Publikováno 31 říjen 2011 - 8:53
Publikováno 31 říjen 2011 - 8:55
Publikováno 31 říjen 2011 - 19:49
Publikováno 31 říjen 2011 - 21:16
Citace
rendystod napsal/a:
Prestante blbnout se zakladanim kesek, kdo potom ma litat porad po lese a hledat krabicky misto toho aby sel do putyky.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 31 říjen 2011 - 21:21
Publikováno 31 říjen 2011 - 22:02
Publikováno 31 říjen 2011 - 22:12
Citace
MV napsal/a:
Dnes jsem v jedné keši našel TB od Blexy. Na zadní straně se píše:
Víš, že...
...není nutné založit keš za každou cenu? Většinu lidí více potěší pěkný listing a ukázání pěkného místa než nová keš za okapem. Zkus se raději podívat po pěkné, ale neudržované keši a požádat autora o adopci, případně mu jen pomoci s údržbou.
Publikováno 01 listopad 2011 - 10:53
Publikováno 01 listopad 2011 - 11:50
Publikováno 29 květen 2012 - 19:17
Citace
Pravda ...pravda....pravda... Než jsem založil svoji první kešku, hlavou i počítačem mi proběhla spousta nápadů. Některé byly dotažené těsně k odeslaní ale na poslední chvíli jsem si řekl. ne ... nepošlu a zkusím najít něco jiného. Nakonec jsem seděl nad hromádkou prkýnek a říkal si, co bych z nich mohl vyrobit. Trochu dumání a najednou schránka byla na světě. Potom nastal problém jaké téma k tomu dodat. :-D Však i to se našlo. Shodou okolností venku zakukala kukačka a jakoby mi námět sama vnukla. :-Dirillee napsal/a:
Nedělala bych ze zábavy povinnost, však je jen dobře pro nás pokud budou krabky zakládat ti co mají pocit že mají nápad nebo že mají co ostatním ukázat. Už teď je člověk často otráven pseudokrabkama v podobě pytlíku od žvýkaček, schovky ve smrdutém koutě kam chodí různé existence konat potřeby...
Zakládání z povinnosti by tohle jen prohloubilo, když musím tak teda něco založím - není vhodné místo? nu tak to udělám támhle ve škarpě, nazvu to Cesta do horní dolní a mám splněno...
To snad raděj snesu trochu amatérské kritiky než potkávat nuceně produkované krabky. Pak by zase nastal problém s tím že zakládají krabice lidi s pěti nálezy... Kdepak, tohle asi není směr který bych vítala.
Ona trocha kritiky nezaškodí (pokud je formulována slušně a objektivně). Přeci jen má autor na věc svůj subjektivní názor a co on pokládá za perfektní je pro jiného sotva průměr. Takže si přečtu i kritiku a případně si z ní něco vezmu a to mě třeba posune zase dál.
Právo na nějakou tu kritiku má v podstatě každý, i ten kdo nemá založeno může mít kus pravdy... Samozřejmě že se najdou rejpalové, kteří shodí krabku jen proto, že ten sen zrovna nebyl kýžený výhled, protože ho tlačilo kuří oko či 100metrů od krabky šlápl do něčeho nehezkého, ale tací jsou a budou ať založeno mají či ne. Logy jsou vizitkou kačera a i podle toho se dá udělat jistý náhled s kým má člověk zrovna tu čest a jestli si nějaké to rýpnutí připustit nebo vypustit...
Je fakt že občas člověk čte logy nad kterýma zůstává rozum stát, ale to už je většinou osobnostní potíž lovce ne ownera...
Ovšem taky souhlasím s tím že ten kdo má založeno má na věc i náhled z druhé strany. Ale nemůže být každý politik, prodavač, řidič autobusu, učitel jen proto aby měl náhled z druhé strany...
Nesplnitelným snem je potkávat jen krabky "na úrovni" aby se potencionální zakladatelé měli snahu jim vyrovnat - prostě nasadit jistou laťku. Potrhaný papír v mikrovce pohozený vedle křoví nedává pocit, že by si jeden měl na krabce dát nějak zvlášť záležet.
Tudíž díky všem těm, kteří si na svých krabkách "zakládají" a kteří i mě dovedli k pocitu že pokud něco založím tak chci, aby si ten kdo jí odloví řekl " tak tahle se mi líbila". A je pořád na čem pracovat, naštěstí tu poblíž mám kolegu s moc pěknýma krabkama, který mě nutí stále zlepšovat :-)
Publikováno 02 červenec 2012 - 21:49
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů