Horolezecké vybavení
Publikováno 06 září 2011 - 7:28

Publikováno 06 září 2011 - 7:49

Publikováno 06 září 2011 - 9:02
Publikováno 06 září 2011 - 10:29

Publikováno 06 září 2011 - 11:30
Publikováno 06 září 2011 - 12:09
Publikováno 06 září 2011 - 12:15
Citace
MedoMys napsal/a:
... Jiné to je s materiálem měkkým, tj. sedáky, lana a smyce... materiál dlouhodobě vystavený slunečnímu záření docela podstatně ztrácí na své nosnosti.
+ mokrý či moc vlhký
Kdyžtak mne oprav Medáku
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 06 září 2011 - 12:17

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 06 září 2011 - 12:37
Citace
fremen.cz napsal/a:
Citace
MedoMys napsal/a:
... Jiné to je s materiálem měkkým, tj. sedáky, lana a smyce... materiál dlouhodobě vystavený slunečnímu záření docela podstatně ztrácí na své nosnosti.
+ mokrý či moc vlhký
Kdyžtak mne oprav Medáku
Ano, mokrý lano ztrácí dost ze svých vlasností, ale naštěstí jen dočasně - vysušením se zase vrací na své původní hodnoty.
Publikováno 06 září 2011 - 13:20
Citace
S474N napsal/a:
lubbez: v cem je problem u metraze ze spulky?
Ta metraz je z principu pochybnejsi. Rekl bych ze neni cela spulka testovana na bezchybnost, tak nejak se pocita ze to stejne narezes na kousky a ty si prohlidnes. Mam dojem ze se mi uz stalo ze jsem v metrazi videl nejakou vadu (ovsem to se chytlo uz na krame kdyz se to odmotavalo). A v Schubertovi je zdokumentovanej pripad kdy metraz na spulce byla vprostred slepena a prodali to vcelku, zakaznik se nezabil jen nahodou. Ale kdyz si prohlidnes co ti prodali tak je to asi taky v pohode.
Ono to chce sice nebrat to na lehkou vahu, ale nenechat se zbytecne vyplasit. Jeden znamej mi pro precteni Schuberta rikal, ze ted se bez jisteni boji i sejit po schodech do sklepa. Ale ze nakonec vlastne je to jedno, protoze i to jisteni temer vzdy selze, takze vlastne tak jako tak jit si do sklepa pro lahvac znamena jistou smrt

V kazdym pripade ale plati to co se tu psalo, na vercajk z druhy ruky bych nesahl. Naopak u vercajku kterej mam leta a vim ze je sice starej, ale ze se s nim nic spatnyho nedelo bych se nebal.
Publikováno 06 září 2011 - 13:22
Publikováno 06 září 2011 - 13:29

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 06 září 2011 - 13:59

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů