Prestante opruzovat s "Protahuji GC"
Publikováno 31 srpen 2011 - 18:51
Publikováno 31 srpen 2011 - 19:46
Jiraci.cz napsal/a:
Jen se zeptám. K čemu vlastně je "osobní coin" a proč ho protahovat keškama ? Ve většině případů leží doma v šuplíku a keš nikdy neuvidí.
No prece na to abys ho pres WN protahl powertrailem a vytocil ownera stovkou mailu
Publikováno 31 srpen 2011 - 19:55
Publikováno 31 srpen 2011 - 20:39
Publikováno 31 srpen 2011 - 20:57
Jurasa 100:
A jak můžu pozpátku protahovat coin,když jsem si ho koupil až později. To přeci se mnou na těch předešlých keškách nebyl ne? :D:D
Dík za odpovědi.
Třeba když si samolepkou nebo znamkou otrackuješ auto, kolo, koloběžku, psa ... a na tu keš si v/na/s ním/něm/ní odlovil. Spousta lidí to dologuje dodatečně, ale pravda jde to i přes edit.
Na tyhle TB zrovna moc large, kam by šli strčit prostě není.
Žáby nelíbám!
Publikováno 31 srpen 2011 - 20:57
MaFa napsal/a:
To je tak, když některý lidi začnout po(zne)užívat užitečné nástroje. Místo aby si vytvořili skript na počítání ušlé vzdálenosti (když už opominu to, že to statistiky stejně počítaj) tak raději automaticky logujou TB do všech nalezených keší. Takže zbytečně zatěžujou servery gc.com a obtěžujou spoustu lidí okolo zbytečnejma logama. Taky se mi párkrát stalo, že jsem zapomněl logovat GC/TB (opravdový přesun z místa na místo), tak jsem to zalogoval jako write note s poznámkou pro ownera, že ten log má ignorovat a vzápětí jsem ho smazal.
Je videt, ze jedine podstatne na teto diskusi Ti unika (a mnoha dalsim hadacum).
Dologovat coin jde i editaci sveho vlastniho FI logu. viz prvni strana debaty.
Ze to N2by podal blbym zpusobem je vec druha, asi se rad bavi trollovanim :o)
Publikováno 31 srpen 2011 - 21:03
O nějakém scriptu to fakt není. A zneužívání? Číslo TB/GC sem si zaplatil, tak si s ním můžu dělat v rámci pravidel co chci.MaFa napsal/a:
To je tak, když některý lidi začnout po(zne)užívat užitečné nástroje. Místo aby si vytvořili skript na počítání ušlé vzdálenosti (když už opominu to, že to statistiky stejně počítaj) tak raději automaticky logujou TB do všech nalezených keší. Takže zbytečně zatěžujou servery gc.com a obtěžujou spoustu lidí okolo zbytečnejma logama. Taky se mi párkrát stalo, že jsem zapomněl logovat GC/TB (opravdový přesun z místa na místo), tak jsem to zalogoval jako write note s poznámkou pro ownera, že ten log má ignorovat a vzápětí jsem ho smazal.
Snøw
Publikováno 31 srpen 2011 - 21:36
Ale vubec mi to neunika, s potesenim jsem to zaregistroval a zda se mi to jako vyrazne zlepseni.Je videt, ze jedine podstatne na teto diskusi Ti unika (a mnoha dalsim hadacum).
Dologovat coin jde i editaci sveho vlastniho FI logu. viz prvni strana debaty.
Ze to N2by podal blbym zpusobem je vec druha, asi se rad bavi trollovanim )
Ale je, bez toho skriptu by takovych logovacu vyrazne ubylo - viz vlakno http://www.geocachin...ort=&rowstart=0, ostatne uz tam padlo i to varovani, ze to bude ownery obtezovat - nejlepsi by bylo ten script hezky rychle pohrbit.O nějakém scriptu to fakt není.
Publikováno 31 srpen 2011 - 21:52
Publikováno 06 září 2011 - 7:48
Publikováno 07 září 2011 - 19:54
A kdo se ti o to prosí?
Sobikovi: on email klient umí taky např. filtry a automatické mazání takových emailů
Klient to umí, ale N2by to asi neumí.
Jo vim o tom, proto jsem se snazil udelat osvetu ;-).
A kdo se ti o to prosil?
to Nb2y: aby ses vis co...tvoje problemy a Rotschildovy penize bych chtel mit. Az budes mit nejaky osobni "protahovaci" GC, tak poznas, proc to delame
Do kamene tesat, jak tu jeden píše
Proc to teda nepisnes at to vim rovnou? Ja takovou blbost nechci
A proč to chceš vědět, když takovou blbost nechceš? (4.třída ZŠ)
Opatovi jsem napsal jak to udelat ale i pres to to ignoruje. Asi neumi cist.
Místopřísežně prohlašuji, že číst umí. Ale jestli čte ptákoviny, to nevím.
buďto ty keše nesleduj, nebo si udělej filtr, nic jiného ti nepomůže.
Opět, do kamene tesat
Osobně si myslím, že pravda bude někde tady:
Ze to N2by podal blbym zpusobem je vec druha, asi se rad bavi trollovanim )
Publikováno 08 září 2011 - 1:19
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 21 červenec 2012 - 21:26
Mě třeba otravuje toto téma na fóru a taky si nestěžujuN2by napsal/a:
MaFa napsal/a:
A ktera cesta je ta spravna urcujes ty.
Logicky ta ktera ostatni neotravuje .
Publikováno 22 červenec 2012 - 10:43
Publikováno 05 srpen 2012 - 8:32
Hlavně že jsi všem podrobně vysvětlit kde a co dělaj špatně a jak by se měli chovat správně. Zdraví vzdělavající se nováček kterému tvůj příspěvek řekl velke kulové.N2by napsal/a:
Lidicky prestante delat takove veci, kdyz to neni nutne. Jen me to otravuje a brzo vam to asi zacnu mazat.
Spravny postup je editovat svuj stary log a pridat tam to GC, to me neotravuje.
Publikováno 05 srpen 2012 - 12:43
Publikováno 05 srpen 2012 - 17:30
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů