Sony Ericsson nebo Samsung
Publikováno 26 August 2011 - 8:58
Publikováno 26 August 2011 - 10:10
Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523
Publikováno 26 August 2011 - 11:13
Publikováno 26 August 2011 - 11:58
http://www.sonyerics...ive?cc=cz&lc=cs
ale obávám se, že nebude s cenou do 3000,- Kč :|
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 26 August 2011 - 12:30
davidb11 napsal/a:
Mám Samsung S5620 Monte v něm A GPS- stáhnutý Trekbuddy- musím si tam nahrát mapu kde jdu ale pak to celkem šlape, našel jsem už podle toho dost kešek.
Mám také Montyho - na internetu je spousta stesků, žě něco nejde ale rozumný postup jsem nenašla - konečně je tu někdo, komu to jede
Při pokusu o zprovoznění autonavigace NaviExpert jsem pohořela na on-line přístupu, protože nemám datový tarif.
K internetu se připojuju pouze přes WiFi a nedaří ze mi ani načíst listing - hlásí málo paměti. Kartu mám 16G ale to vnitřní paměť nezvětší
Pokud jsem letmo nakoukla na Trekbuddy.net tak mě vyděsila představa tvrdého resetu telefonu kvůli změně nastavení režimu GPS - je to nutné?
Prosím prosím o info, co je potřeba mít nastavené a nainstalované aby to šlapalo? Nějak je toho na mě moc najednou a vůbec nevím kde začít.
Publikováno 26 August 2011 - 14:11
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 26 August 2011 - 14:37
Publikováno 13 October 2011 - 21:45
fremen.cz napsal/a:
Já si vyhlédl tohle:
http://www.sonyerics...ive?cc=cz&lc=cs
ale obávám se, že nebude s cenou do 3000,- Kč :|
po tomhle mobilu se taky poohlizim, ale narazil sem na zminku ze xperia mini(mela by mit vicce mene stejne streva jako active) ma otresnou presnost gps,
a bohuzel se mi nepodarilo najit zadne info co je tam za gps chip.
p.s.: tady k nemu maji docela zajimavou slevu na smartmaps
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů