Hunda napsal/a:
tpk: byl jsem teď chvilku mimo. S tou rukojetí máš asi pravdu, tedy s tím maximálním natažením. Podumám nad tím. Pohrávám si s myšlenkou případného zuniverzálnění, např. doplnění dráhy pro šíp apod.
Ještě jsem se chtěl zeptat, zda při dopředném směru nedochází k poškozování gumy o hranaté části na horní straně vidličky.
Taky mě napadlo použít na ten první metr vlasce (na maximální natažení) pružnou trubičku - typ bužírka ale ne tak ohebná. Při výstřelu nebude zavazet, navíc dobrá signalizace ve větvích se vždy hodí. Chtělo by to vyzkoušet, jestli by to nezlobilo, až bude kulička předbíhat vlasec.
Ahoj, co se týká gumy tak ta nijak netrpí. Je to guma. I když nabízím náhradní, nestalo se mi, že by mě guma někdy praskla (prosím nevytrhávat z kontextu) a to jsem dával na svůj prakostříl už notně steřelou co jsem doma našel. Na prakostříly co prodávám jsem samozřejmě koupil nové. Ale může se stát, že člověk gumu nějak neúmyslně poškodí, tak proto ta náhradní. Co se týká vlasce tak opravdu nemám potřebu nic řešit pružnou trubičkou. Nestalo se mi že bych se zamotal. Samozřejmě to chce cvik, ale ten má člověk po 10-20 střelách.