Přejít na obsah

Fotka

Moravskoslezský geocaching ...aneb za poklady Moravskoslezského kraje!

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
334 odpovědí na toto téma

#181 DittmannCZ

DittmannCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2011 - 22:07

hmm..nic noveho...
  • 0
DittmannCZ

#182 brtnicek

brtnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2011 - 16:03

:D:D:D :) :) :) jak nic nového? :) UŽ Je 22 krabiček :) ještě 78 a bude sto :) :) :)
  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....

#183 geonautek

geonautek

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2011 - 12:40

Tak je to tady. Dnes bylo publikováno dalších 6 nových keší msgc.cz Přejeme mnoho příjemných zážitků při jejich odlovu. :-)
  • 0

#184 DittmannCZ

DittmannCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2011 - 22:04

Doporučil bych opravit souřadnice S3+5 v Hukvaldech...
  • 0
DittmannCZ

#185 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2011 - 22:18

DittmannCZ napsal/a:
Doporučil bych opravit souřadnice S3+5 v Hukvaldech...

Myslim, ze tohle je lepsi a hlavne efektivnejsi psat pres profil autorovi nebo jako NM log u kese.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#186 DittmannCZ

DittmannCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2011 - 8:42

tak to mne opravdu nenapadlo
  • 0
DittmannCZ

#187 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2011 - 9:30

Včera jsme se v jedné z MSK keší setkali se zajímavou (a podle nás zavrženíhodnou) praktikou - nevím, kolik takových kačerů je, ale někteří si berou krajské kolečko, i když ho již mají, protože je podle pravidel Moravskoslezského geocachingu zdarma, a následně ho v jiné keši vymění za jiné CWG. V takovém případě ale ani těch 130 koleček na každou keš nemusí stačit, aby každý zájemce měl aspoň jedno kolečko z každé série.
  • 0

#188 Jesterka-23938

Jesterka-23938

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2012 - 13:29

endoto napsal/a:
Hmm koukám na to jako blázen.
Na náš write note k jedné z těchto komerčních keší jsem dostal reakci od Petříčka, myslel jsem si že mu stojí za to podiskutovat, ale zjištuji že o odeslal stejnou odpoved všem kteří vybočují a nesouhlasí.

Tak že ještě jednou náš názor:

1/ nezavidíme Vám ty peníze z kterych se pokreje jen část nákladů a zaplatí čas strávený přípravou krabiček ..to je nám fuk kolik jste za to dostali..My taky spolupracujeme s Templáři na jejich keších ,ale mimo Geocaching
2/ Nemůžeš to srovnávat s jinými sporty a speciálně peníze do fotbalu ..to bychom se pak pustili do politických debat.
3/A to že jste to vyhráli proto aby to nevyhrál někdo jiný to je k smíchu

Nejvíce nám vadí že jsou to keše na zakázku za peníze jako takové ..geocaching pro nás je a doufám bude pouze zábava a když něco dělám pro zábavu tak je to zábava a ne práce za peníze.Prostě si myslíme že tyto keše na geocaching nepatří.

Pokud by projekt běžel mimo geocaching tak neřekneme ani ň.

To s tím prohlášením že kdo nezaloží X% z Vašich keší tak s Vámi nemůže diskutovat diskutovat je taky pěkná blbost ... před tím to projektem ,by jsi dle počtu svých založených keší nemohl diskutovat sám se sebou :-)

To je náš názor

Za Endoto David

Naprostý souhlas
  • 0

#189 stracestka

stracestka

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 8:50

http://aukro.cz/47x-...2118145012.html honime se po kešich aby jsme sbirali cwg ze serie msgc a pritom si je muzeme primo od poradatele koupit na aukru...včetne cwg co jeste nemate ani moznost najit v kešich či eventovych co se teprve chysta... trošku smutne... :(
  • 0

#190 brtnicek

brtnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 10:56

stracestka napsal/a:
http://aukro.cz/47x-...2118145012.html
honime se po kešich aby jsme sbirali cwg ze serie msgc a pritom si je muzeme primo od poradatele koupit na aukru...včetne cwg co jeste nemate ani moznost najit v kešich či eventovych co se teprve chysta...
trošku smutne... :(

hodně smutné ... to se snad ani nehodí komentovat, hold někteří jedinci mají hroší kůži...
  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....

#191 Goofik

Goofik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 12:59

brtnicek napsal/a:

stracestka napsal/a:
honime se po kešich aby jsme sbirali cwg ze serie msgc a pritom si je muzeme primo od poradatele koupit na aukru...včetne cwg co jeste nemate ani moznost najit v kešich či eventovych co se teprve chysta...

hodně smutné ... to se snad ani nehodí komentovat, hold někteří jedinci mají hroší kůži...

Ono to budou cwg nejspíše z posledního eventu MSG, kde dobráci házeli pe3ckovi své kolečka do připravené krabičky za obdržené eventové cwg..
trapné
  • 0

#192 brtnicek

brtnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 13:29

Goofik napsal/a:

brtnicek napsal/a:

stracestka napsal/a:

Ono to budou cwg nejspíše z posledního eventu MSG, kde dobráci házeli pe3ckovi své kolečka do připravené krabičky za obdržené eventové cwg..
trapné

nechal si za cwg, které jsou "na rozdání" dávat cwg od lidí...achjo........ale je úplně jedno kde a za co to směnil - je uveden jako realizátor projektu - (goNET sro) a jako goNET prodává cwg, které vlastně existují díky tomu grantu...a do nadpisu dá že jsou poctivě nabyté :) achjo .... to chce hodně oplechovaný žaludek
  • 0

#193 strycek skrblik

strycek skrblik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 13:40

stracestka napsal/a:

Tak to je mazec... A já se honím po keších ať získám vždy nějaké z těch pár, které tam jsou...a teď - proč si je na pohodu nekoupit přímo od realizátora...

ač jsem měl prvně k temuto projektu kladný vztah, postupem doby se začíná měnit...
  • 0

#194 Andy1409

Andy1409

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 16:58

Spoustu lidí na MSGC nadávalo,že za to dostali prachy a tak, já se do teď k tomu stavěla spíš kladně a zastávala se toho,že to jsou fajn udržované krabky, že jsou na zajímavých místech (většinou),ale pak jsme navštívily event a tam bylo eventové kolečko za kolečko vlastní. no budiž - fajn vyčurávka na sbírání cwg,ale to jsem si říkala, protože jsem myslela,že to jde opravdu jen do sbírky,ale abych dala kolečko někomu,kdo ho pak flákne na aukci a prodá,tak to bych ho tam nehodila ani kdyby se mělo to dřevo za chvíli rozpadnout. My se honíme po keších, ať tam dojedem co nejdříve pro publikaci,aby pro nás kolečka zbyly a pak se tu objeví sada z koleček, které ještě ani vlastně nemají svoji kešku. jako pardon?? za peníze z grantu nechám udělat cwg, posbírám si za ně cwg od lidí, co mi příjdou na event a ty, které už mám ve sbírce prostě prodám?? to jako když bude 1000 stejných lidí na každém eventu dávat své CWG,tak někdo pak prostě flákne 1000 CWG na aukro,protože už ty kolečka má?? s takovou zmizí CWG z kešek úplně a lidi to začnou měnit pouze v mobilních a webových směnárnách a to kouzlo, které do teď geocaching přinášel dospělým (děti si najdou "kinderšrot")v podobě nacházení CWGček bude prostě pryč.. :o(( smutné, jak dokáže jedinec zkazit radost :o(
  • 0

#195 DittmannCZ

DittmannCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 20:27

přez to bych se přenesl..nelovím kvůli odměně, ale kvůli lovení samotnému a na aukru ať si prodávají třeba vlastní babičku
  • 0
DittmannCZ

#196 DittmannCZ

DittmannCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 20:31

Aby nedošlo k omylu...souhlasím s názorem, že tohle by organizátoři dělat neměli, ale vztekat se nad každým idiotem, to bych skončil v Bohnicích
  • 0
DittmannCZ

#197 brtnicek

brtnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 21:14

DittmannCZ napsal/a:
Aby nedošlo k omylu...souhlasím s názorem, že tohle by organizátoři dělat neměli, ale vztekat se nad každým idiotem, to bych skončil v Bohnicích

já myslím, že se až tak nevztekáme...jen tady konstatujeme ............a nevěřícně kroutíme hlavou, co lidi všechno vymyslí.....
:) přesto nám to nebrání v nahrání si další várky PQ a hurá do lesa :) :) je SKORO jaro :)
  • 0

#198 Minas

Minas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 21:30

Andy1409 napsal/a:
ale pak jsme navštívily event a tam bylo eventové kolečko za kolečko vlastní. no budiž - fajn vyčurávka na sbírání cwg.

Tak to jsme asi byli každý na jiném eventu.. protože na 1.eventu MSGC bylo darování vlastních CWG dobrovolné, nikoliv podmínkou k získání eventového kolečka.
A to, že dává CWG, která má vícekrát na aukro? Mluvíte o tom, jako by byl pe3cek jediný člověk, který CWG někde prodává B)
  • 0
Nokia 3110c + Qstarz BT-Q818X + Handy Geocaching

#199 lenikov

lenikov

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 21:40

Prodávat kolečka to se děje, prodávat kolečka vyrobena za prachy EU, to je zvláštní, prodávat kolečka, která patří do ještě nezveřejněných keší, to je faaaaakt divné. Některá z těch doposud zveřejněných nám schází, ale takhle je získat fakt nechceme...:(
  • 0

#200 strycek skrblik

strycek skrblik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 21:43

Minas napsal/a:
A to, že dává CWG, která má vícekrát na aukro? Mluvíte o tom, jako by byl pe3cek jediný člověk, který CWG někde prodává B)

Tady jde o hlavně o to, že tam jsou CWGčka, pro kešky, které ještě nebyly zveřejněny a to, že daná CWG jsou placena z EU.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama