Geoget 2.6.2
Publikováno 10 listopad 2011 - 13:04
Citace
lubik napsal/a:
Dvojklik levym tlacitkem na kesi znamena "Ukazat bod" neboli to same jako stisknuti Enteru na kesi. Da se nekde nastavit, aby dvojklik znamenal "Zobrazit na webu" ?? Pripadne aby Enter znamenal "Zobrazit na webu". ??
Haluma: a bylo by možné pro "Zobrazit na webu" udělat nějakou klávesovou zkratku? (třeba F11, jestli není použitá, nebo cokoliv). Asi je nás víc, kdo přijdou domů, ze SW (u mě z PocketDrake) přesypou nálezy do Geogetu a teď se jde logovat. A nějaká klávesová zkratka pro zobrazení listingu v browseru by dost bodla.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 10 listopad 2011 - 13:48
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 listopad 2011 - 14:07
Publikováno 10 listopad 2011 - 15:36

Publikováno 10 listopad 2011 - 15:56

Publikováno 10 listopad 2011 - 16:20

Publikováno 10 listopad 2011 - 16:27
Citace
Pouzivam uplne stejny postup, ale v posledni dobe se mi stalo, ze jsem ono makro hledal pod pravym tlacitkem mysigord napsal/a:
Ja na logovani vubec nepouzivam zobrazeni na webu, ale rovnou skacu na stranku pro logovani pomoci pluginu LogYourVisit.

Je to jen napad, reseni s externim pluginem je funkcni..
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 10 listopad 2011 - 16:53

Publikováno 10 listopad 2011 - 18:29
Publikováno 11 listopad 2011 - 22:16
Citace
Arne1 napsal/a: Mně by v tom případě stačilo, kdyby mi zobrazil ten na kterém jsem tu akci vyvolal.
Citace
A je už umožněno skriptům zachytit aktuální bod či waypoint? (ten jeden s focusem, resp. nejmodřejší z modrých?)HaLuMa napsal/a: ok.
Publikováno 16 listopad 2011 - 0:34
Publikováno 16 listopad 2011 - 9:13
Citace
Šlo, napiš si na to scriptsobikovi napsal/a:
Dneska jsem si chtěl vyexportovat všechny své logy na nalezených keších a tak jsem chtěl použít exportní makro "FN" co je v dodávce GG. Ale do výsledného souboru se exportují jen časy! Nešlo by do exportu přidat (pokud existuje) i celý text logu?

Publikováno 16 listopad 2011 - 9:48

Publikováno 16 listopad 2011 - 10:32
Publikováno 16 listopad 2011 - 10:35
Citace
petulinka1 napsal/a:
Jenze ouha - jak reknu GG, aby pres API stahnul kese, ktery nemam v DB?
S touto funkci se pocita, ale az do nejake z pristich verzi. Ted by se to dalo realizovat leda tak skriptem.
Publikováno 16 listopad 2011 - 10:36
Citace
také by mě to zajímalo, zkoušel jsem něco podobného, rychle aktualizovat DB o nové keše:petulinka1 napsal/a:
Narazila jsem ted na takovy...nemilou vec: Potrebuju dotahnout 5000 kesi, ktery nasel jeden kacer - BM (chce zacit s GG). Povedlo se mi stahnout pomoci GJ SEZNAM jeho nalezu (nemam zapotrebi aby me nebo jeho GS bloknul) Zbytek bych chtela dotahnout pres API - legalni cesticka se mi libi vic, hlavne nevim ze by mi tudy neco hroziloJenze ouha - jak reknu GG, aby pres API stahnul kese, ktery nemam v DB? Ze by se mi chtelo vytvaret tolik "pseudokesi" a pak dotahovat, to se vazne rict neda (ve svy DB mam z tech 5000 jen necely 3 tisice...)
Ma nekdo nejakou babskou radu jak to udelat, aby se vlk nazral a koza zustala cela?
1. v geogetu univerzální dotaz pomocí GeoJarry - stáhnout nové keše, napoř. pro zemi a uložit do seznamu - to se povede
2. tento seznam otevřít - bohužel umím načíst jen keše, které již mám v DB, kódy nových keší nevím jak zobrazit
3. dál jsem si myslel, že pro tyto nové záznamy zavolám aktualizaci listingu (logy) přes API - hodně rychlá hromadná aktualizace.
takže končím na tom, jak zobrazit neexistující kódy (či jak je automatizovamě založit)
Publikováno 16 listopad 2011 - 10:48

Publikováno 16 listopad 2011 - 10:52
Já jsem si napsal skript na vložení nové keše do db a načtení listingu a všech logů. Kód přikládám níže.
Petulinko, pokud si do proměnné "IDs" dáš kódy požadovaných keší oddělených čárkou (např. načtením ze souboru), pak by ti mělo udělat, co potřebuješ.
Jenom pozor, v příkladu jsem zvolil načtení všech logů, to asi v případě 5000 keší nebude únosné. Chtělo by to asi změnit na něco inteligentnějšího.
procedure PluginStart; var newGC: TGeo; ID, IDs, GGT: string; begin IDs := InputBox('Vložení nové keše', 'Kód keše (více kódů oddělte čárkou):', ''); if IDs = '' then Exit; GGT := ''; ID := Fetch(IDs, ','); while ID <> '' do begin if (ID <> '') and (IsValidGC(ID)) then begin newGC := TGeo.Create(); newGC.ID := ID; newGC.Save(); GcLiveUpdateListing(newGC.ID, False); GcLiveGetLogs(newGC.ID, 0, False, False); GGT := GGT + newGC.ID + CRLF; end; ID := Fetch(IDs, ','); end; StringToFile(GGT, GEOGET_DATADIR + '\newcache.ggt'); GeoListFileAdd(GEOGET_DATADIR + '\newcache.ggt'); end;
Publikováno 16 listopad 2011 - 10:54

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů