Přejít na obsah

Fotka

Geocaching Challenges

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
567 odpovědí na toto téma

#261 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 20:16

plavcik napsal/a:

ssva napsal/a:
Potřísnil jsem si skore zkompletováním jedné Chalenge...jak ten log mám vymazat, když ta CH je už archivovaná ? Neporadí někdo?

http://www.geocachin...556#post_299556

Aspon vyzkousis, jestli to funguje u tech archivovaných.....

Na listing a logy se nelze dostat...
This Challenge has been archived and is no longer available....
asi se s tím budu muset naučit žít...:(
  • 0

#262 Fast Hippo

Fast Hippo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 20:19

Potřísnil jsem si skore zkompletováním jedné Chalenge...

Což takhle přestat blbnout a zkusit buď vyrobit rozumnou challenge nebo se na to vykašlat? Zatím žádný z argumentů zde uvedených proti nim není nejsilnější, zejména pak úpění nad devastací statistik a rychlým nahrabáním bodů. Je až dojemné, jak najednou se na ty bodíky upínáme.
Dejme tomu čas, zrušit to jde vždycky. A že bude většina pubertální mládeže líbat monitor s žábou? Nevěřím tomu, ale i kdyby, tak vadí to něčemu?
  • 0

#263 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 532 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 20:58

Nechali slyšet, že ještě dnes vrátí zpět to datum, tak aspoň něco. Sláva!
  • 0

#264 Alke04

Alke04

Alke04

• Members
  • PipPipPip
  • 678 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 21:00

To nebyla Kokakola Ondro, něco fetovali... Ale být tebou, nějakou challenge si zaloguji - nevěřím, že budou mít dlouhého trvání (doufám).
  • 0

#265 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 21:16

Tak aspon archivovali tu challenge o libani zaby. B)B)
  • 0

#266 spadi

spadi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 21:36

vypadato že některé věci jsou zpět tak jak byli super gratulace nám všem :)
  • 0
Garmin Oregon 300
www.haspirja.webnode.cz

#267 hexteam

hexteam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 22:51

Jak koukam na ty celenky v Praze tak podle me to cele odumre samovolne :) Jak dlouho bude lidi bavit hledat v archivu fotky toho a toho mista a pokud to bude neco tezsiho jako treba vyfotit se na miste treba v nakym kostymu, tak uz se na to vetsina vykasle :) Tim to nechci nijak zavrhovat ale existuje spousty her, ktere skoro nikdo nehraje :) A uz se ani nedivim ze to nechteli jako samostatny web :)
  • 0

#268 Kamenitxan

Kamenitxan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 23:22

Nevíte jak odstranit přijmutou archivovanou challenge? Překáží mi v přehledu.
  • 0

#269 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 23:34

KaMo_cz napsal/a:
Sobíku, seš opravdu mimo mísu.
1) sám říkáš, že to má samé nedodělky - tak to neměli pouštět
2) toto nejsou keše, tak proč to míchají ke keším
2b) pravidla CH jsou skoro přesným opakem pravidel keší
3) statistiky, ano, bude mě srát, že nějaký klikal u pc udělá za den 1000 bodů a bude na tom stejně. protože ikdyž to je PT, kak musíš zvednout prdel od kompu a dojet to na tu silnici posbírat (mimochodem SPT není úplně zadarmo ;)

Ať je jedou separátně, jako WM nebo BM a bude klid. Kdo to bude chtět hrát, bude

Mám rád, když má nadsamec rychlejší klávesnici (měl jsem na jazyku jiný orgán) než mysl a trochu se rozhlédne...
2) nikdo to ke keším nemíchá. Podívej se pořádně na stat bar a statistiky. Dokončené CH tam nejsou... viz. screen od Klíčníka výše a moho ti ho sem dát taky. Jedině kam se to přičítá je info při přihlášení v tvém profilu, ale to nikdo nevidí, jen ty... To je BIG problém?
2b) No a co, je to jiný typ hry, nikdo tě nenutí to hrát
3) viz. 2) nikam se nic nepíše a žádný klikal tě nepředběhne, neboj se. Můžeš být v klidu hrdý na svoje úlovky čestné a rychlošípské
1) pracoval jsem hodně dlouho jako produktový manager a moc dobře vím, že občas je nutno vypustit něco v beta verzi a kdyby nebyla kolem taková hysterie, tak se to v klidu v dalším releasu doladí. Já osobně kromě toho, že nezmizí ze seznamu archivovaná CH a moc nefunguje mapa nevidím.

Zvolil jsem trochu ostřejší ton a předem se za něj omlouvám, nechci flame, ale prostě ty žvásty naddonaldů jsou fakt smutný... hrajeme hru, bavme se, je to sranda a hlavně, nikdo nikoho do ničeho nenutí. Proč si to furt neuvědomujete...
  • 0

#270 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 23:35

Kanabis napsal/a:
Nevíte jak odstranit přijmutou archivovanou challenge? Překáží mi v přehledu.

Co se začíst o prá příspěvků níže... že to zatím nejde, je to bug a snad ho opraví...
  • 0

#271 irillee

irillee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 23:47

Hlavně je tady prozatím dávka výzev které jsou v podstatě naprosto snadné, týkají se míst odkud jsou kopce fotek a tím jsou z toho velmi snadné zářezy. Je jich dost absolvovatelných z domu a nikoho to moc ven nežene a tím se to celkově hodně sráží. Ty Pražské ještě patří k těm lepším, i když jak jsem tak koukala na ty Wifi tramvaje tak jsou v listingu uvedená dvě čísla a na fotkách se objevují i tramvaje s jinými. To by asi nemělo být uznáno ownerem. Ale je to výzva která už není "gaučová" U Petřína je to zase postaveno tak, že výzva vyzývá ke zdolání xy schodů a je čistě na každém jestli si jí logne jen tak protože chce bod nebo tam opravdu byl. Stejně tak Karlův most - ten má asi cvaknutý každý kdo kolem něj někdy prošel - s hradem v zádech si taky dost lidí hlavu neláme. Což už je pak na ownerech jestli mají radost z toho že na jejich výzvu někdo reaguje nebo jestli mají jasně stanovené pravidlo a vyžadují jeho dodržení. Teď to každý spíš testuje a "blbne" než aby byla výzva neobvyklá a zajímavá. Otázkou je jakým směrem to nasměrují úpravami a jestli tomu dokáží dát nějakou formu, která bude přijatelná - případně motivovat ty, kteří mají představu jak by to mohlo být, ale tahle smršť je odradila se v téhle aktivitě jakkoli angažovat. Původní idea asi nepočítala s takovou odporovou vlnou na jedné straně a vlnou kravin které uživatelé do výzev vecpali na straně druhé. Když udělám výzvu vyfoť pražský hrad, musím počítat s tím že to bude zaplaveno domácím archivem... Ale myslím si že je dost takových, kteří dokáží vymyslet výzvu která bude pro ostatní natolik zajímavá že jí půjdou testnout do terénu. Prostě se uvidí jestli budou i nadále podobně neatraktivní, nebo jestli se z nich vybrousí záležitost kterou si spousta lidí ráda "odloví". Což je asi na straně GS aby trochu přitáhl pravidla a ukázal že je to projekt který není jen plácnutí do vody. Prozatím se toho neúčastním, momentálně to není věc, která by mi přinesla nějakou radost když to splním narozdíl od nálezu staré dobré krabičky...
  • 0
Když už něco hledám, tak z toho chci mít radost - aneb hezkých krabic je žalostně málo

#272 Anupev

Anupev

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 597 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 0:23

Jsem se vrátil od přátel z návštěvy a nestačím se divit. Je to jako nedovařený špagety... Ať si to existuje, ale nejlépe zvlášť a je to monitorované. Osobně mě to příliš neláká a pokud to nedostane rozumnou formu, ani to zkoušet nebudu.
  • 0
Každá keš je stupněm ke kačerově posmrtné blaženosti.

#273 Vsara

Vsara

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 6:50

CHmm .. nevím, co se z toho vyvrbí. A zkusila jsem funkci nějakou bla bla chalenge.
Pročítám toto forum a nemohu najít:

1. Jak poznám kdo kterou chalku založil?
2. Pokud by se to mělo někdy hrát, musí jít smazat nesprávné logy. Jak někomu smazat log?

Mělo-li by to k něčemu někdy být - třeba ty "akční", je pole pro zadání výzvy malé. Třeby by to chtělo i fotky atd...

(pokus se splněním chalenge - opravdu to přičte bod :o:o:@ - je tedy velmi snadné dostat do statbaru několikamístná čísla :|)
  • 0

#274 Do-bby

Do-bby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 307 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 8:02

Vsara napsal/a:

(pokus se splněním chalenge - opravdu to přičte bod :o:o:@ - je tedy velmi snadné dostat do statbaru několikamístná čísla :|)

do satus baru nastesti ne. kam to pricte body je pod avatarem u logů a pak na hlavni obrazovce nahore v pravo u tveho nicku.

status bar je nastesti cisty.(zatim - protoze nevim zda je to umyslne nebo omylem)
  • 0

#275 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 532 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 8:11

Vsara napsal/a:
CHmm .. nevím, co se z toho vyvrbí. A zkusila jsem funkci nějakou bla bla chalenge.
Pročítám toto forum a nemohu najít:

1. Jak poznám kdo kterou chalku založil?

Poznáš to, když si najedeš úplně dolů tak podle prvního vytvářecího logu.

Vsara napsal/a:
2. Pokud by se to mělo někdy hrát, musí jít smazat nesprávné logy. Jak někomu smazat log?

Nemůžeš smazat log, můžeš se jen dívat, jak Ti tam naskakují nesmysly. On je problém, že to není tvoje challenge, protože ji už nemůžeš upravovat, jakmile ji někdo akceptuje. Jediné, co můžeš udělat, je archivovat chalku jako celou. Skvěle vymyšleno. :(

Vsara napsal/a:Mělo-li by to k něčemu někdy být - třeba ty "akční", je pole pro zadání výzvy malé. Třeby by to chtělo i fotky atd...

• 0

#276 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 8:15

Vsara napsal/a:

Na stat bar a do statistik to nic nepřičte. Pouze se změnil horní informační rámeček, kde to přičtený je, ale to vidíš jen ty... ostatní vidí tvůj stat bar a tam je to OK.
  • 0

#277 N2by

N2by

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 9:30

Podle meho existuje jiz par rozumnych a spravnych "výzev". Myslim, ze napad je to dobry a pocita se to zvlast, takze si nevymejslejte! Co me ale opravdu ser. je ze polovina lidi co ma nejakou vyzvu splnenou jsou zapraskany podvodnici!!!!!!!!!!!!!!!!! Prochazel jsem si http://www.geocachin...iew.aspx?cx=CX5 a tam je vetsila lidi zalogovana podovdne!!! Kdo to kdy videl logovat si s nekolik let starou fotkou! Chyba tech Challenges je v tom, ze autor to nemuze jednoduse a strel hbyte promaznout! Myslim, ze by z tech 46 lidi objevilo najednou tak 2-3. Takze vyzva: Podvadite jenom sebe, podvodnici zapraskany!!!!
  • 0

#278 N2by

N2by

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 9:56

Tak pozor, prosel jsem si vsechny fotky a "oflagoval" vsechny podovniky, nebo ty co nesplnili zadany ukol. A hle: Vysledek: Podvodnici stydte se!!!!!!! Nasel jsem jenom jenoho jedineho, ktery bud neni blbej, nebo neni podvodnik. Takze jeden ze 46 opravdu splnil vyzvu!!! Tfuj! Asi si zalozim forum podvodniku a budu tam psat jejich nick!
  • 0

#279 sadmanwholikesblues

sadmanwholikesblues

Copak jmelí, ale jmelí!

• Members
  • PipPipPip
  • 423 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 10:07

Odezva v ramci celeho sveta je asi velka. Clovek napise email a:
Thank you for contacting Groundspeak. We are experiencing an unusually high volume of emails, but promise to get back to you as soon as possible.
  • 0

#280 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 10:08

N2by: zajimave, zvlaste to, kdyz te "naplnuje" takova vec. Nebylo by lepsi vyrazit na cerstvy vzduch pro nejakou krabicku?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama