DAKOTA 20
Publikováno 27 October 2011 - 19:48
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 27 October 2011 - 21:01
Kamos s ni ulovil 31 kesek a dva roky se mu valela doma, takze uz je po zaruce. A pak jsem ji koupil ja za vyhodnou cenu. Neni na ni ani skrabanecek, je fakt jako nova. No, a pak se mi posrala asi po mesici.S474N napsal/a:
rasg: a mohu vedet, proc to nejde vyreklamovat? Zas tak stare to byt nemuze, ne?
Publikováno 27 October 2011 - 21:36
Publikováno 20 August 2018 - 22:11
Zase problém, po zapnutí se na okamžik rozběhne setup, pak se obraz změní v řádky a zmizí. Kdysi jsem to vyřešil reklamací, ale nyní jsem po záruce a dost bych potřeboval aspoň data zevnitř.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 21 August 2018 - 6:59
Zase problém, po zapnutí se na okamžik rozběhne setup, pak se obraz změní v řádky a zmizí. Kdysi jsem to vyřešil reklamací, ale nyní jsem po záruce a dost bych potřeboval aspoň data zevnitř.
Něco podobného jsem měl před pár lety. Už nevím přesně, čím to bylo, ale v servisu to vyřešili. Myslím, že to byla spíš nějaká softwarová chyba, ale opravdu si nejsem jistý.
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 21 August 2018 - 12:32
Zase problém, po zapnutí se na okamžik rozběhne setup, pak se obraz změní v řádky a zmizí ...
Na prvý pohľad mi to pripadá ako vybitý, alebo starý nevýkonný akumulátor čo po zapnutí nevládze napájať navigáciu.
Nebudú akumulátory čo už dlho točíš dokola v Dakote staré, nevýkonné?
Skúsil si do Dakoty narvať iné, na 100% fungujúce akumulátory? Prípadne pre istotu nové nenabíjatelné batérie?
╔══════════════════════╗
║ Zem je moje ihrisko. ║
╚══════════════════════╝
Publikováno 21 August 2018 - 13:09
Jak se chová při připojení k PC ? Já mám D-10 a pro připojení k PC ji nezapínám. Možná by byl možný alespoň přístup k datům...
Publikováno 21 August 2018 - 15:38
PC ji nevidí, akouše jsou v pořádku.
RACCOON TEAM
Publikováno 21 August 2018 - 20:11
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 21 August 2018 - 21:14
Publikováno 21 August 2018 - 21:27
Dakota 10 karty neumí, ne?
Ale 20ka ano...
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 22 August 2018 - 5:45
Ještě byl restart do továrního nastavení, nevím jak u Dakoty, něco jako při zapínání podržet 20 vteřin horní roh obrazovky nebo něco podobného. Ale pokud se nezapne, tak to nepůjde, a tovární nastavení znamená stejně ztrátu dat. Co vlastně je v té navigaci, že je to nutné stáhnout? Mapy? Ty stejně asi jinam nainstalovat oficiálně nepůjdou. Tracklogy? Ty možná někdy cenu mají, ale většinou už na ně nekoukám. GPX s keškami? Ty se dají získat. Vlastní trasové body? Ty jedině by cenu měly, pokud sis naklikal nějaká místa.
Publikováno 22 August 2018 - 19:27
Vlastní trasové body a tracklogy plavby. Zajímalo mě, kolik jsme upluli v jednotlivých dnech.
RACCOON TEAM
Publikováno 24 August 2018 - 21:36
Kolega mr3ska mi dobře poradil, díky! Zveřejňuji jeho postup pro budoucí generace
Zkus tohle:
- ve vypnutým stavu zmáčkni a cca 30 vteřin drž zmáčknuté zapínací tlačítko (je potřeba opravdu držet 30 s);
- během držení tlačítka připoj USB kabel z počítače do Dakoty a pořád drž to zap. tlačítko;
- po těch 30 s, kdy se to bude tvářit jako že nic, by se ti měl přístroj připojit k PC jako disk (pokud teda nějakým způsobem neodešla paměť).
A já ještě dodávám, že po této proceduře a promázání různých přemnožených souborů Dakota opět naběhla a fičí jako dřív.
RACCOON TEAM
Publikováno 13 September 2019 - 0:35
Po roce se závada opakovala, stejný postup, zdá se, vede k cíli.
RACCOON TEAM
Publikováno 07 May 2022 - 18:44
Ahoj,
chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost s tím, že by Dakota 20 přestala přijímat družice? Dá se to nějak opravit (přeinstalací, příp. nějaký jednoduchý přeletování nějakého kontaktu), nebo to je na to poslat přístroj do křemíkového nebe?
Publikováno 07 May 2022 - 20:41
U Dakoty jsem to řešil jednou a nevyřešil
Publikováno 08 May 2022 - 10:17
U Oregona a Dakoty se "odlepí" jeden kontakt GPS antény a nejde to přeletovat. Nová anténa se koupit nedá ani náhodou.
Publikováno 10 June 2022 - 12:15
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů