Citace
Pinokio.CZ napsal/a:
Citace
island968 napsal/a:
Ano bude, proto jsem psal o kamarádech a né náhodných pocestných. Netuším jaké máš ty kamarády ale já zatím za celé roky neměl problém.
Aha, já zapomněl... zajímavé to obzvlášť bude, až se daný telefon podaří ztratit, případně jej někdo štípne, a nový uživatel začne volat linky s tarifem "po tisícovce"... jak se pak na sebe budete koukat ? Měl jsem pocit, že zrovna nádražáci nepatří k nejlépe placeným skupinám v ČR, ale možná jsem se spletl... Nehledě na skutečnost, že v telefonním seznamu toho čísla jsi zapsaný patrně ty, a nikoliv uživatel (ten leda jako placený zápis).
Samozřejmě,že těch 6 SIM karek je evidováno na toho,kdo je zaměstnancem firmy.Takže tomu dotyčnému je i zasíláno měsíční vyúčtování a je zodpovědný za jejich placení!Na druhou stranu může kdykoliv,kteroukoliv ze SIM karet zablokovat.A taky má přístup na detailní vyúčtování od operátora.Takže ví u každé SIM karty kdo,kdy,jak dlouho,s kým atd.....A zrovna tarify od VPN Family u ČD a.s. jsou,myslím,výhodné nejvíc pro zaměstnance a ještě tak jejich rodinné příslušníky ČD a.s. a jejich dceřinných odnoží.Pro tzv.ostatní lidi to není až tak zajímavé.I když net v mobilu za 80kč měsíčně není k zahození