pe3cek napsal/a:
Za 4) Pokud je budeš navštěvovat a budeš hrát i hru o razítka, máš možnost zadarmo soutěžit o věcné ceny.
A konečně za 5) ... Vždyť třeba do fotbalu a jiných sportů tečou z městských a státních pokladen miliony a nikdo se nad tím nepozastavuje! Celé koncepci se věnují ostřílení cacheři a dělají to tak, aby to většinu bavilo.
Tedy kritiku budeme přijímat až si sami zkusíte založit třeba jen desetinu cachí, než bude tento projekt obsahovat.
Pe3cek
V noci mě probudil varovný signál v hlavě. Pouštím si TV, a ejhle, v repríze 24 se mluví o GC MSK. A je to tady, napadlo mě, konečně vím, kam směřuje část mých daní a daní mého přítele George z Francie, který stále hudrá na to, že nezbývají peníze na pořádnou údržbu pařížského metra.
Když to tady tak čtu, tak zjišťuju, že se vlastně nic moc neděje, že je to vlastně v pořádku, nic nového pod sluncem. Komerčních aktivit v GC je plno, dublování nevadí, můžu zadarmo soutěžit o ceny a do jiných sportů tečou miliony - proč tedy ne do GC.
Asi jsem strarej, blbej a nerozumím pokroku, ale to co mě na GC zlákalo bylo to, že do toho strkám svoje vlastní peníze a objíždím krabky, které tam ze své vůle a za svoje peníze strčil někdo podobně postiženej, protože mi chtěl ukázat nějaké zajímavé místo, nebo jenom nabídnou bod.
To už dávno není pravda, takže ze mně mluví jen mrzutost z předčasného probuzení. Přesto pořád vidím rozdíl mezi různými komerčními aktivitami v GC a v utrácení veřejných peněz. To by být nemělo - s tím ale bohužel nic neudělám. A taky bych nechtěl aby se z GC stal fotbalová liga, ani přebor - s tím taky asi nic nenadělám.
Takže všem přeju krásné zážitky na MSK sérii a příště nějaký velký EU powertrail - třeba z Čiernej pri Čope do Brestu, ať to stojí za to.
Kešek jsem založil přes 70, takže jsem se zde snad mohl vypsat.