnou firmu s nápadem tak v podstatě máte jen 2 možnosti jak prorazit a zajistit si stálý, ale lépe vzrůstající příjem do kasy. Když si budete jistí dostatečným počtem zájemců o produkt tak můžete na začátku svůj produkt značně znepřístupnit a budete ho prodávat jen vybrané klientele a za luxusní ceny - fajn. Tohle poběží celkem slušně pár let, ale má to strop v okruhu zájemců a pokud nechcete jít dál máte svoje jistý a skoro nic dlouho měnit nemusíte.
Nebo tím prvním stylem vytvoříte značku - o té se za čas bude vědět po celém světě a bude po ní také pošilhávat kdeko, ale cílová skupina na původní produkt není nafukovací a tak budete potřebovat nabídnout i něco pro ty další lačné zájemce a pustíte to prostě masově všem. Ty první sice ze začátku naštvete a možná i někoho odradíte, ale už to zná každý, ne každý se toho jen pro tu změnu vzdá a rozhodně se dá očekávat, že si to náhradou za odpadlíky pořídí mnohem větší počet těch co to taky vždycky chtěli, ale neměli na to peníze (nebo v našem případě třeba "buňky").
Hra jede dál, jen se obměnili hráči. Pro mne jako pro provozovatele to je celkem nezajímavé pokud to generuje větší zisk a nabalí víc nových klientů.
Je někde v něčem problém ?
:p:D
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 19 srpen 2011 - 18:57
Publikováno 19 srpen 2011 - 18:59
Publikováno 19 srpen 2011 - 19:01
Publikováno 19 srpen 2011 - 19:02
Publikováno 19 srpen 2011 - 19:04
olaf3788 napsal/a:
Aranyafëa:Na mě jako PM to má opačný vliv.PM si už nejspíš neprodloužím po tom jak se chová Jeremy
Ano, to máš pravdu. Já to myslel že je to spíš pro bm, především nováčky nebo ty které to osloví... pokud vůbec. Tak ti si to pm proto koupí... vlastně je to nedotažené i v tomto směru,každopádně taky si raději ještě počkám jak se situace vyvine.
Publikováno 19 srpen 2011 - 19:04
#251 Guest_Ištván_*
Publikováno 19 srpen 2011 - 19:23
olaf3788 napsal/a:
Aranyafëa:Na mě jako PM to má opačný vliv.PM si už nejspíš neprodloužím po tom jak se chová Jeremy
Třeba do března vychladnu a koupím znovu, možná přejdu na opencaching.com...
Přišel mail i vám?
Publikováno 19 srpen 2011 - 19:35
Publikováno 19 srpen 2011 - 19:41
Takže nám začnou růst všechny dřív reviewery zakázané komínovky, mostovky, stožárovky jako "virtuálky" bez krabek s podmínkou fotky nahoře.
Večer pak na TV H@VNA, uvidíme v patřičně drastickém záběru toho, který sice "čelynč akceptul, ale nezkomplítoval"
Publikováno 19 srpen 2011 - 19:43
Publikováno 19 srpen 2011 - 19:47
Vzhledem k rychlosti archivace některých nesmyslů a zamykání některých účtů?Trauma_Zero napsal/a:
Mě hlavně připadne že Challenges jsou bezvadný způsob jak obejít reviewera,
Publikováno 19 srpen 2011 - 19:52
I když myslím že v našem "Tcheském kotlicschku" lze očekávat lecjaké komunitní snahy o hromadné palcování nahoru a dolů.
Publikováno 19 srpen 2011 - 20:04
#258 Guest_Ištván_*
Publikováno 19 srpen 2011 - 20:05
wabicek napsal/a:
ivanbok napsal/a:
Třeba do března vychladnu a koupím znovu, možná přejdu na opencaching.com...
Přišel mail i vám?
prisel, na OC asi videj, jak to groundspeak pokakal a nenechaj si tuhle sanci utect
Já se rozhodl že listingy hodím aspoň na opencaching.cz - postupně s nějakými probíhajícími úpravami - už jen pro pocit že jsou někde v češtině a ne cestine. A ten Garminí pokus omrknu, jen ať Groundspeaku zapálej koudel u zadku...
Pořád mám za to že pověst geocaching.com vytváříme my, autoři keší, vypráví se o dobrých keších - ne o bodech za fotky z líbání žabáka.
#259 Guest_Ištván_*
Publikováno 19 srpen 2011 - 20:08
ssva napsal/a:
Potřísnil jsem si skore zkompletováním jedné Chalenge...jak ten log mám vymazat, když ta CH je už archivovaná ? Neporadí někdo?
Jedině hlasovat tady:
Please give us the abilty to delete our own completion logs on archived challenges
Mám stejný problém
Publikováno 19 srpen 2011 - 20:09
ssva napsal/a:
Potřísnil jsem si skore zkompletováním jedné Chalenge...jak ten log mám vymazat, když ta CH je už archivovaná ? Neporadí někdo?
http://www.geocachin...556#post_299556
Aspon vyzkousis, jestli to funguje u tech archivovaných.....
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů