Online seznam GC a TB z ME Nebílovy - bude?
Publikováno 07 September 2011 - 10:46
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 07 September 2011 - 10:46
Publikováno 07 September 2011 - 10:48
Publikováno 07 September 2011 - 10:52
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 07 September 2011 - 10:53
Publikováno 07 September 2011 - 10:56
Publikováno 07 September 2011 - 10:59
S474N napsal/a:
Bisaci: vsak si loguj co uznas za vhodne. A to prani vsech majitelu naleznu kde? Ja tu zatim vidim 2x souhlas (mirotiro, brbrb) a 1x nesouhlas (Maxinoha). Takze prosim velmi opatrne s nejakym generalizovanim.
Se zveřeněním elektronického seznamu nesouhlasí ještě Lucecitka, bohužel není u PC a myslím, že se do debaty tohoto typu nebude zapojovat.
A také se zveřejněním nesouhlasí geo.scorpions což uvedl v předchozím vlákně, které uzamknul.
Pokud chceš distribuovat seznam, tak by seznam měl obsahovat jen trackovací čísla ownerů, kteří s tím souhlasí.
TÍM KONČÍM TUTO NIKAM NEVEDOUCÍ DISKUZI
Publikováno 07 September 2011 - 11:06
Publikováno 07 September 2011 - 11:09
S474N napsal/a:
tomy.22: povinnost sice nemam, ale opravdu se snazim to kontrolovat, zdali se jedna o cloveka, ktery tam byl. Jak jsem psal vyse, uz je i takovy, ktery byl odmitnut.
Já tě chápu, to je v pohodě. Tvá myšlenka není v základu špatná, ale vem to takhle. Kdybych se já zůčastnil eventu. Pošleš mně TN geocoinů?
A teď si vem, že já budu takovej šmejd a jak si již sám napsal, anonymně pověsím na net to co by jsi mně poslal ty. Na koho by se snesla vlna kritiky? I když to myslíš dobře ty, nemusí to tak myslet každý.
btw: ten šmejd nejsem, pořád loguji jen to co jsem já osobně v krabičkách našel. Ostatní mně nezajímá. A ani by mně to netěšilo.
Publikováno 07 September 2011 - 11:13
Publikováno 07 September 2011 - 11:14
Publikováno 07 September 2011 - 11:20
Obávám se, že se pleteš. Distribuuješ a to i kódy, které nemusí mít ani na papíře, nemusí je mít ani na fotkách a dokonce je ani nemuseli vidět. Protože ani účast na eventu ještě neimplikuje splnění aspoň jedné této podmínky pro všechny položky seznamu.NIC TU NEDISTRIBUUJI A ANI DISTRIBUOVAT NEBUDU. POUZE DAVAM KOLEGUM KACERUM MOZNOST SI ZALOGOVAT VECI, KTERE SAMI MAJI NA PAPIRE NEBO NA FOTKACH CI JE VIDELI OSOBNE NA EVENTU.
Publikováno 07 September 2011 - 11:26
Publikováno 07 September 2011 - 11:32
Publikováno 07 September 2011 - 11:45
Publikováno 07 September 2011 - 11:46
Na druhou stranu jsou to opet jen cisla s ikonkama a pokud nekdo neopravnene loguje, tak to je stejne podvadeni, jako nekteri provozuji na kesich.
S474N zvolil na zacatku bohuzel ponekud nestastny ton komunikace a zbytecne budi vasne.
Tohle je trosku mimo. Pokud by to mel takto udelat, tak by na eventu bylo cca 500 kousku, protoze Lucietka by je nezapujcila. Zkus zvazit, zda by jsi radeji 500 kousku se seznamem nebo 1500 v papiru...Nicmene zpet k hlavnimu tematu - primarne bych byl velmi rad, aby takovato situace nikdy nenastala. Pokud nekdo porada podobny event s tematikou trackables, mela by byt jeho moralni povinnost poskytnout kody vsem navstevnikum v elektronicke podobe. Jsme v 21. stoleti a v ramci hesla "praci strojum" bychom se podle toho meli chovat.
Pred eventem jsem pocital odhadem asi 15000 emailu, zatim jsem nekde pod polovinou, takze mne to nejak neznervoznuje. Proti seznamu, ktery obsahuje cisla mych minci nic nemam. Jen lituju, ze neprosel dle mne rozumny kompromis s logovacim programkem, ktery by bral data ze serveru s casove omezenym pristupem k databazi (treba 14 dni od konani). Kazdy by si zalogoval a nemel by potrebu vytvaret seznam...
Publikováno 07 September 2011 - 11:50
Publikováno 07 September 2011 - 11:53
Publikováno 07 September 2011 - 11:54
Publikováno 07 September 2011 - 11:58
Nesouhlasil s tim vlastnik vetsiny vystavenych geocoinu. Vzhledem k poctu jejich minci by byl jakykoliv seznam jen zlomkem, takze to ztratilo smysl. Kazdopadne je to pravo vlastnika rici, za jakych podminek mince zapujci.Někdo tu kdesi psal, že owneři mincí s tím nesouhlasili. Mě se třeba nikdo na nic neptal, i když je pravda, že mých mincí tam nebylo mnoho.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů