Moravskoslezský geocaching ...aneb za poklady Moravskoslezského kraje!
Publikováno 30 srpen 2011 - 8:44
Publikováno 30 srpen 2011 - 10:06
Publikováno 30 srpen 2011 - 10:40
Publikováno 30 srpen 2011 - 10:49
Publikováno 30 srpen 2011 - 12:16
Publikováno 30 srpen 2011 - 12:27
to je tupec, ten to ryje.
Publikováno 30 srpen 2011 - 14:21
JJJx napsal/a:
Jsem spíš skeptik.
Mám zkušenosti s krajským úřadem (a pravděpodobně stejný odbor cestovního ruchu) co se týká Beskydské lyžařské magistrály. Nejdřív velké (éro)plány, pak bezradnost/nečinnost/ při tvorbě. A výsledek rozpačitý.
Doufám, že se na tom podílí zkušený kačer a vznikne pár pěkných krabiček.
Podle mě by podobné placené aktivity neměly být na gc.com. V ideálním případě by tam byly jako "čekající na schválení" a reviewer by o nich věděl pro možné kolize.
Srovnávat lyžařskou magistrálu s touhle akcí jednoduše nelze - lyžařská magistrála je totiž mnohonásobně náročnější na finanční prostředky, celkové náklady na tuhle akcí budou v řádek jednotek tisíc, celkové náklady na lyžařskou magistrálu jdou ročně do stovek tisíc.
Publikováno 30 srpen 2011 - 16:38
Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS
Publikováno 30 srpen 2011 - 18:51
... coby, body.Ostravacek napsal/a:
Co je zas, proboha, tohle...?
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 31 srpen 2011 - 13:48
Publikováno 31 srpen 2011 - 14:03
to je tupec, ten to ryje.
Publikováno 31 srpen 2011 - 14:22
Aranyafëa napsal/a:
Achjo, dublované kešky..... konkrétně třeba památník v Hrabyni nebo Radunský zámek. Tohle nemá žádnej význam, čistě jen body.
No "dublované" - původní keška v Raduni je 4 roky neudržovaná, owner nebyl na gc.com od roku 2006, tudíž je tato keška zralá na archivaci. U Hrabyně to je nešťastné, ovšem zřejmě splňuje všechny podmínky, tudíž není důvod ji nepovolit - dublovaných kešek je více - namátkou halda Ema - jedna multina, jedna earthka atd.
Publikováno 31 srpen 2011 - 17:48
honzak83 napsal/a:
Aranyafëa napsal/a:
Achjo, dublované kešky..... konkrétně třeba památník v Hrabyni nebo Radunský zámek. Tohle nemá žádnej význam, čistě jen body.
No "dublované" - původní keška v Raduni je 4 roky neudržovaná, owner nebyl na gc.com od roku 2006, tudíž je tato keška zralá na archivaci. U Hrabyně to je nešťastné, ovšem zřejmě splňuje všechny podmínky, tudíž není důvod ji nepovolit - dublovaných kešek je více - namátkou halda Ema - jedna multina, jedna earthka atd.
Pokud jde o tu radun, mě by teda bylo docela trapné zakládat keš hned vedle jen aby nebyla kolize stejného typu jen proto. Existuje log needs archive, a pokud chce být někdo aktivní, může ji opravit.
Podmínky to splnuje, ale přijde mi to naprosto zbytečné. Smaozřejmě že dublované keše jsou, ale takové že je někde více typů keše, kdyby to byla třeba ,mysterka kde se něco musí dělat tak je to jen dobře. Nebo earthka, to už je uplně něco jiného. Ale aby se jednomu místu věnovaly dvě identické tradičky, jen malý kousek od sebe, to mi přijde jednak zbytečné, a jednak trošku trapné.
Publikováno 31 srpen 2011 - 17:49
honzak83 napsal/a:
Aranyafëa napsal/a:
Dobře, tak pokud půjde Raduňský zámek do archivace, tak "proč ne", ale zatím keška archivována není a je to téměr totožné místo, listing, typ a dokonce i název.
Zvlášť mě namíchnulo umístění kešky v Hrabyni - toto se prostě obhájit nedá.
A například k té Emě - jasně, je tam více kešek na stejném místě, ale jsou to aspoň jiné typy a ne 2 tradičky umístěné pár metrů za kolizní hranicí.
Publikováno 31 srpen 2011 - 18:05
Publikováno 31 srpen 2011 - 19:07
Geocaching pro (velké) prachy...Ostravacek napsal/a:
Co je zas, tohle...?
Publikováno 31 srpen 2011 - 20:46
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů