GgStat - 1.1.34
Publikováno 22 říjen 2011 - 13:44
Publikováno 22 říjen 2011 - 15:09
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 22 říjen 2011 - 15:09

Publikováno 22 říjen 2011 - 15:23
Citace
Jsou ve vzorovym templatu.díky, nešlo by sem rovnou připsat příkazy na zprovoznění nových map, ať nemusíme každý zvlášť zbytečně experimentovat?
Citace
ReadCanton CZ~Mestska~cast PAmesto
Header Nálezy v Praze
FindsByCantonMap Flags:N none
#SPLIT 2
#FindsByCantonPie none
#FindsByCantonTable none
Publikováno 22 říjen 2011 - 15:25
Citace
V části definice proměnných atd. mám vloženo toto:dr.vota napsal/a:
díky, nešlo by sem rovnou připsat příkazy na zprovoznění nových map, ať nemusíme každý zvlášť zbytečně experimentovat?
# mapa nálezů Praha podle obvodů DEFINECANTON 01 Praha 1 DEFINECANTON 02 Praha 2 DEFINECANTON 03 Praha 3 DEFINECANTON 04 Praha 4 DEFINECANTON 05 Praha 5 DEFINECANTON 06 Praha 6 DEFINECANTON 07 Praha 7 DEFINECANTON 08 Praha 8 DEFINECANTON 09 Praha 9 DEFINECANTON 10 Praha 10 DEFINECANTON 11 Praha 11 DEFINECANTON 12 Praha 12 DEFINECANTON 13 Praha 13 DEFINECANTON 14 Praha 14 DEFINECANTON 15 Praha 15 DEFINECANTON BE Praha-Běchovice DEFINECANTON BN Praha-Benice DEFINECANTON BR Praha-Březiněves DEFINECANTON CA Praha-Čakovice DEFINECANTON DA Praha-Ďáblice DEFINECANTON DC Praha-Dolní Chabry DEFINECANTON DM Praha-Dolní Měcholupy DEFINECANTON DP Praha-Dolní Počernice DEFINECANTON DU Praha-Dubeč DEFINECANTON HP Praha-Horní Počernice DEFINECANTON KB Praha-Kbely DEFINECANTON KD Praha-Koloděje DEFINECANTON KL Praha-Klánovice DEFINECANTON KR Praha-Královice DEFINECANTON KS Praha-Křeslice DEFINECANTON KU Praha-Kunratice DEFINECANTON KV Praha-Kolovraty DEFINECANTON LE Praha-Letňany DEFINECANTON LI Praha-Libuš DEFINECANTON LO Praha-Lochkov DEFINECANTON LP Praha-Lipence DEFINECANTON LY Praha-Lysolaje DEFINECANTON ND Praha-Nedvězí DEFINECANTON NE Praha-Nebušice DEFINECANTON PE Praha-Petrovice DEFINECANTON PK Praha-Přední Kopanina DEFINECANTON RA Praha-Radotín DEFINECANTON RE Praha-Řeporyje DEFINECANTON RY Praha-Řepy DEFINECANTON SA Praha-Satalice DEFINECANTON SE Praha-Šeberov DEFINECANTON SL Praha-Slivenec DEFINECANTON ST Praha-Štěrboholy DEFINECANTON SU Praha-Suchdol DEFINECANTON TR Praha-Troja DEFINECANTON UH Praha-Uhříněves DEFINECANTON UJ Praha-Újezd DEFINECANTON UL Praha-Újezd nad Lesy DEFINECANTON VC Praha-Velká Chuchle DEFINECANTON VI Praha-Vinoř DEFINECANTON ZB Praha-Zbraslav DEFINECANTON ZL Praha-Zličín
Pak na místě, kde má být mapa mám vloženo toto:
ReadCanton CZ~Mestska~cast Praha FindsByCantonMap Flags:N Praha - nálezy podle městských částí
a případně pro tabulku toto:
ReadCanton CZ~Mestska~cast Praha Header Praha - nálezy podle městských částí SPLIT 2 MAXTABLELINESNEXT 15 FindsByCantonTable none RANGETABLELINESNEXT 16 30 FindsByCantonTable none
Publikováno 22 říjen 2011 - 15:38
Publikováno 22 říjen 2011 - 16:52

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 22 říjen 2011 - 17:47
Publikováno 22 říjen 2011 - 17:52
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 22 říjen 2011 - 18:58
Publikováno 22 říjen 2011 - 19:01

Citace
(viz můj profil)ReadCanton CZ~Mestska~cast Praha Header Praha - nálezy podle městských částí FindsByCantonMap Flags:N none SPLIT 2 MAXTABLELINESNEXT 15 FindsByCantonTable none RANGETABLELINESNEXT 16 30 FindsByCantonTable none
a mapa Maďarských žup stále nefunguje, ačkoliv před časem ještě fungovala, mám tam:
Citace
Jestli je chyba u mne, tak kde přesně?ReadState Hungary Header Nálezy v Maďarsku podle župy SPLIT 2 FindsByCountyPie none FindsByCountyTable none FindsByCountyMap Flags:N none
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 22 říjen 2011 - 20:08
Citace
Jelikoz se v GgStatu nic nezmenilo, tak musela byt zmena v mape, logicky mi taky prijde zupa spis jako kraj (county) a je tak i vedena na gc.com. Takze pokud trvas na okresu tak s tim budu mit v GgStatu trochu problem. Dej mi vedet (pripadne pouzive HUokres i HUkraj na stejnou mapu)Nevím jestli je to chyba GgStatu nebo špatně zadaných parametrů uživatele.U mapy Maďarska neexistuje HUkraj, ale jen HUokres viz manuál.
Až se tedy někdo bude dotazovat, tak problém je právě zde.
Momentalne lze zprovoznit dvema zpusoby
1) TRANSLATE HUkraj->HUokres
2) ReadCounty HU~megye HUokres
Citace
Bohuzel nemam jak poznat do ktereho mesta patri ktera cast, beru vse co je v tagu. Jedinou sanci vidim v uprave polygonu tak, aby kazde mesto melo svuj tag, pripadne smazani prebytecnych mestskych casti u tebe.mapa Prahy dobrý, ale v tabulce městských částí se objevily i části Brna
Publikováno 22 říjen 2011 - 20:13
Publikováno 22 říjen 2011 - 20:35
Citace
Ne, k žádné takové změně nedošlo, změny byly spíš kosmetické a načítání keší se vůbec nedotkly. GgStat nikdy databázi neměnil, pouze z ní čte. Jestli se spíš nějaká keška nezmizela vám oběma z databáze.Nedošlo někde k nějaké změně, o které bych nevěděl?
Pokud používáš SORTFOUNDBY all nebo SORTFOUNDBY logid, tak ti může někde chybět nějaký log. zkus SORTFOUNDBY time.
Publikováno 22 říjen 2011 - 20:37
Samsung Galaxy S5 (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 22 říjen 2011 - 20:39
Citace
To du teda prubnoutPaja.V napsal/a:
No, já popíšu věc...

Publikováno 22 říjen 2011 - 20:40
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 22 říjen 2011 - 20:41
Citace
To mysliš jako ikonky? GgsIconListKdyž jsme u toho, někde jsem to viděl a nemůžu to vůbec najít. Jak se udělá tabulka nalezených kešek podle data jejich založení?
Publikováno 22 říjen 2011 - 20:43
Citace
MaFa napsal/a:
Citace
Ne, k žádné takové změně nedošlo, změny byly spíš kosmetické a načítání keší se vůbec nedotkly. GgStat nikdy databázi neměnil, pouze z ní čte. Jestli se spíš nějaká keška nezmizela vám oběma z databáze.Nedošlo někde k nějaké změně, o které bych nevěděl?
Pokud používáš SORTFOUNDBY all nebo SORTFOUNDBY logid, tak ti může někde chybět nějaký log. zkus SORTFOUNDBY time.
Neříkám přímo, že je to chyba GgStatu...jen před aktualizací bylo v GeoGetu 709 cache, po ní 708 cache. To je jen prosté konstatování. A kdyby nám oběma zmizela z databáze nějaká cache, tak proč by mi po ručním dohrání té náhle zmizivší multiny okamžitě zmizela jiná, tradička, která tam před tím dohráním multiny ještě byla? Logy mám všechny a SORTFOUNDBY nepoužívám. Jen bych ještě poprosil o odpověď...není nějaký problém, že se GgStat přesunul z "Nezařazených pluginů" přímo do "Pluginů"? Vážně jsem od toho čtvrtku na GeoGet ani nesáhnul...a tohle se mi nikdy předtím nestalo.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů