Poděkování a velkou chválu musím napsat i sem. Prožily jsem s těmi kešemi moc pěkný den a hodně se naučily pro další hledání :-). Tož poklona.

ŽEBRÁCKÉ POVĚSTI
Vytvořeno od
Alke04
, říj 11 2011 2:43
24 odpovědí na toto téma
Publikováno 23 říjen 2011 - 13:50
Publikováno 24 říjen 2011 - 14:45
I já se přidávám k velké chvále celé Alkeho série. Opravdu mě pobavila a moc jsem si jí užila a bonus nemá chybu. Jak už jsem psala i v logu, u mě je to #1;)
A doufám, že toho nenechavce, co zničil pátou pověst, někdo pozná a dostane pořádně za uši (no viděla bych to na pořádné veřejné linčování, ale...
:D:D)

Publikováno 24 říjen 2011 - 17:20
Taky bych ráda přinesla svou trošku do mlýna... Byla to určitě a jednoznačně NEJ serie, kterou jsem odlovila!!!Nejen nápaditostí a vymazlenýma kešulkama, ale i zajímavým krásným listingem a kupodivu - co keš=to originál! i přesto, že jde o sérii! Pro mě je to prostě dosud nepřekonaná TOPka!! Díky moc za ni, za velmi krásný den a za pocit, že dobří kačeři ještě žijí!

Publikováno 25 říjen 2011 - 19:27
Moc všem děkuji za milá slova, která o sérii nesete
.
NĚKOLIK INFORMACÍ:
Z důvodu vymudlování je vypnutá cache Žebrácké pověsti 5. Do páteku (státní svátek) bude cache opět obnovena, ale na jiných souřadnicích - hlídejte si prosím status, pokud se k nám chystáte.
TB hotel je o svátku nedostupný.
Pro zájemce jsem ochoten ho otevřít v pátek mezi 12:00 a 13:00 h, ale pouze po předchozí domluvě. Pokud se na něj někdo chystáte - napište mi email přes profil.
Děkuji.

Publikováno 27 říjen 2011 - 17:50
Typ pro víkendové lovce:
Pokud se chystáte o víkendu na Žebrácké pověsti. Poručuji při jejich odlovu projít cache Telefonní procházka GC2PVZW, která je dnes obnovena po 3 měsích.
Cache Žebrácké pověsti 5: O hastrmanovi OBNOVENO.
CELÁ SÉRIE JE PLNĚ FUNKČNÍ
Pokud se chystáte o víkendu na Žebrácké pověsti. Poručuji při jejich odlovu projít cache Telefonní procházka GC2PVZW, která je dnes obnovena po 3 měsích.
Cache Žebrácké pověsti 5: O hastrmanovi OBNOVENO.
CELÁ SÉRIE JE PLNĚ FUNKČNÍ
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů