Online seznam GC a TB z ME Nebílovy - bude?
Publikováno 07 září 2011 - 8:49
Publikováno 07 září 2011 - 9:13
Postup pro ziskani je tento:
Předběžné opatření. Vzhledem k tomu, že uvedený postup umožňuje získat rozsáhlou sadu trackovacích čísel prakticky komukoliv bez souhlasů ownerů prozatím smazáno. Viz následující zpráva.
Pokud neni nekdo schopen dodrzet tento popis, tak ma bohuzel smulu.
Taky bych chtel vsechny poprosit, pokud mate nejake svoje seznamy, zkontrolujte to prosim s timto a pripadne chybejici kody poslete (na stejnou emailovou adresu).
A nakonec neco pro "odpurce" - nikdo vam tento seznam nenuti, takze nejenom, ze nemusite nic logovat, ale nemusite ani v tomto tematu obtezovat.
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 07 září 2011 - 9:51
Publikováno 07 září 2011 - 9:56
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 07 září 2011 - 10:07
Předběžné opatření. Vzhledem k tomu, že uvedený postup umožňuje získat rozsáhlou sadu trackovacích čísel prakticky komukoliv bez souhlasů ownerů prozatím smazáno. Viz následující zpráva.
Tak to je vytecny, nic to nevyresi, jenom me lidi budou s zadostma oslovovat naprimo. Ach jo.
Publikováno 07 září 2011 - 10:20
Publikováno 07 září 2011 - 10:25
Publikováno 07 září 2011 - 10:28
Publikováno 07 září 2011 - 10:29
Publikováno 07 září 2011 - 10:30
Použití za účelem logu ano, ale ne k tomu aby se šířil. Každý měl možnost si kódy nafotit nebo opsat to, že to někdo neudělal je jeho problém. Pokud si takový seznam udelas je slušnosti požádat zda ho můžeš poskytnout třetí osobě.REVIZ napsal/a:
ad1) Předpokládám, že ti kdož zveřejnili trackovací kódy svých GC a TB, dali souhlas s jejich použitím za účelem logů. Jedná se o tzv. konkludentní souhlas k jejich využití a dalšího jejich souhlasu již tedy není třeba...
Publikováno 07 září 2011 - 10:31
Rozhodne bych se chtel ohradit proti te "volne distribuci", protoze uz se nasel jeden pripad, kdy proste dotycny byl z me strany odmitnut (sam mel 3x FI a 0x trackables). Tim bych chtel jasne rici, ze na seznam, ktery mam nema nikdo automaticky NAROK a sam se snazim dotycneho v ramci nejakych mezi proverit.
Jinak vymyslenim katastrofickych scenaru se nikam nedostaneme, stejne tak tu muzeme probirat to, ze na nas spadne meteorit a nema smysl dal pokracovat v zivote.
Publikováno 07 září 2011 - 10:34
Publikováno 07 září 2011 - 10:35
Publikováno 07 září 2011 - 10:35
Publikováno 07 září 2011 - 10:36
Parkis napsal/a:
Vyserte se na právo a použijte selskej rozum. Pokud s distribucí seznamu owneři nesouhlasí, tak je nikomu nedávejte a je to. Kam se poděla obyčejná lidská slušnost?
sice receno jadrne, ale souhlasim :p;)
Publikováno 07 září 2011 - 10:41
Parkis: selsky rozum? Kdyz nekam dam coin na vystavku, tak ten kod klidne ucastnikum poskytnu elektronicky a nedelam z toho takovy ofuky - presne jako to tam mel Bohous z Vikyteamu u te kasny, doslova mel vytistene tyto papiry:
Pokud nekdo nesouhlasil s tim, aby si logovali navstevnici jeho coin, tak ho tam bud nemel vubec davat nebo pouzit kod XXXXX jak tomu bylo u nekterych coinu k videni!
Publikováno 07 září 2011 - 10:42
Ale ten někdo taky zcela zřetelně napsal že NESOUHLASÍ SE SDÍLENÍM SEZNAMU, že vystavené kódy jsou pouze a jen pro potřebu jednotlivců. Kua celkem bych ti přál S4T4NE aby ti někdo ukradl nebo poničil auto, nebo se v něm prostě jen projel - vždyť stojí přece volně na ulici a tak s tím musíš počítat. No potom bych rád viděl jak toho boříka poplácáš po rameni a řekneš mu. Hele a vem s sebou příště i kámoše a já vám dám na benzín. Jsi bezohledný hovádko, pro kterého NE je pouze červenou plachtou, která rozdráždí tvoji první signální do nepříčetnosti.Pokud nekdo dobrovolne vystavi svuj coin, navic dobrovolne napise jeho tracking number, tak je snad logicke, ze dava souhlas k zalogovani ucastnikum eventu.
Publikováno 07 září 2011 - 10:44
OK kdyz takhle...mirotiro napsal/a:
za sebe a 4 trekovatelné věci co jsem tam měl k vidění máš souhlas je zveřejnit, když budu mít náladu, tak si pak promažu logy lidí co tam nebyli...
Mych asi 70 coinu v seznamu klidne nech. S tim, ze se verejny seznam vytvori jsem pocital a ten tvuj system je lepsi nez moje puvodni vize toho jak to dopadne...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů