Přejít na obsah

Fotka

GC/TB Discover [v0.1.1.10] - GeoGet plugin

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
84 odpovědí na toto téma

#61 vazounek

vazounek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 13 September 2011 - 19:51

Musím poděkovat autorovi. Je to supr plugin, který mi usnadnil zdlouhavé logování. Díky, díky, díky.
  • 0
geo. JuDr. vazounek
[mail]geo.judr@gmail.com[/mail] | ICQ: 258440218

#62 Trnec

Trnec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 02 September 2012 - 11:45

Nemate prosim nekdo tento plugin? Odkaz v prvnim prispevku nefunguje. Nebo nejakou alternativu?
  • 0
Garmin eTrex H, HP Pavilion dm3, Geoget, Locus, WhereIGo ... Vek? To je ta doba, po kterou sbiram ty plastove krabicky na potraviny...

#63 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1969 příspěvků(y)

Publikováno 03 September 2012 - 9:30

tohle vlakno ma JEN 4 stránky, opravdu si je necet? protoze hned na prvni strance v 8 prispevku jsem daval odkaz na stejne udelatko, ktere akorat bezi v jave a ne pod geogetem pres geojarry
  • 0

#64 Trnec

Trnec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 03 September 2012 - 11:04

Citace

mikrom napsal/a:
tohle vlakno ma JEN 4 stránky, opravdu si je necet? protoze hned na prvni strance v 8 prispevku jsem daval odkaz na stejne udelatko, ktere akorat bezi v jave a ne pod geogetem pres geojarry

jo cetl a to udelatko v jave od Poleroka nefunguje, celej problem jsem vyresill instalaci GSAKu s pouzitim makra DiscoverTB.gsk, ktery 100% funguje
sry za OT
  • 0
Garmin eTrex H, HP Pavilion dm3, Geoget, Locus, WhereIGo ... Vek? To je ta doba, po kterou sbiram ty plastove krabicky na potraviny...

#65 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1969 příspěvků(y)

Publikováno 03 September 2012 - 19:50

tak hodne stesti s gsakem, ja jsem vubec nepochopil jak se s nim pracuje, je oproti geogetu uplne naruby :) no flame! no troll!
  • 0

#66 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 03 September 2012 - 20:16

jj, i ja mam bohuzel problem s programkem od poleroka...nevim jestli je chyba mezi zidli a klavesnici nebo doslo k nejakym zmenam, ale bohuzel se nedari...a GSAK se ucit nechci, teprve nedvano jsem mirne pronikl do Geogetu :-)...takze asi ruco fuco
  • 0

#67 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14544 příspěvků(y)

Publikováno 03 September 2012 - 20:25

ke zmenam na webu za tu dobu urcite doslo, takze neni divu, ze to nechodi. Mimochodem, zrovna se pracuje na rozsireni Geocaching Live podpory v Geogetu, a podpora logovani je prave ted na rade. (Aby se Sobik nedesil, neznamena to, ze bych odlozil podporu Bookmarku, ta uz je totiz hotova! ;))
  • 0

#68 Trnec

Trnec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2012 - 20:07

Citace

mikrom napsal/a:
tak hodne stesti s gsakem, ja jsem vubec nepochopil jak se s nim pracuje, je oproti geogetu uplne naruby :)
no flame! no troll!

heled, ja potreboval zalogovat cca 250 trasantu a GSAK jako jedinej mi to umoznil, kdyby nebylo tohodle programku tak to z megaeventu loguju jeste ted. uz jen protridit db kodu bylo na masli. jinak se mi GSAK taky nelibi, je to divnej program a kdyz uz jsem pobral GG, tak do niceho jinyho jit nechci.

jinak je to jednoduche, nainstalis GSAK, nainstalis makro, spustis makro, zadas datum, text kterej ma zalogovat, a pak seznam kodu ve formatu 123456;234567;atd. easy
  • 0

#69 PatPlusMat

PatPlusMat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 27 April 2013 - 18:08

Je aktuálně nějaký funční doplněk pro GG pro hromadné logování GC, TB?
  • 0

#70 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 27 April 2013 - 18:26

Citace

PatPlusMat napsal/a:
Je aktuálně nějaký funční doplněk pro GG pro hromadné logování GC, TB?

Jestli hodně spěcháš, dobře poslouží http://project-gc.com/Tools/Discover
  • 0

#71 PatPlusMat

PatPlusMat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 27 April 2013 - 21:49

Máš pravdu Istvan GC projekt je celkově super, jen jsem chtěl vědět, zda neexistuje něco funkčního i přímo do Geogetu :)
  • 0

#72 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1969 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2013 - 12:07

absolutne bez problemu se to da spichnout pro GJ, ten umi praci s webovymi formulari gc.com perfektne, jen to chteji vzdy jen ti co programovat neumi a ti co to umi to zase nepotrebuji, takze se jim s tim nechce psat. ukazkou budiz moje protahovatko TB, jako ucebni material muze poslouzit, ale prej to nejak nefunguje - coz mi je uplne putna, potreboval jsem protahnout TB asi 800 kesema a nechtel jsem to delat rucne, ted uz to nepotrebuju.
  • 0

#73 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 30 April 2013 - 8:46

Jestli si vzpomenu (nebo se někdo připomene) tak sem nadhodím funkční link na plugin.
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#74 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 6:45

Nahodil jsem GIP, tak nějak jsem to nevydržel a půlku pluginu předělal... Nyní má formulář na zadávání kódu, logu a data, sám si ukládá počet trackables (nemusí se zvyšovat před každým logováním - pokud fci používáte) a nakonec přestal mršit diakritiku v logu. Dále upozorňuji, že i přes všechno testování určitě nějaká chyba prošla ven, takže uvidíme.
  • 0

#75 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 6:46

Ještě mě napadá, že pro odřádkování už se nemusí psát <br>, stačí vložit nový řádek do logu, plugin se o všechno ostatní postará.

Více v prvním příspěvku nebo na http://ggplg.valicek...plugin/discover
  • 0

#76 Gleep

Gleep

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2013 - 14:52

Tak jsem dneska zkusil tento plugin, abych zalogoval trackables z megaeventu a nějak mi to nefunguje. Respektive program nehlásí žádné chyby, downloaduje a uploaduje :-) na konci potvrdí že úspěšně dokončil co měl, ale na webu nic není zalogováno... Je to jen můj problém, nebo to nefunguje i dalším?
  • 0

#77 Balin50

Balin50

Balin50

• Members
  • PipPipPip
  • 584 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2013 - 15:17

Ani mne nefunguje. Tvari sa ze loguje ale na GC nie je ani jeden log.
  • 0

#78 Gleep

Gleep

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 10 September 2013 - 7:14

Citace

Balin50 napsal/a:

Tak v tom nejsem sám :-) Vypadá to na problém po změnách na GC. Snad se na to autor podívá a něco s tím udělá :-)
  • 0

#79 mikeant

mikeant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 688 příspěvků(y)

Publikováno 10 September 2013 - 7:47

Citace

Gleep napsal/a:

Citace

Balin50 napsal/a:

Tak v tom nejsem sám :-) Vypadá to na problém po změnách na GC. Snad se na to autor podívá a něco s tím udělá :-)

Hlásil jsem mu to přes webový formulář už asi před 14 dny a zatím bez reakce. Prozatím používám logovátko na http://project-gc.com/
  • 0

#80 Gleep

Gleep

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 10 September 2013 - 8:10

Tak o téhle fíčuře jsem nevěděl. Myslím že to dostatečně splní co potřebuju :-) Díky za upozornění :-)
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama