Geocaching Challenges
Publikováno 18 srpen 2011 - 22:23
Publikováno 18 srpen 2011 - 22:27
Publikováno 18 srpen 2011 - 22:30
#104 Guest_Ištván_*
Publikováno 18 srpen 2011 - 22:54
Radkak napsal/a:
Nevíte, jak si smažu completed challenge, když už je archivovaná? nějak mi to uniká..
To se snad smázne automaticky.
Publikováno 18 srpen 2011 - 23:15
Publikováno 18 srpen 2011 - 23:18
Publikováno 18 srpen 2011 - 23:20
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 18 srpen 2011 - 23:25
Publikováno 18 srpen 2011 - 23:25
Každý?Ruuzha napsal/a:
Třeba ta s karlovým mostem, každý tam posílá fotky z virtuálky, přitom je tam jasně psáno, vyfoť se s PH za zády. Hned bych jim to mazal.
Nechceš, doufám, tvrdit, že já nestojím na Karlově mostě a nemám za sebou na fotce Hradčany, že ne?
Tak opatrně s tím generalizováním...
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 18 srpen 2011 - 23:45
ad 1) a je to důležitý ? mám x keší a u některých jsem zpět nezískal ani logbook (prostě mi ho furt kradou) takže to stejně nezjistím jestli je to či není pravda ... bylo tu jedno téma o kontrolování logbooků versus skutečný logy kdo to skutečně dělá ?? přiznám na rovinu jen vizuálně ale zakládám si je :-)Jave napsal/a:
Kdybych mel o challanges zajem, hned bych mohl z fleku dve splnit.. fotka na Karlove moste, fotka u Brandenburske brany.. Ani jedno z toho me v tuhle chvili moc nelaka, ale daleko vic jsem rozcarovany z te spousty zmen..
Jestli jsem to dobre pochopil, tak:
1) u kesek se ted neukazuje den logu (ani kdyz jsem jeji owner)
2) logy uzivatelu jsou neprehledne kvuli obrazkum, statistikam a dalsim kravinam
3) mame tu novy typ geochachingu, ktery zatim vypada spis jako neco "podel se o fotky z dovolene"
Projel jsem si forum na gc.com, k necemu si rekl sve a par veci popostrcil hlasy co mam. Ted jdu spat a uz na to prdim.. uvidime co se z toho velkeho rozruchu ve svete gc nakonec vyvrbi.. prijde mi jen smutne jakym smerem se ubira organizace na kterou uz vic jak tri roky prispivam..
ad 2) nepřijde mi to nepřehledný spíš se to zpřehlednilo ale souhlasím, že datum by se tam vešel.... ok popírám bod 1) :-D
ad 3) no pokud jsi zkusil foursqvare nebo gowallu tak nic nového pod sluncem :-) jen chce být gc.com trochu víc IN :-) osobně zatím nevím je to krátký čas na nějaké soudy
Celkem mi to přijde jako hon na čarodějnice.... GC.COM něco změnil a uvidí se jestli blbě nebo dobře... keše nezměnil tak o co vám GO :-) bylo tu zepár vřískalů co chtěli zpět virtuálky a nakonec se něco takového v podobě Chalenges vrátilo. Že je Waymarking dlouhodobě neudržitelný je jasný tudíž něco se na GC.COM objevit muselo jsou to Chalenges a záleží na NÁS jak se s tím naučíme dělat.... můžem si po ránu fotit stolici a nebo z toho bude třeba i nějaká taškařice... dneska fakt nevím jak Chalenges udělat ale za týden dva tři budu moudřejší :-) I Wherigo živořilo dokud se neobjevilo URWIGO :-) a dneska je radost něco vymejšlet .... :-) beru to jako spestření a uvidím....
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 18 srpen 2011 - 23:48
Kocovina napsal/a:
TerZdeK napsal/a:
jaký je doslovný překlad:
feedback:
Remove challenges, it has nothing to do with Geocaching
Or put it on a separate site. Thank you!
Status: declined
It is staying on Geocaching.com. If you don't like the new activity, don't participate.
díky chlapy....
zamítnuto, zůstává na geocaching.com. Pokud se ti nová aktivita nelíbí, neúčastni se.
A reálný překlad a přístup GS je: "Komu se to nelíbí, ať nám prdel políbí."
Když se za takovou chvíli nasbírá tolik negativních ohlasů a GS to nejen že nedokáže obhájit, ale smete jakékoliv odlišné názory od svých platících zákazníků, bez rozumného protiargumentu, ze stolu tímto zůsobem. Proč tedy ten feedback zakládali ?
A ostatní změny - kam zmizelo datum ? To už nikdy nezjistím, co jsem kdy našel ?! No to je v prčicích. Nevím jestli není na čase tuhle hru skončit
Publikováno 18 srpen 2011 - 23:52
http://feedback.geoc...s-to-?ref=title
Publikováno 19 srpen 2011 - 0:01
ono platí o veškeré lidské činnosti že kdo nic nedělá nic neskazí
takže pokud by GC nic nedělal nic by neskazil a nikdo by tu nemusel břejskat :-)
zatím vůbec netuším jak to Chalenge uchopit :-) ale všichni už břejskaj a mají papír na genialitu....
Tahle věc se na GC.COM určitě rodila nesnadno ale je tu a prostě pokud tě nezajímá tak ji vynech !! pokud jo promysli si jestli se z toho nedá vytáhnout nějaké pozitivum :-) negativa se najdou hned a kritiků jsou tisíce :-D
ehm mě to zartím neobtěžuje... a platím si zeměmluv ;-)Ale jo kdo chce at si to hraje ale pokud to hrat nechci mel bych rad moznost jako platici zakaznik aby me to vubec neobtezovalo
Publikováno 19 srpen 2011 - 0:05
Publikováno 19 srpen 2011 - 0:11
a o tom to je dostat ty správný nápady....Ruuzha napsal/a:
Tak jsem projel prvních 300 CH a je tam opravdu 98% sraček s prominutím. Jediná, která se mi opravdu moc líbila a byl to super nápad je dojít na nějaké známé filmové místo a udělat fotku sebe hrající na tom místě co nejpodobněji scénu z toho filmu, který se na tom místě natáčel. Pokud někdo udělá něco takového pro ČR rád se připojím. Příjde mi to docela vtipné.
v první fázi to budou ptákoviny ale myslím se z toho dá ledacos vykřesat....
a kldyž ne dá se to v poklidu ignorovat
Publikováno 19 srpen 2011 - 5:55
Publikováno 19 srpen 2011 - 6:08
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."
Publikováno 19 srpen 2011 - 6:22
Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů