[quote]
Arne1 napsal/a:
docela mne se...., že my kteří to tu čteme, jsme psychicky deptáni a tlačeni k tomu coiny co jsme viděli nelogovat. A to hafo kačerů, kteří mnohdy ani nevědí že nějaké gc.cz existuje, co s těmi ? [/quote]
To uz tak bylo i ve skole, ze vzdycky byli servani ti, co dosli a ti co se valeli doma byli vychechtani.
[quote]
m.a.r.k.a.l. napsal/a:
...teď si na to kápnul
A příště se už žádné podobné výstavy coinů nedočkáme, protože si owneři ušetří tohleto vše.[/quote]
Ano, je mi to naprosto jasne. Nicmene pokud nekdo nechce discoverovat svoje mince, necht je opravdu neukazuje a uz vubec k nim nedava dobrovolne tracking cisla.
[quote]
m.a.r.k.a.l. napsal/a:Arne1: seznam jako seznam[/quote]
A tohle je nejzasadnejsi projev hlouposti. Protoze ty fotky na Rajceti jsou UPLNE VOLNE k dispozici vsem. Seznam jsem poskytnul VYHRADNE tem, kteri jednoznacne prokazali, ze na eventu byli. Pokud toto davas na stejnou uroven, tak te uprimne lituji.
[quote]
venca68 napsal/a:
Ownerka Lucecitka, která na výstavu zapůjčila nejvíc coinů a hodiny a hodiny před otevírací hodinou se starala o jejich adjustaci do vitrín a večer to zase všechno musela sbalit si dovolí vyjádřit opravdu nekonfliktně svůj názor a okamžitě je napadena druhou stranou.[/quote]
Opravdu a kde byla konkretne Lucitecka napadena? Myslis tim mym dotazem nebo cim konkretne?
[quote]
tomy.22 napsal/a:
Už i já to pochopil. Jako účastník eventu si samozřejmě GC logovat můžeš jak chceš, ale ne prostřednictvím někoho, či něčeho jiného. Je jen tvůj boj, kolik coinů si zaloguješ. Nechce se ti opisovat tisíce kódů, opiš si jich míň. [/quote]
Chapu, ze v ramci hysterie clovek asi nepremysli ci necte pozorne, co protistrana pise, ale tohle je opravdu moc. Konkretne ARNE1 i tady nekolikrat zminoval, ze ma veschny kody vyfocene, tzn. ma je tak ci tak bez ohledu na seznam. Stejne tak to ma vetsina lidi, kterym jsem ten seznam poskytl, proste jedineho ceho se "zbavi" je opruz s OCR nebo rucnim prepisovanim. Opravdu by me zajimalo, co je za rozdil, jestli budu jak trotl neco opisovat rucne nebo pouziji elektronickou formu.
[quote]
tomy.22 napsal/a:btw: Arne1 nedá mně to. Když už se tu bavíme o počestnosti logů....... Možná se pletu a v tom případě se velmi omlouvám za křivé nařčení. Ale dle tvého profilu nejsi premium. Tak co dělají tvé logy u keší, které jsou zveřejňovány jen pro platící členy?[/quote]
A co by tam nedelali? On snad nepremium se nemuze zalogovat? To, ze tebe nenapadne varianta toho, ze jde kuprikladu s PM na lov kesi, je pouze a jenom tvuj problem.
[quote]
Smrk napsal/a:
Lidi, já opravdu nestačím zírat, co tady předvádíte. Tady už nejde o super výlety do přírody, ale o ikonky, které vám při pádu webu stejně zmizí.[/quote]
Nikoliv, nezamenuj dusledek a pricinu. Pricina je totiz urazene ego owneru minci, ze si nekdo vubec DOVOLIL udelat seznam, kdyz oni se rozhodli, ze budou hazet lidem klacky pod nohy a co nejvic jim to logovani zneprijemni.
[quote]
Fast Hippo napsal/a:
S474n: na zvolenem postupu vidim jako spatne to, ze soucasti tveho seznamu jsou i kody minci, jejichz majitele si to vyslovene nepreji. Chapu, ze fakticky maji smulu, protoze mince vystavili (muzeme diskutovat, zde to bylo mineno pro uzavrenou skupinu nebo ne a ze riziko zverejneni na netu prvnim vykukem tu je vzdy). [/quote]
Nejde o to, jestli maji ci nemaji smulu, nerad bych to stavel do teto roviny. Spis me udivuje, ze pokud neco vystavim a jeste k tomu napisu i tracking kod, tak mi snad musi byt jasne, ze si to nekdo zaloguje. A jak zde zaznelo v diskusi uz vyse - bylo snad nekde na eventu nejake varovani ve smyslu - tohle nesmite logovat? Ja ho tedy nevidel. Riziko zverejneni uz probehlo - tys nevidel ty fotky na Rajceti? A presto jsem tu pranyrovan ja, ktery dal seznam pouze vyhradne tem, kteri tam byli.
[quote]
Fast Hippo napsal/a:Nicmene se mi zda, ze cim vic na tebe dupou, s tim vetsi radosti se drzis troho, ze to proste bude tak, jak chces ty a hotovo. To me pripada trochu...no, rekneme detinske. [/quote]
Me zase prijde slusne recene inteligentne svebytne vystavovat neco, co nechci, aby ostatni logovali. Zejmena, kdyz u nekterych minci bylo uvedeno XXXXXX. Tak si to same meli udelat ti kriklouni a ne tu poradat hon na carodejnici.
[quote]
geo.scorpions napsal/a:
Zveřejněné fotky trackovacích čísel na rajčeti a zveřejnění přístupových hesel na SATANOVO web zapříčinily to, že už se zde v ČR výstava takových rozměrů nikdy konat nebude.
Ač si to tito "škodiči" vlastně do teď asi ani neuvědomují, ale zapříčinili to, že už nám na výstavu nikdo tak velké množství mincí nepůjčí. Nikdo totiž nechce, aby jeho seznam trackovacích čísel byl dostupný těm, kteří ani jeho geocoiny neviděli. Tímto je vážně ohrožené konání dalšího ročníku v roce 2013.
[/quote]
Myslel jsem, ze mas tu vec mezi usima, pripadne, ze ji alespon dovedes pouzivat. To, co tady predvadis, je naproste strhnuti hysterie proti me osobe a hlavne naprosto neoduvodnene. Jako skodice bych spise oznacil organizatory a predevsim tebe, za to, co zde predvadis. Slusnym kacerum, kteri na eventu byli, tak hazete zamerne klacky pod nohy, snazite se jim zalogovani co nejvic zneprijemnit. Presne takova cinnost se da nazvat skodenim. To, ze poskytnu nekomu seznam, ktery dotycny stejne ma a zvlast, kdyz nepochybne na eventu byl, tak to mi jako skodeni neprijde, to bych spise nazval "usetrenim prace". Zajimave, ze stejne tak to vidi desitky lidi, kteri mi vyjadrili soukrome podporu. A ani se jim nedivim, ze i pres mou prosbu to sem nenapsali.
Takze pro ty nechapave, jeste jednou (a taky tucne, protoze normalni text asi zamerne preskakuji a ignoruji):
Ja jsem nikomu zadna hesla volne nezpristupnil, stejne tak jsem NIKDY nedaval zadna hesla na facebook a dalsi nesmysly, kterymi me tu obvinujes.
A byt tebou, tak si zapremyslim, jestli nahodou nedelas sam sobe medvedi sluzbu tim, co tady pises. Protoze ja osobne bych s clovekem, ktery navstevniky (navic ty platici, takze defacto zakazniky) sveho eventu oznacuje za "skodice" a kdovi co jeste, nic mit spolecneho nechtel.
[quote]
Maxinoha napsal/a:
Taky jsem přemýšlel nad další výstavou.
Navrhuji nedávat už žádné seznamy a plexisklo opatřit speciální samozatmavovací fólii. Když bude málo světla tak bude fólie průhledná a když se někdo pokusí coiny vyfotit tak se fólie zatmaví.[/quote]
Jenom? Ja osobne bych navrhoval pred vstupem jeste udelat i prohlidku telesnych dutin - podle tvych napadu soudim, ze se toho velmi rad ujmes.
:D