Chrobáku, já taky nevím, proč tady mají pořád lidi tendenci skrývat něco, co se jim nelíbí. Nejsou to jenom suvenýry, ale i třeba keše, které nějak nesedí do oblasti jejich zájmu. To jsou pořád dotazy, jak hromadně přidávat keše na ignore list, jak skrývat suvenýry apod.
Ale to je asi zrcadlo doby. Lidi chtějí přizpůsobovat okolní svět sami sobě, místo aby se naučili žít ve světě takovém, jaký je. Helikoptéroví rodiče oblétávají svoje potomky i do poměrně vysokého věku, umetávají jim cestičky, „chrání je“ před negativními dojmy, jen aby chudáček nebyl traumatizován. Výsledkem je pouze to, že takoví lidé nabydou dojmu, že celý svět a všichni okolo jsou tu jenom kvůli tomu, aby se jemu žilo co nejspokojeněji. A když tomu tak není, tak se psychicky hroutí z banalit.
Tady je to podobné. Nelíbí se mi některé suvenýry, tak hned chci, aby nebyly vidět, aby jako že neexistovaly. Nelíbí se mi powertraily, chci je dostat z mapy pryč. Co na tom, že tam ve skutečnosti pořád jsou, ale já je nevidím, pro mě neexistují. Tak moc si chceme vytvářet vlastní bubliny, kde je nám vše po vůli, že nakonec nebudeme schopni mimo ně vůbec přežít.