Locus - addon GeoGet Database
Publikováno 13 březen 2012 - 9:48
* Live map
* Geocache filtr typu
* Backup manager
* Android ICS support
* Vybiratko pro databazi
* Drobnosti
Více informaci v prvnim prispevku topicu.
Publikováno 30 březen 2012 - 17:48
A. v Locusu : pokud existuje offline listing (html soubor s relativními odkazy na offline obrázky), tak ho zobrazit jako další záložku - podobně, jako máš řešené spoilery
B. v addonu : v listingu, který předává Locusu upravit odkazy na obrázky, které existují ve složce offline/inc tak, aby se nestahovaly z internetu, ale použily lokální...
Struktura offline souborů je taková, že první adresářová úroveň je podle posledního písmenka z GC kódu kešky a v něm už jsou soubory pojmenované podle GC kódu - vzorek dat
Co myslíš?
Publikováno 30 březen 2012 - 18:27
Publikováno 14 červen 2012 - 14:22
Publikováno 21 prosinec 2012 - 0:45
Publikováno 21 prosinec 2012 - 9:32
ToRo61 napsal/a:
Díky za plugin do Locusu.
Chtěl bych se zeptat, zda by nebylo možné povolit v zobrazení 'Typu keší' i varianty /kategorie pro Waymarking?
Jasně, jasně :-) máme už těch kategorii přes tisíc, ale co takhle jen povolit všechny kategorie? To by nešlo?
No coz o to, ono by to mozna slo, problem je ten ze to asi neumi Locus. Kdyz sme pozadali Meniona o zakladni podporu waymarku do Locusu (pres import gpx), mel k dispozici nejakej GPX (snad z Gsaku ci ceho) a tam bylo pouze Waymark (cache type: Waymark). No a tak to taky udelal. Takze zobrazeni ikony Waymarku v Locusu je podmineno tim, ze v GPX je na spravnem miste napsano Waymark. Bohuzel je to presne to misto, ktere se jinak pouziva prave pro rozliseni typu Waymarku (aspon tak mi to lezlo z Geogetu nez sem si udel vlastni exportni plugin).
Mozna by to dneska byl nekdo schopnej udelat pres Locus API a vlastni sadu ikon, ale je to urcite nejsem
Publikováno 21 prosinec 2012 - 10:13
Publikováno 21 prosinec 2012 - 19:19
Tak je v priloze- teda ten exportni script (staci ho rozbalit v data/script/export a pak by se mel nabizet normalne u exportu jako Waymark fot Locus) - po importu do Locusu to zobrazuje ikonku na mape v Locusu (to waymarkovsky W) a ma to i zakladni informace o Waymarku - snad jediny co si to taha jsou fotky v "listingu"ToRo61 napsal/a:
Aha, tak import GPX... to jsem si vlastně ještě na Locusu nezkusil (mám ten strojek s Androidem zatím jen par dní).
Jinak mě ani nejde o rozlišení kategorii WM ikonkami na mapě. Stačila by mi jedna waymarkova ikona (např. červené W).
Ještě píšeš o vlastním exportním pluginu... neposlal bys mě ho? Nebo alespoň vlastní ověřenou waymarkovou strukturu GPX, kterou pak louduješ do Locusu.
Jo, jo podáš prst a už chce celou ruku
Publikováno 27 únor 2013 - 22:37
Publikováno 28 únor 2013 - 10:19
Publikováno 24 duben 2013 - 14:01
Publikováno 09 červenec 2013 - 11:56
Publikováno 09 červenec 2013 - 12:23
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 červenec 2013 - 14:06
Ale zdá se že problém by mohl být nalezen, potřebuju jen aby to autor addonu prověřil: Dal jsem stejný dotaz anglicky i přímo na forum Locusu a tam mně Menion odpověděl, v čem je asi problém:
https://getsatisfact...ly_notification
Publikováno 10 červenec 2013 - 16:59
Publikováno 10 červenec 2013 - 21:56
Publikováno 19 únor 2014 - 17:47
Chystá se nová verze, více zde: http://www.geocachin...eoget-database/
Na tu chybu co popisuje Celda se mrknu.
Publikováno 19 únor 2014 - 17:54
Vzhledem ke zmene v autorovi addonu a vzniku noveho tematu, toto tema zamykam. Pokracovani v novem, viz Voldikuv prispevek
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů