pe3cek napsal/a:
Tady každý plácá něco jen o duplicitě, ale... pokud se podíváte na Štěpána, jaká to je hezká lokalita a je tam jen jedna mysterka. Zdaleka ne každý je schopen tuto mysterku vyluštit a tak bych mohl pokračovat dále.
Pokud existuje v rámci projektu předem daná matrice v sérii výhledy na MSK a podobně, tak tu cache nedám doprostřed lesa... ale to by se zase našel nějaký šťoural, co by řekl, že někde v tom lese už přece jedna cache je... Pokud si člověk vezme jakékoli město a jde "lovit, tak má cca co 200 metrů nějakou cache (na popelnici, u patníku, pod parapetem) a taky by mohl namítat, že přeci v tomto městě už je cachí tuny, tak proč tam jsou ty stovky dalších? A říká na to někdo něco? Ne!
Podle ohlasů, které dostáváme pomocí jiných kanálů, než tohoto vlákna, které se evidentně specializovalo na tu sortu lidí, pro kterou tato hra není určena, tedy ty co sedí raději u počítače a rýpou, než by vzali kolo, přítele či rodinu a vyrazili si na příjemné místo, tuto hru začalo díky tomuto projektu hrát spousta začínajících cacherů, hodně rodin s dětmi, které baví sbírat razítka a nevadí jim, když se na hezké místo podívají znovu.
Vždyť před cachingem, ti co sportovali, tak taky klidně vyšli na Lysou horu i 20x za rok a nevadilo jim to, nebo snad jo?
A když jsem včera projížděl kolem Bazal, kde se konal západ posledního v tabulce s FC Slovácko a viděl jsem tu masu policistů, které platíme z našich daní pro úzkou sortu fanoušků, tak se divím, že proti těmto utraceným penězům nevyskakujete...
Keše tohoto podivného projektu jsme dali do ignore.. a pokud by se autor nezačal vyjadřovat a obhajovat toto podivno, tak to nechám plavat.
Do diskuse přispíváme jen občas protože sedím u PC celý den v práci a jsem rád když mohu vypadnout do přírody na keše na kole,s přítelem či rodinou.
Docela mne štve že se tady autor ohání dotacemi které jsou zachráněné pro geocaching ...mohli skončit na jiném smysluplném místě ..podobné keše by si kačeři udělali dříve a nebo později rádi sami a zadarmo. Ale to je spíš připomínka, na toho kdo tento projekt vypsal a zveřejnil ..pokud za tím nestojí někdo z kačerů ...
Podle mne autor využil jen své obchodní schopnosti ( klobouk dolů ) a získal tuto dotaci ( určitě ne z lásky k zakládání keší ) , kde jen část peněz skončí v krabičkách a předmětech na výměnu ... vždyt do té doby nezaložil nic kloudného a jen se honil za body.
A když jsem večer projížděl D1 z Jihlavy do Ostravy a viděl tu masu děr na cestě tak se divím že jste tuto dotaci nepřesunuli na jiné smysluplné místo ...čím že je např. oprava dálnice.
PS:kdyby byl celý projekt umístěný mimo geocaching.com tak neřeknu ani ň