HTC Sensation nebo Samsung Galaxy S II? A co maji za GPS?
Publikováno 25 listopad 2011 - 12:56
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 25 listopad 2011 - 13:24
podle pdadb.net maj:
Galaxy S II SirfStar IV (CSR SiRFstarIV).
HTC Sensation pak Qulacomm - Qualcomm MSM8260 gpsOne.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 25 listopad 2011 - 13:29
Publikováno 25 listopad 2011 - 13:43
Publikováno 25 listopad 2011 - 13:51
Paja.V napsal/a:
- velmi tenké provedení a nízká hmotnost (Samsung je oproti tomu těžká váha)
... si sa pomýlil.
Sony Ericsson Xperia Arc - 117 g
Samsung Galaxy S II - 116 g
Publikováno 25 listopad 2011 - 14:13
lacop: Diky, tohle presne jsem potreboval o pouzdru slyset.
Paja.V: Diky za prispevek. Ano, soustredim se na tyto dva modely s dual-core procesory. Samozrejme dopredu nevim, zda rozdil ve vykonu dokazu pouzit, ale obcas mam pri pustene i tri navigacni aplikace soucasne, k tomu web, posta, Perl lamajici sifru nebo vzorec apod. A hadam, ze dve jadra by se v tom mohla projevit. A kde se to urcite projevi, je nizsi spotreba baterie pri mensi zatezi diky skalovatelnosti CPU hodin.
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 25 listopad 2011 - 14:19
fotrik napsal/a:
... Perl lamajici sifru nebo vzorec apod...
Warcrafty uz na telefonu mam, tak priste odkoukam neco uzitecnejsiho ;-)
nejen GeoAlbum http://lukasludvik.rajce.net
Publikováno 25 listopad 2011 - 14:33
lacop napsal/a:
Paja.V napsal/a:
- velmi tenké provedení a nízká hmotnost (Samsung je oproti tomu těžká váha)
... si sa pomýlil.
Sony Ericsson Xperia Arc - 117 g
Samsung Galaxy S II - 116 g
Tomu se mi skoro ani nechce věřit. Pocitově nám to (i přítelkyni a i vlastníkovi Samsungu) v ruce přišlo jako celkem velký rozdíl.
fotrik napsal/a:
Paja.V: Diky za prispevek. Ano, soustredim se na tyto dva modely s dual-core procesory. Samozrejme dopredu nevim, zda rozdil ve vykonu dokazu pouzit, ale obcas mam pri pustene i tri navigacni aplikace soucasne, k tomu web, posta, Perl lamajici sifru nebo vzorec apod. A hadam, ze dve jadra by se v tom mohla projevit. A kde se to urcite projevi, je nizsi spotreba baterie pri mensi zatezi diky skalovatelnosti CPU hodin.
Toto posoudit nedokážu...i když si osobně myslím, že ten nárůst výkonu nebude tak výrazný. Telefon se mi ani s několika puštěnými aplikacemi a hrami zasekat nepodařilo. Jen vím, že jsem se divil, když kolega s HTC pořád lamentoval, že i když skoro nic s telefonem nedělá, nevydrží mu ani den. To mně Arc vydrží při střídmém používání i 3 dny.
Publikováno 25 listopad 2011 - 14:42
A zpracování SGS2? Každý říká, že by nechtěl plasťáka, ale tohle je nejlépe sestavený plasťák, který jsem držel v ruce, kde nic nevrže, nehýbe se a vše perfektně sedí. A jako bonus k plastu je skvělá nízká váha.
Rozdíl ve výkonu není v tuto chvíli moc znatelný oproti jedno jádrovému procesoru, protože android ve verzi 2.3.x. neumí zatím bezchybně pracovat s oběma. To by se ale mělo změnit s příchodem androidu 4.0(ICS), který je pro SGS2 přislíben.fotrik napsal/a:
Ano, soustredim se na tyto dva modely s dual-core procesory. Samozrejme dopredu nevim, zda rozdil ve vykonu dokazu pouzit, ale obcas mam pri pustene i tri navigacni aplikace soucasne, k tomu web, posta, Perl lamajici sifru nebo vzorec apod. A hadam, ze dve jadra by se v tom mohla projevit. A kde se to urcite projevi, je nizsi spotreba baterie pri mensi zatezi diky skalovatelnosti CPU hodin.
Publikováno 25 listopad 2011 - 14:45
Publikováno 25 listopad 2011 - 14:47
Publikováno 25 listopad 2011 - 14:48
Paja.V napsal/a:
Tomu se mi skoro ani nechce věřit. Pocitově nám to (i přítelkyni a i vlastníkovi Samsungu) v ruce přišlo jako celkem velký rozdíl.
Som si všimol. Aj ten cenový rozdiel "skoro 5 tis. Kč" je taký pocitový, všakže? Keď som si nie istý, radšej nepíšem nič. Inak zavádzam.
http://www.mobilmani...ist=20549,29902
Publikováno 25 listopad 2011 - 15:05
Publikováno 25 listopad 2011 - 15:17
Publikováno 25 listopad 2011 - 15:23
Publikováno 25 listopad 2011 - 15:43
lacop napsal/a:
Paja.V napsal/a:
Som si všimol. Aj ten cenový rozdiel "skoro 5 tis. Kč" je taký pocitový, všakže? Keď som si nie istý, radšej nepíšem nič. Inak zavádzam.
http://www.mobilmani...ist=20549,29902
Když chceš tak útočně... prosím. Nevím, proč porovnáváš model Arc S, když o tom zde vůbec nebyla řeč. To je, jako bych já porovnal Xperii Arc a Sensation XE a napsal, že ten rozdíl je ještě větší. Pokud vezmu první obchod, na který narazím, tak :
Sony Ericsson Xperia ARC - 8 736,- s DPH
SAMSUNG Galaxy S2 (i9100) - 13 363,- s DPH
Z čehož mi vyplývá, že rozdíl je 4 627,- Kč...a to je skoro 5 tisíc. Ale rozhodně netvrdím, že neexistuje obchod, kde nebude rozdíl menší. Takže pokud chceš dělat chytrolína, tak si to nejdřív pořádně promysli.
Publikováno 25 listopad 2011 - 15:52
Publikováno 25 listopad 2011 - 15:57
lacop napsal/a:
Je viac možností, ale pre mňa je telefón s WM asi najlepšie synchronizovať cez MS Outlook...
Ano, ale ten Outlook je potřeba ten z MS Office, s Express to fungovat nebude.
Také když mám soukromý telefon, v něm své soukromé věci, tak je nebudu míchat s pracovními, které mám v práci v Outlooku. Jak jsem to kdysi neprozřetelně zkusil, a pak pěkně dlouho zase preparoval pryč, jak z Outlooku, tak pak i z telefonu
Na ten export se dá použít i "zálohovací" prográmek do WM PIM Backup. A když se nepoužije "BIN" záloha, tak výsledný soubor je klasický ZIP archiv, v němž je pak jeden soubor "contacts..." (nebo tak nějak), který má vnitřnosti jako obyč CSV. Ten se pak dá natáhnout defakto kamkoli...
Publikováno 25 listopad 2011 - 16:15
Paja.V napsal/a:
Když chceš tak útočně... prosím. Nevím, proč porovnáváš model Arc S, když o tom zde vůbec nebyla řeč. To je, jako bych já porovnal Xperii Arc a Sensation XE a napsal, že ten rozdíl je ještě větší. Pokud vezmu první obchod, na který narazím, tak :
Sony Ericsson Xperia ARC - 8 736,- s DPH
SAMSUNG Galaxy S2 (i9100) - 13 363,- s DPH
Z čehož mi vyplývá, že rozdíl je 4 627,- Kč...a to je skoro 5 tisíc. Ale rozhodně netvrdím, že neexistuje obchod, kde nebude rozdíl menší. Takže pokud chceš dělat chytrolína, tak si to nejdřív pořádně promysli.
Si ty ale rozohnený chlapec. O.K., Paja.V, tu je link aj s Arc bez "S". A je to "prašť jak uhoď".
http://www.mobilmani...532,20549,29902
Na oplátku ti uvediem napr. toto:
Sony Ericsson Xperia ARC - 7 750,- s DPH
SAMSUNG Galaxy S2 (i9100) - 9 598,- s DPH
Je to z jedného obchodu a rozdiel je menej ako 2 000 Kč.
A tu uvediem linky, kde si môžeš vytvoriť všelijaké kombinácie pre všelijaké rozdiely cien:
Sony Ericsson Xperia ARC
SAMSUNG Galaxy S2
OSPRAVEDLŃUJEM SA, už nebudem.
Publikováno 25 listopad 2011 - 22:04
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů