pepa.z.pocernic napsal/a:
nemám představu, jak to děláš, ale předpokládám, že ke každému trackovacímu číslu stejně zjišťuješ další informace, protože bez toho budou lidi muset stejně rozkliknout každý coin, aby věděli co logují, takže jim to k ničemu nebude, nebo to budou logovat hromadně aniž budou vědět co bez ohledu zda to vůbec viděli a to se nedivím, že to se některým ownerům zejména s více coiny nelíbí.
B je správně, aspoň pro většinu co po tom seznamu touží, prostě to proženou najednou automatem a zalogují všechno, vůbec nebudou řešit co že to vlastně logují.
Nechápu to, ale je mi to zcela fuk, každý si to má hrát jak chce, navíc lidi podle počtu ikonek v profilu neposuzuji (no i když vlastně trochu ano, vždy když někdo vyzvedne můj coin, tak se mrknu kolik jich už přesunul a případně si to víc ohlídám pokud je to jeho první a pod...), spíš mě to trochu mrzí vůči lidem co mince zapůjčili a se seznamem nesouhlasí.
Ano, museli více či méně počítat s tím, že seznamy vzniknou, ale stejně. Každopádně další zapůjčení si velmi dobře rozmyslí a spíš už žádné nebude...