Citace
sovidoupe napsal/a:
Stejne se mi nechce verit, ze by takovy projekt prosel pres rewievery a pokud budou kese zaobaleny tak, aby nevypadaly komercne, je zas otazka jestli splni pozadavky tech dotaci.
Priznavam, ze dotace nejsou zrovna moje parketa a psal jsem zde spis vyprovokovan nazvem vlakna, takze mas za me bod)
Myslim, ze si to tu obcas proctu, ikdyz nevim jak pomoci, mam to preci jen trochu daleko.
Pokud by neco takoveho melo projit, je asi dobre o tom minimalne vedet.
Rewiever nemá důvod v tomhle případě důvod kešky nepustit, pokud budou odpovídat pravidlům. Nemůžeš po nich chtít, aby kontrolovali, "proč a z jakého důvodu" někdo kešku udělal.
Jinak k těm dotacím, - MASka si o ně zažádala, když sežene dost obcí, které podepíší smlouvy, tak dotaci na tenhle projekt MASka dostane. ( Ne obce, ty dostanou jen GPSku a krabičky po 1.000 korunách za kus.) A každému je už potom jedno, JAK budou kešky vypadat, KDO je bude udržovat, zda vůbec budou splňovat pravidla a budou spuštěny.... Obce si i musí vymyslet kam je umístit.
Viděl jsem ten návrh projektu a nevymýšlím si. A u té prezentace projektu nás bylo víc.
- Jinak jsem rád, že tě ten název vlákna vyprovokoval a jsem za ten "bod" rád, pochybuji, že kdybych napsal jen třeba "potřebuji pomoc", že by sem přišlo tolik lidí. :-)
Děkuji každému, kdo se tu zúčastnil a aspoň si to nechal projít hlavou, je tu i pár podnětů, se kterými se zase posunu dál.
A je tu i pár příspěvků, které bohužel nejsou o ničem, ale i s tím jsem počítal. Určitě budu informovat o tom, jak to dopadne.