sovidoupe napsal/a:
Stejne se mi nechce verit, ze by takovy projekt prosel pres rewievery a pokud budou kese zaobaleny tak, aby nevypadaly komercne, je zas otazka jestli splni pozadavky tech dotaci.
Priznavam, ze dotace nejsou zrovna moje parketa a psal jsem zde spis vyprovokovan nazvem vlakna, takze mas za me bod )
Myslim, ze si to tu obcas proctu, ikdyz nevim jak pomoci, mam to preci jen trochu daleko.
Pokud by neco takoveho melo projit, je asi dobre o tom minimalne vedet.
Rewiever nemá důvod v tomhle případě důvod kešky nepustit, pokud budou odpovídat pravidlům. Nemůžeš po nich chtít, aby kontrolovali, "proč a z jakého důvodu" někdo kešku udělal.
Jinak k těm dotacím, - MASka si o ně zažádala, když sežene dost obcí, které podepíší smlouvy, tak dotaci na tenhle projekt MASka dostane. ( Ne obce, ty dostanou jen GPSku a krabičky po 1.000 korunách za kus.) A každému je už potom jedno, JAK budou kešky vypadat, KDO je bude udržovat, zda vůbec budou splňovat pravidla a budou spuštěny.... Obce si i musí vymyslet kam je umístit.
Viděl jsem ten návrh projektu a nevymýšlím si. A u té prezentace projektu nás bylo víc.
- Jinak jsem rád, že tě ten název vlákna vyprovokoval a jsem za ten "bod" rád, pochybuji, že kdybych napsal jen třeba "potřebuji pomoc", že by sem přišlo tolik lidí. :-)
Děkuji každému, kdo se tu zúčastnil a aspoň si to nechal projít hlavou, je tu i pár podnětů, se kterými se zase posunu dál.
A je tu i pár příspěvků, které bohužel nejsou o ničem, ale i s tím jsem počítal. Určitě budu informovat o tom, jak to dopadne.