DAKOTA 20
Publikováno 25 říjen 2011 - 19:40
Publikováno 25 říjen 2011 - 19:45
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 25 říjen 2011 - 20:02
S474N napsal/a:
rasg: mas tam pametovou kartu? Zkousel si to i bez ni?
Dalsi vec, zkousel si upgradovat firmware na nejnovejsi? Ci naopak ponizit o jeden zpatky?
Tak karta na to vliv nema. Upgrade jsem nedelal, mam tu navigaci asi tri tejdny, takze vubec nevim co a jak. Neni nova a byla asi dva roky nepouzivana. Poradis tedy kde udelat ten upgrade? Pocitam, ze asi nekde na garminackejch strankach.
Diky!
Publikováno 25 říjen 2011 - 20:09
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 25 říjen 2011 - 20:22
Publikováno 25 říjen 2011 - 20:28
Publikováno 25 říjen 2011 - 20:49
No, to uz asi nevyjde. Budu to muset zkusit jinak, anebo ji zapinat jak debil pres baterky.S474N napsal/a:
Reklamace?
Publikováno 25 říjen 2011 - 21:09
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 25 říjen 2011 - 21:10
To by se ta navigace vypnula, kdyz ji zapnu pres baterky. Si myslim teda...plavcik napsal/a:
Jen tak placnu - neni mozne, aby to bylo trvale sepnute tlacitko? Neda se to nejak rozebrat a vyčistit?
Publikováno 25 říjen 2011 - 21:29
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 26 říjen 2011 - 6:26
Publikováno 26 říjen 2011 - 6:35
Publikováno 26 říjen 2011 - 7:47
S474N napsal/a:
No me hlavne to zapinani pres baterky moc neni jasne. Ja kdyz dam baterie do pristroje, tak se urcite sam od sebe nezapne. Z toho mi vychazi, ze opravdu musi byt nekde sepnuty kontakt. Asi bych to zkusil rozdelat, prohlidnout a pripadne vycistit.
A dá se přístroj tlačítkem vypnout ??
Pokud ano, tak tlačítko funguje !!!
Na tu funkčnost a nefunkčnost tlačítka pozor, ono to tlačítko asi nebude jako vypinač na lustru, to bude jen signál pro program uvnitř GPS !!!
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 26 říjen 2011 - 8:07
Publikováno 26 říjen 2011 - 8:24
S474N napsal/a:
kolombo: ano, to je zvlastni, ale tam muze byt klidne nejaky studenak, ktery se pohybem prerusi/sepne. Osobne bych to nejdriv zkusil preflashovat a potom rozdelat. V posledni rade do servisu.
Studeňák, který se projeví jen při zapínání a při vypínání ne ??
Já bych to spíše viděl na problém firmwaru s obsluhou toho tlačítka.
Změna verze FW a dotaz na systémový servis, to bych viděl jako nejlepší řešení.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 26 říjen 2011 - 8:26
Publikováno 26 říjen 2011 - 11:54
Publikováno 27 říjen 2011 - 13:30
kolombo napsal/a:
S474N napsal/a:
No me hlavne to zapinani pres baterky moc neni jasne. Ja kdyz dam baterie do pristroje, tak se urcite sam od sebe nezapne. Z toho mi vychazi, ze opravdu musi byt nekde sepnuty kontakt. Asi bych to zkusil rozdelat, prohlidnout a pripadne vycistit.
Na tu funkčnost a nefunkčnost tlačítka pozor, ono to tlačítko asi nebude jako vypinač na lustru, to bude jen signál pro program uvnitř GPS !!!
Dle rady jsem obnovil system a mam tam nejaky vychytavky navic, ktery tam predtim nebyly. Jenze pristroj stejne porad nezapnu. Pouze vyndanim a zandanim baterie. Pristroj ale normalne vypinam TLACITKEM! Takze normalne funguje, ale pouez pro vypinani. Ve vypnutem stavu navigace nereaguje ani na kabel od pocitaci. Zaregistruje ho pouze, kdyz je zapnuta nebo jsou vyndane baterie. Na netu jsem objevil jeden clanek, tak jestli to s tim nema neco spolecnyho. http://zdenekkovar.b...e-rady-7x5.html
Publikováno 27 říjen 2011 - 13:35
Publikováno 27 říjen 2011 - 13:50
rasg napsal/a:
kolombo napsal/a:
S474N napsal/a:
Dle rady jsem obnovil system a mam tam nejaky vychytavky navic, ktery tam predtim nebyly. Jenze pristroj stejne porad nezapnu. Pouze vyndanim a zandanim baterie. Pristroj ale normalne vypinam TLACITKEM! Takze normalne funguje, ale pouez pro vypinani. Ve vypnutem stavu navigace nereaguje ani na kabel od pocitaci. Zaregistruje ho pouze, kdyz je zapnuta nebo jsou vyndane baterie. Na netu jsem objevil jeden clanek, tak jestli to s tim nema neco spolecnyho. http://zdenekkovar.b...e-rady-7x5.html
Dakotu máme doma taky a s aktuálním FW funguje normálně. O víkendu běžela na eventu Duch ljasa estakacza dva dny a noci bez nejmenších problémů. Zítra dostane záhul ještě na kole, tak jsem zvědavej, jak bude fungovat. Je taky koupená nedávno.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů