MAP523 napsal/a:
Jen mě napadá, dokážete si představit co by to bylo, kdyby challenges mohli zakládat i basic members?
Uh, ta představa...
opět známá představa, že za všechno špatný můžou BM členové... ach jo.
Publikováno 19 srpen 2011 - 6:40
MAP523 napsal/a:
Jen mě napadá, dokážete si představit co by to bylo, kdyby challenges mohli zakládat i basic members?
Uh, ta představa...
Publikováno 19 srpen 2011 - 6:45
tak to asi myšleno nebylo, spíš jde o to že BM je řádově víc a o to víc by vznikalo nesmyslných challendes. Ale už se objevilo i pár nápaditých vlaštovek, tak uvidíme.kstavk napsal/a:
MAP523 napsal/a:
Uh, ta představa...
Publikováno 19 srpen 2011 - 6:57
a jakou souvislost má zaplacený účet zeměmluvu s kvalitou chalenges ??MAP523 napsal/a:
Uh, ta představa...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 19 srpen 2011 - 6:58
kstavk napsal/a:
MAP523 napsal/a:
Uh, ta představa...
Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:11
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:11
Do-bby napsal/a:
http://www.geocachin...w.aspx?cx=CX3D8
tenhleukol je podle me chodny na spravnou chalenges..... neni to blbe foceni, ale je to ukol pro zlepseni gc
skoda ze jsem si nedavno nevyfotil, retencni nadrz u NC krpole mohl jsem mit splnenu jednu, ktera i za neco stoji. ale asi ne. budu to bojkotovat uplne
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:17
nosferatu XIII. napsal/a:
Jinak fakt hruza, myslel jsem si, ze se to do rana nejak vyvrbi,. ale je to jeste horsi. Dve (min.) hlasovani na foru zamcena/zrusena...
A Jeremyho chovani a nasledna " prosba" o cas a trpelivost k vychytani much...Tohle nema mouchy, ale masarky z Cernobylu!!!
Je to, jako kdyby automobilka pustila ven vuz s tim, ze ma hezkou karoserii, motor ma zatim jen dva valce a nebrzdi to, ale dejte tomu cas a mozna to zacne aspon svitit :@
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:21
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:31
Roman_Jaromer napsal/a:
A co to bylo za úkol? Trochu nechápu, ty Chalenge je jen chvilkový úkol, že nezůstávaj déle? Takže to je opravdu pro ty, kdo si náhodou zrovna zapnou Internet a chytí si tu "výzvu", která je po dni či dvou opět zrušena???
Docela by mě zajímalo, co bylo úkolem, této výzvy, když je hned zrušena a přitom podle toho co píšeš, je kvalitní (alespoň pokud to cos psal není ironie)...
Nokia 5800XM + Handy Geocaching AE -> Samsung Galaxy Nexus + C:Geo
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:40
kuliocko napsal/a:
Roman_Jaromer napsal/a:
A co to bylo za úkol? Trochu nechápu, ty Chalenge je jen chvilkový úkol, že nezůstávaj déle? Takže to je opravdu pro ty, kdo si náhodou zrovna zapnou Internet a chytí si tu "výzvu", která je po dni či dvou opět zrušena???
Docela by mě zajímalo, co bylo úkolem, této výzvy, když je hned zrušena a přitom podle toho co píšeš, je kvalitní (alespoň pokud to cos psal není ironie)...
Podle me to bylo mozna kvalitni, ale lidi to bojkotuju a davaji palce dolu vsem challanges bez vyjimky a tak se to automaticky archivovalo.
Uz mi to zacina trochu pripadat jako dost prehnana reakce od uzivatelu. Zacinam si rikat - treba se z toho casem stane neco zajimavyho, eliminuji se kraviny typu zaba, dotahne se to do nejaky prijatelny podoby a treba nas to jeste vsechny bude bavit. Tak uvidime co z toho bude....
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:43
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:44
ivanbok napsal/a:
Radkak napsal/a:
Nevíte, jak si smažu completed challenge, když už je archivovaná? nějak mi to uniká..
To se snad smázne automaticky.
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:46
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:46
Publikováno 19 srpen 2011 - 7:54
A teď mi řekni - proč by nepoužili stará data jako důkaz toho, že tuto výzvu již splnili ? To musí splnit to stejné s novým datumem ? Přijde ti pak toto nucení do opakování již prožitého jako zábava ?emve napsal/a:
http://www.geocachin...iew.aspx?cx=CX5
i tahle by mohla fungovat, pokud by ale lide ihned po vyhlaseni neprohledali svuj foto archiv, ve kterem nasli starsi fotku odpovidajici (nekdy ani to ne) vyzve a ihned ji uploadli...
Publikováno 19 srpen 2011 - 8:02
souhlas jednou se mi trefili do archivu tak proč to nepoužítMedoMys napsal/a:
A teď mi řekni - proč by nepoužili stará data jako důkaz toho, že tuto výzvu již splnili ? To musí splnit to stejné s novým datumem ? Přijde ti pak toto nucení do opakování již prožitého jako zábava ?emve napsal/a:
http://www.geocachin...iew.aspx?cx=CX5
i tahle by mohla fungovat, pokud by ale lide ihned po vyhlaseni neprohledali svuj foto archiv, ve kterem nasli starsi fotku odpovidajici (nekdy ani to ne) vyzve a ihned ji uploadli...
Publikováno 19 srpen 2011 - 8:02
Publikováno 19 srpen 2011 - 8:03
Publikováno 19 srpen 2011 - 8:05
já s tím souhlasím... lidičky sou kreativní a vymyslí plno zajímavejch věcíA+T napsal/a:
Osobně bych řekl, že je to vždy a jen o přístupu nás kačerů. Pakliže na chalku narazím a splním její úkol, tak v tom nevidím rozdíl oproti např. earthcache. Pakliže se mi úkol bude zdát nesmyslný, chalku nelovím. Vždy se najde někdo boduchtivý, kdo bude logovat všechny chalky co na ně narazí a najde nějaký obrázek na goooglu. Jakej je ale rozdíl, když si takovýto "kačer" zaloguje 20 pražských microšek na kterých nikdy nebyl.Žádnej. Je to zas a jenom o tom, že aždej si dělá hru tak jakou chce. Kdo chce výzvu, zaloguje si jí po splnění. Kdo chce bod, splní si jí z kanceláře. Jako každá novinka má i tato své porodní bolesti, ale věřte, že 10.000 geobodů z nikoho kinga neudělá a mám pocit, že ani chleba mít levnější nebude.... Za mě chalkám ANO, ale dotáhnout to do nějakého smysluplného formátu.
Publikováno 19 srpen 2011 - 8:08
Andelicku je tam spousta - asi nejsi z Plzen (BTW jedna z kasen taky predstavuje andela)DrakMrak napsal/a:
heh s andělíčkem sem se teda nefotil a celkem mám honičku vypřemejšlet kde v okolí je nějakej fotogenickej ... myslím zrovna tohle není vůbec špatnej úkol...
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů