Jake boty?
Publikováno 08 prosinec 2011 - 10:27
Publikováno 08 prosinec 2011 - 10:38
Publikováno 08 prosinec 2011 - 10:38
Publikováno 08 prosinec 2011 - 10:49
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 08 prosinec 2011 - 11:02
Publikováno 08 prosinec 2011 - 11:27
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 08 prosinec 2011 - 11:30
Publikováno 08 prosinec 2011 - 11:36
Do-bby napsal/a:
nejedna se o boty jen do lesa na kesky, jde mi o boty, ktere budu nosit normalne behem dne.
Tak to bude asi v kategorii "1000 Kč" problém. Botasky pro každodenní nošení (s občasným odskočením si pro kešku) v ceně 1 300 až 2 000 měním tak po roce a ani se je nepokouším reklamovat (zjevné opotřebení).
Zkoušel jsem nízké trekovky GARMONT - první pár reklamace po 3/4 roce, u druhého páru jsem to ani nezkoušel, dodělal jsem je v práci.
Do-bby napsal/a:
a uz jsem z toho tak nastvenej, ze jsem si rikal, ze si koupim za 800 kanady a bude klid.....
Na kešky ideální, jen s tím každodenním nošením se to vylučuje.
Já mám do lesa a vůbec na výlety HANWAG Alaska GTX (ještě nějaký předchozí model) a ty drží a drží. Stály sice 5 000, ale běžných "botasek" bych za tu dobu zničil za víc peněz.
Publikováno 08 prosinec 2011 - 11:52
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 08 prosinec 2011 - 11:55
Publikováno 08 prosinec 2011 - 11:58
Asi právě takové trekovky Garmont Nova za skoro tři litry se mi přesně po dvou letech rozsypaly, takovou díru jsem neměl nikdy ani v Prestige. Navíc mi v nich po asi 60 km chromly moje haxny. Předím podobné LOWA Strato(?) - místo dírek měly na tkaničku lanko v kožených příchytech, které se (právě po dvou letech) přetrhaly a to se opravit nedalo. Potom HANWAG Canto, nádherná khaki kůže, cena přes čtyři litry - po prvním dešti a pomalém sušení se kůže na špičce změnila ve vlnitý plech a začala se trhat od gumy. Zkouším teď ECCO Xpedition z jačí kůže, zatím drží, ale je jen po první sezóně. Podotýkám, že moc nenachodím, časy, kdy mi lamapsácké kanady vydržely jen dva roky už dávno vítr svál…syselpolni napsal/a:
Zkoušel jsem nízké trekovky GARMONT - první pár reklamace po 3/4 roce, u druhého páru jsem to ani nezkoušel, dodělal jsem je v práci.
P.S.: Pokud byste chtěli Garmonty a máte velikost (pouze) 42/8, doporučuji outlet v zatáčce tramvaje do Modřan. Měli tam neuvěřitelné množství typů, ale jen v téhle velikosti, asi nějakou vzorovou sadu. Za polovic!
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 08 prosinec 2011 - 12:25
Publikováno 08 prosinec 2011 - 13:14
jinak samozrejme pokud od toho cekas, ze ma vydrzet hodne, tak koukej na 3000Kc nebo ty kanady.
Publikováno 08 prosinec 2011 - 13:29
Edit: Tyhle:
http://www.grisport....uct.php?ID=2124
Publikováno 08 prosinec 2011 - 13:37
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 08 prosinec 2011 - 14:13
boty co jste zde psali si kazdopadne projdu, ale jak jsem rikal, nejde mi ano tak o boty do terenu jako spis na normalni chozeni + sem tam kesule. na horsi tereny si stejne chci koupit ty kanady.
co takove ty Batovky, adidasky, kilimanzara apod.... potkalo vas u nich nekdy neco takoveho (pata,...)?
za posledni asi dva roky jsem uz prostridal minimalne 6 paru bot a vsude se pata propadla. jedine stale boty jsou boty k obleku, ktere nosim tak 20x do roka a mam je asi 5 let jinak nic....Destr napsal/a:
To proslapavani paty bohuzel znam taky. To mi delaji boty taky.
Publikováno 08 prosinec 2011 - 14:50
Publikováno 08 prosinec 2011 - 14:53
Publikováno 08 prosinec 2011 - 15:01
Taky jsem měl, bezva botky. Bohužel po čtyřech letech už jsou samá díra a podrážka sešlapaná do hladka. Nachodil jsem toho v nich opravdu hodně a dost je trápil na ferratách, ale vydržely dostlalos napsal/a:
Tak já už přes rok na delší výšlapy chodím v Asolo Flame a nemůžu si je vynachválit :-)
Publikováno 08 prosinec 2011 - 15:15
Do-bby napsal/a:
co takove ty Batovky, adidasky, kilimanzara apod.... potkalo vas u nich nekdy neco takoveho (pata,...)?
Měl jsem na zimní měsíce pěkné kožené kotníkové Baťovky a pata se u nich propadla až když kroutili šestou sezonu. Letní kožená vycházkovka odešla o poznání dřív (po dvou sezonách), ale problém s patou to nebyl. Ale už je to pár let zpátky, tak nevím, jestli nešla kvalita k šípku.
Podobné (zpracováním) jako původní Baťovky jsou právě mnou zmiňované botky REDNO, zatím v pohodě.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů