Keška pro Štědrý den
Vytvořeno od
sadmanwholikesblues
, pro 07 2011 16:34
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 07 prosinec 2011 - 16:34
Tak nějak se mi zalíbila tradice příjemně dlouhé procházky na Štědrý den (loni jsem si prošel GC1PV13 Naucna stezka Chrastecka a bylo to mňam mňam). Plán na letošek mi bohužel zhatila archivace GC1EMH0 Keltska stezka.
Neporadil by někdo zajímavou "Kešku pro Štědrý den", která by splňovala tyto kriteria:
- hezká provětrávací keš s délkou trasy cca 15km
- absence "šílených šifer"
- ideálně dostupnost vlakem z Chrudimi (cesta vlakem do cca 1 hodiny)
Díky za tipy...
- I don't care what your name is. Don't walk on the water while I am fishing.
- http://www.sadman.biz
Publikováno 07 prosinec 2011 - 17:11
No, není to úplně to, po čem toužíš, ale co údolí Doubravky mezi Bílkem a Chotěboři? Je tam krásně v každé roční době a nějaká ta cache tam také je. Trasa cca 10 km.
Publikováno 07 prosinec 2011 - 17:39
Prijed na GC38DXA Zatim to vypada na tak akorat komorni ucast
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz
Publikováno 07 prosinec 2011 - 18:43
Vida, vida, zrovna jsem na tebe myslil (při zpracování archivu mi onehdy tvůj povzdech k té keši neušel).
Co navrhnu, je dost na hraně (vlakové spojení obstojné, ale cca 1,5 h), přesto myslím, že by se ti ten tip mohl hodit. Zkus si obejít čerodějnickou sérii (GC29ANA) v kerském lese plus pár dalších kešek, co se naskytnou při ní (mně se líbily kupř. GC1HEQP a GC1H5Y3). Jsou ty čaarodějnické sice otazníčky, ale takové triviální dětské googlovky, čili příprava nezabere skoro nic a kešky samy se pak už hledají snadno. Terén rovinatý, převážně po lesních cestách. Jestlli bude ten den jakžtakž solidní počasí, doporučuju. A koneckonců všem a nejen o Vánoce. Délkově to tak na těch 15 km vychází.
Publikováno 07 prosinec 2011 - 18:49
sadmanwholikesblues napsal/a:
Plán na letošek mi bohužel zhatila archivace GC1EMH0 Keltska stezka.
Skutečnost je taková, že autor má rozpracovanou novou variantu Keltské stezky (došlo tam k celkové výměně tabulí, kde se odečítaly indície) a tak jsem doufal, že archivací vznik té nové kešky třeba uspíším. No, uvidíme...
Publikováno 08 prosinec 2011 - 8:40
Saturnin napsal/a:
sadmanwholikesblues napsal/a:
Plán na letošek mi bohužel zhatila archivace GC1EMH0 Keltska stezka.
Skutečnost je taková, že autor má rozpracovanou novou variantu Keltské stezky (došlo tam k celkové výměně tabulí, kde se odečítaly indície) a tak jsem doufal, že archivací vznik té nové kešky třeba uspíším. No, uvidíme...
No když už jsem se nedokopal na podzim .... , tak když se podívám z okna tak to vidím až na jaro. Takže si ji můžeš nechat až na příští vánoce
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů