DNes (7.10) Hraběnčino rejdění za rubíny
Publikováno 07 October 2011 - 17:07
Publikováno 07 October 2011 - 17:09
Publikováno 07 October 2011 - 17:10
Publikováno 07 October 2011 - 17:10
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 07 October 2011 - 17:11
Publikováno 07 October 2011 - 17:11
fremen.cz napsal/a:
Snažíš se to rozchodit?
tak to mě vážně rozesmálo:D:D:D:D
Publikováno 07 October 2011 - 17:14
fremen.cz napsal/a:
Snažíš se to rozchodit?
No hlavně se snažím nachodit co nejvíce nočních keší, než mi to zas někdo zatrhne :-)
Publikováno 07 October 2011 - 17:16
Jelca napsal/a:
No hlavně se snažím nachodit co nejvíce nočních keší, než mi to zas někdo zatrhne :-)
Zatrhne? Pokud si najdeš stejně "postiženou" tak ještě ráda s tebou pujde v noci po lese, popř do kanálů
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 07 October 2011 - 17:17
Jelca napsal/a:
fremen.cz napsal/a:
Snažíš se to rozchodit?
Někdo zatrhne??? To si nesmíš nechat zatrnout, ne? Jak jednoduché
Publikováno 07 October 2011 - 17:17
fremen.cz napsal/a:
Jelca napsal/a:
Zatrhne? Pokud si najdeš stejně "postiženou" tak ještě ráda s tebou pujde v noci po lese, popř do kanálů
ani nemusí být postižená, stačí, když bude tolerantní
Publikováno 07 October 2011 - 17:19
Sedmitecka napsal/a:
Tolerantní = bude na něj čekat úzkostlivě doma
Edit:
Leda by se starala o stále nabití baterií ve všech potřebných zařízeních, čistila oděvy, měla teplé jídlo, hlídala publikace nových krabek, sháněla předměty na trade a oprašovala domácí sbírku GeoCoinů
Publikováno 07 October 2011 - 17:19
Publikováno 07 October 2011 - 17:21
fremen.cz napsal/a:
Sedmitecka napsal/a:
Tolerantní = bude na něj čekat úzkostlivě doma
No, já bych to tak neviděla:):)
Publikováno 07 October 2011 - 17:22
Publikováno 07 October 2011 - 17:33
Publikováno 07 October 2011 - 18:08
Publikováno 07 October 2011 - 18:12
Publikováno 07 October 2011 - 18:24
Publikováno 07 October 2011 - 18:51
fremen.cz napsal/a:
udělal jsem EDIT
hihi... tak takovou bych snad ani nechtěla mít doma.. v mém případě takového:o)) víš co by to bylo za nudu???:D:D
Publikováno 07 October 2011 - 18:54
Jelca napsal/a:
No jo vy rozumbradové, jenže takovejch "postiženejch" je strašně málo. Kdysi jsem prohlásil, že až potkám holku co ji nebude vadit být se mnou jeden den ve Vídeňské opeře a druhý den v roztrhaných džínách pod stanem na Lipně, umí uvařit řízek s kaší, nevadí ji že usínám u poslouchání cimrmana a chápe proč lidi lezou do kanálů tak že si ji vezmu, protože to bude ta pravá... Jenže kde ji sehnat že ... :-)
Zajímavý, mně přijde, že takových je dost:D jen, smůla pro Tebe, už jsou zadané
i kdyyyyž... možná bych o jedné věděla... Operu určo zvládne, outdoorové sporty jsou její hobby, s GC začíná, vařit umí a Cimrmana miluje:D Jen s těma kanálama by to možná nebylo na 100pro, ale ty bys zvládnul i bez ní, ne?:D:D:D
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů