Přejít na obsah

Fotka

Geocaching Challenges

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
567 odpovědí na toto téma

#281 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 10:31

N2by napsal/a:
Tak pozor, prosel jsem si vsechny fotky a "oflagoval" vsechny podovniky, nebo ty co nesplnili zadany ukol. A hle: Vysledek: Podvodnici stydte se!!!!!!! Nasel jsem jenom jenoho jedineho, ktery bud neni blbej, nebo neni podvodnik. Takze jeden ze 46 opravdu splnil vyzvu!!! Tfuj! Asi si zalozim forum podvodniku a budu tam psat jejich nick!

Nezer to tak ;)
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#282 N2by

N2by

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 10:50

semik75 napsal/a:

N2by napsal/a:
Tak pozor, prosel jsem si vsechny fotky a "oflagoval" vsechny podovniky, nebo ty co nesplnili zadany ukol. A hle: Vysledek: Podvodnici stydte se!!!!!!! Nasel jsem jenom jenoho jedineho, ktery bud neni blbej, nebo neni podvodnik. Takze jeden ze 46 opravdu splnil vyzvu!!! Tfuj! Asi si zalozim forum podvodniku a budu tam psat jejich nick!

Nezer to tak ;)

....napsal jeden z podvodniku :-).
  • 0

#283 Nulll

Nulll

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 10:51

N2by napsal/a:

To forum hamby by stálo za zvážení. Neuvěřitelný, co je někdo schopen předvést pro 1 bod...
  • 0

#284 _eda_

_eda_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 10:53

sobikovi napsal/a:

Vsara napsal/a:
(pokus se splněním chalenge - opravdu to přičte bod :o:o:@ - je tedy velmi snadné dostat do statbaru několikamístná čísla :|)

Na stat bar a do statistik to nic nepřičte. Pouze se změnil horní informační rámeček, kde to přičtený je, ale to vidíš jen ty... ostatní vidí tvůj stat bar a tam je to OK.

Ale pricita se to do cisla, ktere je videt vedle logu u normalni cache. A to je imho ten problem.
  • 0

#285 N2by

N2by

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 10:54

Nulll napsal/a:

N2by napsal/a:

To forum hamby by stálo za zvážení. Neuvěřitelný, co je někdo schopen předvést pro 1 bod...

Jsem rad, ze nejsem sam, kdo si mysli ze je to spatne.

Na druhou stranu by bylo dobre rict, ze pravidla byli absolutne nerizene, takze v nekterych pripadech to muze byt jen chyba pochopeni celeho principu. V takovem pripade predpokladam, ze si lidi ty svoje logy smazou dobrovolne.
  • 0

#286 N2by

N2by

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 10:56

S474N napsal/a:
N2by: zajimave, zvlaste to, kdyz te "naplnuje" takova vec. Nebylo by lepsi vyrazit na cerstvy vzduch pro nejakou krabicku?

Souhlas, venku je krasne. Dam si obed a razim ven, jako spravny geocacher.
A asi si dam i dalsi Challenge, ale poctivou B).
  • 0

#287 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 10:57

N2by napsal/a:
Souhlas, venku je krasne. Dam si obed a razim ven, jako spravny geocacher.
A asi si dam i dalsi Challenge, ale poctivou B).

Ja si naklikal dalsi od stolu. ;P
  • 0

#288 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 457 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 12:21

N2by napsal/a:

aby si se z toho nepo*** :D:D:D
Jaké bylo zadání? Splňuje fotka zadání? Je něco proti pravidlům? Ne? Takže je to jen TVŮJ VÝKLAD pravidel? AHA! Tak to jo...
BTW si myslím, že každý si to chtěl zkusit jako novinku, jak to funguje.
Takže zklidni hormon, chlapče :)
  • 0

#289 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 12:51

_eda_ napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Vsara napsal/a:
(pokus se splněním chalenge - opravdu to přičte bod :o:o:@ - je tedy velmi snadné dostat do statbaru několikamístná čísla :|)

Na stat bar a do statistik to nic nepřičte. Pouze se změnil horní informační rámeček, kde to přičtený je, ale to vidíš jen ty... ostatní vidí tvůj stat bar a tam je to OK.

Ale pricita se to do cisla, ktere je videt vedle logu u normalni cache. A to je imho ten problem.

ja s tim problem nemam. Je u toho jasne napsano foun and completed, tedy kazdy soudny kacer chape. Ja se divam na statbar a do zebricku, tam se to nepocita a to je podstatny.
  • 0

#290 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 1 263 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 13:48

No a ja zase mám, no. Pro mě jsou GC hlavně krabičky, ani waymarking, ani challenges. Takže když se kouknu na logy u krabicky nebo do profilu, nejsem pro, aby se do toho pletly jiné záležitosti. A od toho je hlasování na feedback, když se ti něco líbí nebo ne. Nemá cenu nutit ostatním svůj názor a obviňovat je, že o tom nic nevědi...
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C

#291 _eda_

_eda_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 14:06

sobikovi napsal/a:

_eda_ napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Vsara napsal/a:

ja s tim problem nemam. Je u toho jasne napsano foun and completed, tedy kazdy soudny kacer chape. Ja se divam na statbar a do zebricku, tam se to nepocita a to je podstatny.

Ne, je tam napsany jen jedno cislo (ktere zahrnuje dohromady found+completed) a teprv kdyz najedes mysi tak se dozvis kolik ceho...
  • 0

#292 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 15:30

_eda_ napsal/a:

sobikovi napsal/a:

_eda_ napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Vsara napsal/a:

Ne, je tam napsany jen jedno cislo (ktere zahrnuje dohromady found+completed) a teprv kdyz najedes mysi tak se dozvis kolik ceho...

Ale to nejsou statistiky, to je číslo nalezených keší a dokončených challenges... nic víc, nic míň a myslím, že to každý chápe...
  • 0

#293 rendystod

rendystod

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 17:15

Tak jsem si taky jednu ulovil. Ukol byl zajit do parku a sebrat tam nejake odpadky. Tak jsem vyrazil, posbiral, potkal kamose, dali jsme si pivko a sel jsem parkem domu. Sebral jeste neco po ceste a verte neverte docela dobry pocit.
  • 0

#294 PRESEKA

PRESEKA

PŘESEKA

• Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 19:38

Taky jsem si dnes "ulovil" tu naši první Budějickou - na Černou věž bych asi normálně za těch 30 vočí jen tak nešel, ale odpoledne cestou z nákupu jsem tam vyběhl přehlídnul z tý vejšky tu naší přerostlou vesničku a zjistil jsem co je kde nového, pořídil fotku (k výzvám jdou nahrávat jen po 1 kousku) a dobrý. Bylo krásně, trochu jsem se zapotil a cestou z věže jsem si říkal, že bych na ní mohl zaběhnout častěji ;) ... takže je možný, že když to nebudou stupidnosti tak si občas nějakou tu výzvu zopáknu :)
  • 0
Děláme to pro zážitky a když je hezky tak nikam nechvátáme...
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !

#295 Svojetice

Svojetice

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 21:45

To je chujovina tyhle Challenge...hlavně nevím proč je to kombinovaný s GC? Za pár dní to bude všechno zasekaný nějakejma pitomejma challengema který si zaloguje každej z tepla domova od pc...:(Geocaching má přece být o HLEDÁNÍ POKLADŮ V PŘÍRODĚ a ne o tomhle,např. typu: Vyfoť se s žábou.
Bylo by to pěkný kdyby to bylo jako samostatnej celek ale ne dohromady...:|
Alespoň honiči bodů si přijdou na své...

• 0
Ať je léto nebo zima, lovit kešky je vždy prima.

Garmin vista HCx

#296 geostorm

geostorm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 21:51

rendystod napsal/a:
Tak jsem si taky jednu ulovil. Ukol byl zajit do parku a sebrat tam nejake odpadky. Tak jsem vyrazil, posbiral, potkal kamose, dali jsme si pivko a sel jsem parkem domu. Sebral jeste neco po ceste a verte neverte docela dobry pocit.

Doufám že si tam nechal tu plechovku (flašku) od piva někde válet, aby i ostatní měli co sbírat.
  • 0

#297 washa_rednecks

washa_rednecks

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 0:48

Myslím, že pokud půjde o Challenge v přírodě, foto někde na místě, kde by třeba kešku nebylo dobré umístit, proč ne... pokud to lidi vytáhne od PC ven, nemůže na tom být nic špatně... pokud ale budou CH typu žába, tak je to opravdu trapas... alespoň si můžeme udělat obrázek o tom, kdo to založil... stejně tak nevím nevím, pokud se jedná vyloženě o komerční CH, viz. Pivo u Fleků... wtf? že bych si taky založil CH? prodávám CAD/CAM systémy, takže úkol zní: "Pořiď si CAM"... :P
  • 0
Washa Rednecks alias .wr!
// go hard or die tryin' //
Samsung Galaxy Ace, c.geo, Locus
HTC Evo 3D, Locus Pro
Samsung Galaxy Mini, a.drake, c.geo
HTC TouchPro2, PocketDrake, GCz
Sony Ericsson W715i, Handy Geocaching
Garmin eTrex Legend, MapSource
GeoGet, MOBAC

#298 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 9:19

U CH je praporek a text Flag Challenge. Nepodařilo se mi dohledat, co to udělá... netušíte?
  • 0

#299 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 9:25

sobikovi napsal/a:
U CH je praporek a text Flag Challenge. Nepodařilo se mi dohledat, co to udělá... netušíte?

To je bonzovatko. Kdyz na to kliknes tak dostanes nekolik moznosti jak celenku oznacit, jako ze je to spam nebo ze je offensive apod...
  • 0

#300 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 21 srpen 2011 - 9:39

sobikovi napsal/a:

Při určitém množství oflagování ji to archivuje, ale obávám se že to stejně ještě odklepávaj v Seattlu ručně...
... je to nepřipravený až hanba, hlavně že Block Party (GC2FYVM) proběhla v pohodě, všichni jim to jistě pochválili...:@
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama