Kdo prodá nebo daruje starší gps
Vytvořeno od
Souhaitant
, říj 04 2011 12:38
8 odpovědí na toto téma
Publikováno 04 říjen 2011 - 12:38
Zdravím geokačery a geokačerky.
Sháním nějakou levnější GPS pro začátečnici :-). Bohužel si novou nemohu dovolit. Za odpovědi předem děkuji.
Publikováno 04 říjen 2011 - 13:21
Mas uz neco co by se dalo vyuzit? Treba telefon s blutooth?
Me se doma vali nevyuzity externi GPS modul s kterym jsem dal prvnich 100-200 kesi.
Publikováno 04 říjen 2011 - 13:25
Hm, jakej je to model? Sám taky sháním modulBlexa napsal/a:
Mas uz neco co by se dalo vyuzit? Treba telefon s blutooth?
Me se doma vali nevyuzity externi GPS modul s kterym jsem dal prvnich 100-200 kesi.
Kačica - označení kačerky.
Geodežing - není třeba vysvětlovat.
Chodím s o dvanáct let starší Terexičkou :-)
Publikováno 04 říjen 2011 - 13:32
gps modul by určitě pro začátek stačil jaká je cena ? Moje číslo je 733119339 nebo email adamcovapetra@yoom.cz
Publikováno 04 říjen 2011 - 13:50
Kdyby byl zájem, taky se mi doma válí GPS modul - Freedom GPS 2000 Bluetooth GPS modul.
Garmin Oregon 450 + TOPO Czech PRO 2010
HTC Sensation & C:Geo
Publikováno 04 říjen 2011 - 15:37
Můžu Ti půjčit svů starý BT modul. Vyzkoušíš si ho a když Ti nebude vyhovovat, zas mi ho vrátíš. Ještě si musíš nainstalovat do mobilu nějaký SW na navigaci ke keším. Zjednodušeně:
Android - c:Geo nebo Locus a jsou i další
Symbian - Handy Geocaching a další
PDA - vše, co jde na JAVA nebo jsou další
Obecně pozor na on-line aplikace, pokud nemáš non-stop data. To se pak ten geocaching prodraží
Rozhodně se nepouštěj do nákupu outdoor navigace hned. Co když Tě to přestane bavit? Telefon Ti zůstane, PDA případně taky. Modul k telefonu samozřejmě nějaké omezení má, třeba volné ruce, ale vše se dá přizpůsobit oboustraně lepící páskou
Publikováno 04 říjen 2011 - 20:28
Pokud ještě sháníš, tak se mi doma taky lecos povaluje. Dokonce asi nějaké PDA s GPS a Androidem. Jelikož mi to už k ničemu není, tak jsme asi ochotný to vyměnit třeba za pár piv :-)
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů