Poštovné na Ebay(i)
Publikováno 28 listopad 2011 - 8:59

Publikováno 28 listopad 2011 - 11:55

10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 28 listopad 2011 - 13:02
To mi není jasné - přeci by byla děsná pakárna nastavovat poštovné pro každou zemi na světě.Destr napsal/a:
Postovny tam zadava sam. Uplne stejne jako treba na Aukru.
Muzes si vybrat nejake prednastavene predvolby nebo si tam napsat svoje ale cenu urcujes ty sam.
Mimochodem proc si to nevyzkousis jen tak nanecisto?
Vždycky tomu někdo rozumí líp než já a než se pouštět do experimentů, tak se raději zeptám.
(ale byl bych velmi nerad, kdybychom místo poštovného řešili proč si to nezkusím)
Publikováno 28 listopad 2011 - 13:26
dan-sam napsal/a:
...Vždycky tomu někdo rozumí líp než já a než se pouštět do experimentů, tak se raději zeptám.Destr napsal/a:
...
...
Není nutné řešit poštovné pro každou zemi. Předpokládám, že budeš posílat Českou poštou. ČP řeší poštovné tak že buď je to zásilka dozemí EU, nebo mimo EU. Já to tedy udělal tak, že jsem zadal 3.50USD poštovné v nastavení aukce a v listingu uvedl že v rámci EU je to 3USD a ostatní 3.50USD. Posílm geocoiny jako obyčejnou zásilku letecky.
Pokud vydražil někdo z EU poslal jsem mu extra invoice s poštovným 3USD, ostatní platili většinou sami 3.5USD.
Výši poštovného si samozřejmě můžeš určit jakou chceš. Já používám tyto hodnoty, ale někdo má i 5USD a víc.
Záleží na dalších okolnostech. Zaplatíš poplatek za zadání aukce, poplatek za vydraženou částku a pak jsem si všiml ještě měsíčního poplatku za celkovou částku z eBay. Pokud prodáš mimo eBay, platíš pouze jeden poplatek.
Publikováno 28 listopad 2011 - 13:51
Paráda, přesně to jsem potřeboval vědět. Děkuji a zamykám.Bo.T.L. napsal/a:
dan-sam napsal/a:
...Vždycky tomu někdo rozumí líp než já a než se pouštět do experimentů, tak se raději zeptám.Destr napsal/a:
...
...
Není nutné řešit poštovné pro každou zemi. Předpokládám, že budeš posílat Českou poštou. ČP řeší poštovné tak že buď je to zásilka dozemí EU, nebo mimo EU. Já to tedy udělal tak, že jsem zadal 3.50USD poštovné v nastavení aukce a v listingu uvedl že v rámci EU je to 3USD a ostatní 3.50USD. Posílm geocoiny jako obyčejnou zásilku letecky.
Pokud vydražil někdo z EU poslal jsem mu extra invoice s poštovným 3USD, ostatní platili většinou sami 3.5USD.
Výši poštovného si samozřejmě můžeš určit jakou chceš. Já používám tyto hodnoty, ale někdo má i 5USD a víc.
Záleží na dalších okolnostech. Zaplatíš poplatek za zadání aukce, poplatek za vydraženou částku a pak jsem si všiml ještě měsíčního poplatku za celkovou částku z eBay. Pokud prodáš mimo eBay, platíš pouze jeden poplatek.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů