KaMo_cz napsal/a:
Sobíku, seš opravdu mimo mísu.
1) sám říkáš, že to má samé nedodělky - tak to neměli pouštět
2) toto nejsou keše, tak proč to míchají ke keším
2b) pravidla CH jsou skoro přesným opakem pravidel keší
3) statistiky, ano, bude mě srát, že nějaký klikal u pc udělá za den 1000 bodů a bude na tom stejně. protože ikdyž to je PT, kak musíš zvednout prdel od kompu a dojet to na tu silnici posbírat (mimochodem SPT není úplně zadarmo
Ať je jedou separátně, jako WM nebo BM a bude klid. Kdo to bude chtět hrát, bude
Mám rád, když má nadsamec rychlejší klávesnici (měl jsem na jazyku jiný orgán) než mysl a trochu se rozhlédne...
2) nikdo to ke keším nemíchá. Podívej se pořádně na stat bar a statistiky. Dokončené CH tam nejsou... viz. screen od Klíčníka výše a moho ti ho sem dát taky. Jedině kam se to přičítá je info při přihlášení v tvém profilu, ale to nikdo nevidí, jen ty... To je BIG problém?
2b) No a co, je to jiný typ hry, nikdo tě nenutí to hrát
3) viz. 2) nikam se nic nepíše a žádný klikal tě nepředběhne, neboj se. Můžeš být v klidu hrdý na svoje úlovky čestné a rychlošípské
1) pracoval jsem hodně dlouho jako produktový manager a moc dobře vím, že občas je nutno vypustit něco v beta verzi a kdyby nebyla kolem taková hysterie, tak se to v klidu v dalším releasu doladí. Já osobně kromě toho, že nezmizí ze seznamu archivovaná CH a moc nefunguje mapa nevidím.
Zvolil jsem trochu ostřejší ton a
předem se za něj omlouvám, nechci flame, ale prostě ty žvásty naddonaldů jsou fakt smutný... hrajeme hru, bavme se, je to sranda a hlavně, nikdo nikoho do ničeho nenutí. Proč si to furt neuvědomujete...