Jak jinak než NA logem bys chtěl na toto upozornit? A pokud do toho nevstoupí reviewer, tak k žádné změně nedojde, těch pár měsíců to už zůstane ve stávajícím stavu... Kdybych se chtěl mstít, tak napíšu dopis na EK či Ministerstvo financí a Pe3cek a spol. by na 99 % nedostali za tento projekt ani euro / korunu!!!k-lord napsal/a:
Honzaku, honzaku, ty by sis mel nick zmenit na BONZAK.
Jedna vec je upozornit na porusovani pravidel, ale toto uz je extrem.
Moravskoslezský geocaching ...aneb za poklady Moravskoslezského kraje!
Publikováno 29 March 2013 - 11:13
Publikováno 29 March 2013 - 12:32
Publikováno 29 March 2013 - 12:59
Paprikasi napsal/a:
Já sem myslel, že právě log NA je nástroj k upozornění na porušení pravidel ??? Reviewer pár minut na to napsal, že tu keš prověří, tak v čem je problém? Mě to přijde jako docela správnej postup...
To by trochu chtelo znat souvislosti a kacera s nickem Honzak (tady hanska). Log NA je samozrejme na oznameni nejakych problemu s pravidly, ale kdo zna Honzaka, tak vi, o cem pisu.
#284 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 29 March 2013 - 13:07
Publikováno 29 March 2013 - 13:22
Publikováno 29 March 2013 - 13:37
Paprikasi napsal/a:
Takže jestli to chápu správně, tak ten log je špatně jenom proto, že ho tam napsal on. Kdybych ho tam fouknul třebas já, tak je všechno v pořádku, protože log NA skutečně slouží k upozornění na problémy s pravidlama. To, že je honzak/hanska prudič je mi samozřejmě známo. Ale fascinujeme mě, jak se těch negativních emocí držíte i když má pravdu - viz následnej log reviewera.
Ale prdlajs emoce. Argumenty, ktere zaznely od honzaka v NA logu nejsou na archivaci. Neni to zadna challenge kes a rozhodne komunikace s mudly, aby ti vydali schranku neni proti pravidlum. Takovych kesi je plno. Pochybuji, ze si nalezci museli neco kupovat, aby jim vydali kesku. V takovem pripade by to logicky byla na archiv. Ale neznam podrobnost, jak rikam, reagoval jsem jen na ten NA log.
Publikováno 29 March 2013 - 13:47
Zajímavé, že reviewer minimálně jeden z těchto argumentů uznal! Vydání schránky mudlou je u více keší, ovšem nikde to není podmíněno tím, že musíš mít odlovenu keš od daného ownera - je to totéž, jako by někdo mazal log na bonusové keši jen proto, že nemá nalezeny všechny keše dané série. Navíc musíš udat přesný čas + svůj nick, kdy keš odlovíš (kapacita pro daný termín je navíc omezena)... A podle logů to i vypadá, že keš přímo vybízí k porušení pravidel chování pro daný objekt!k-lord napsal/a:
Paprikasi napsal/a:
Takže jestli to chápu správně, tak ten log je špatně jenom proto, že ho tam napsal on. Kdybych ho tam fouknul třebas já, tak je všechno v pořádku, protože log NA skutečně slouží k upozornění na problémy s pravidlama. To, že je honzak/hanska prudič je mi samozřejmě známo. Ale fascinujeme mě, jak se těch negativních emocí držíte i když má pravdu - viz následnej log reviewera.
Ale prdlajs emoce. Argumenty, ktere zaznely od honzaka v NA logu nejsou na archivaci. Neni to zadna challenge kes a rozhodne komunikace s mudly, aby ti vydali schranku neni proti pravidlum. Takovych kesi je plno. Pochybuji, ze si nalezci museli neco kupovat, aby jim vydali kesku. V takovem pripade by to logicky byla na archiv. Ale neznam podrobnost, jak rikam, reagoval jsem jen na ten NA log.
Publikováno 30 August 2013 - 20:40
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus
Publikováno 30 August 2013 - 20:53
Publikováno 30 August 2013 - 22:02
Publikováno 02 September 2013 - 8:26
Vsichni vime, jak jsi na tento projekt neskutecne negativne zameren uz od zacatku.hanska napsal/a:
Konečně tento velký tunel skončil, že to bylo asi tak 5 násobně předraženo, to je věc jedna, to je chyba kraje jakožto zadavatele. Druhá velká chyba - bídný stav mnoha keší, razítka byly nakonec málokde, natrefit na cwg v keši, to musel člověk být mezi prvními nálezci keše, pak už neměl nárok - chyba garanta, ovšem kraj měl toto kontrolovat, což se nedělo... Jen pro připomenutí - Pe3cek jakožto garant dostal za projekt 1,8 miliónů Kč!!! - 100 krabic = 10 000 Kč, logbooky dejme tomu dalších 30 000 maximálně, propagační předměty s hodně přeháněn 250 000. Pokud byly skutečné náklady na projekt 0,5 miliónů, tak je to hodně přehnaná suma! Hlavně ať se nesnaží operovat s webowkami - poslední aktualita před informací o skončení projektu byl program 1. eventu, od té doby nic!!!
Hlavne, ze to mas tak dobre spocitane!
Ano nektere kese byli jednoduche a obycejne. Jine zase hezke a na krasnych mistech. Kazdy si v tomto projektu neco nasel.
Poznani hezkych mist, eventy, nebo vecne napadani!
Ja si to dost uzila, byla jsem na eventech, kesich a videla jsem nazivo.
Ty jen od monitoru, ale ktitika cehokoliv se hodi no co.
Co neni honzakuv krajic chleba, to je vesmes spatne.
A navic do pe3cka, co vidim rejes i na jinych webech a ne kvuli tomuto projektu. Jsi na nej vysazen.
Upozornujes u nej na chyby a pritom vsichni vi, ze sam i ty delas chyby...za ktere ho kritizujes. Jen se tim nechlubis vid? :-D
Celkem je i fajn, ze projekt mel zacatek a konec, jelikoz uz se zbavime vecmeho kolovratku tebe na toto tema....i kdyz verim, ze ty se opet s necim rychle szijes, co bys mohl zacit kritizovat!
Clovek se nemeni, kor dokonaly prudic!
Publikováno 02 September 2013 - 10:53
Publikováno 02 September 2013 - 11:11
*
#295 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 02 September 2013 - 11:21
Publikováno 02 September 2013 - 11:45
Publikováno 03 September 2013 - 7:43
Publikováno 03 September 2013 - 8:13
#299 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 03 September 2013 - 8:24
Publikováno 03 September 2013 - 9:12