Vůbec nevím, proč mám potřebu se obhajovat. Vlastně bych normálně neměl, ale když jsou tu lidé, kteří způsobili celý tento problém, vyzdvihováni a je jim věřeno více, než reviewerům, bude asi něco v nepořádku.
Takže níže zasílám screen, který se dělí na 3 části:
1. ukazuje, že jde o tradiční keš, nikoliv multinu. Byla-li to multina dříve, to opravdu netuším, překvapivě si nepamatuju každou keš, kterou jsem publikoval/archivoval.
2. ukazuje CELOU naši údajnou komunikaci s panem ownerem, především to, jak jsem mu neumožnil posunout finálku, ale rovnou mu ji zarchivoval (pokud tam jako já nic nevidíte, čím to asi bude?

)
3. pak ukazuje i smazanou konverzaci - kdyby někoho napadlo, že mám potřebu si jako někdo upravovat pravdu...
Nebo-li pravda je taková, že šlo o dlouho rozdělanou, NIKDY DO FRONTY NEODESLANOU keš, která mi při schvalování nějaké jiné keše vytvořila falešnou kolizi. A protože máme od GS za úkol tyto listingy archivovat, aby nezatěžovaly databázi (a nás při schvalování), činíme tak. Keš byla mimochodem založena v červnu, archivována v listopadu, takže za 5 měsíců měl myslím autor dost času na její dokončení.
Stokrát tu můžeme říkat, že zakládání listingu je až to poslední, co při vytváření keše má cacher udělat, až když všechno ostatní je hotové, ale slovy jednoho českého velikána: "je to marný, je to marný, je to marný".

A už fakt končím, jen mě vážně fascinuje, jak z pana Tiskare94a Witka jsou hrdinové a revieweři jsou tu popotahováni za něco, co ani neudělali. Hnůj.