Jake boty?
Publikováno 08 prosinec 2011 - 15:18
Publikováno 08 prosinec 2011 - 15:22
Chryseis napsal/a:
No víš co, jestli ti nevadí chodit v kanadách, tak jdi do nich, protože ty jsou fakt levné a nesmrtelné. Mně vadí, takže zkouším kde co a zatím mám tu zkušenost, že i boty za tři tisíce se umí nereklamovatelně rozpadnout.
to by se muselo vyzkouset, jeste nekde ke konci zakladky mi to nevadilo v nich chodit klidne cely den, ale to uz byli proslaple a je to asi 8 let takze nevim, kdyz se proslapnout, tak dobre. ale nevim jak bych s tim chodil normalne pres den po meste. preci jen se chodi hur nez v lese.
ale jsou urcite na seznamu
no zitra se vyrazim podivat po nejakych zimnich botech... snad neco najdu...
Publikováno 08 prosinec 2011 - 15:27
mpik napsal/a:
Tak se v podpatku udělá mřížka. A výrobcům to asi i vyhovuje, protože prošlapání paty je opotřebení, ne závada.
ta mrizka me na tom sere asi nejvic... propadne se to vzdy do tech mezer. stesti je kdyz je mrizka mekka, to se jeste chvili chodit da. jakmile je z tvrsiho plastu tak je to jako byste chodili po kaminkach a nepomahaji ani vstelky...
a s opotrebenim, presne tak. uz jsem to tam psal, ze na proslaplou patu, vam reklamace je k nicemu a boty muze vyhodit at staly kolik staly....
mozna by se to pak dalo uhrat na vahu cloveka. na botach neni omezeni maximalni vahy cloveka, pro ktereho boty jsou, tak bych to s moji nemalou vahou mohl uhrat takto...
Publikováno 08 prosinec 2011 - 15:38
No vsak, koupis novy a stary hodis na reklamaci. Obvykle propadlou patu nebo podobne veci ti tezko opravi a nechas si proste vratit penize.mpik napsal/a:
Co se týká reklamací, ještě jsem to nezkusil. Potřebuju v botách chodit, a ne čekat na vyřízení.
Jinak idealni je to do 6ti mesicu od koupi, kdy se jakakoliv vada bere za takovou, jako by uz byla v dobe prodeje a jde okamzite odstoupit od smlouvy.
Do-bby: az tak bych rozhodne negeneralizoval. Ja osobne resim reklamace s pomoci DAS a vzdycky mi prodejce vysel vstric - at uz hned nebo po zaslani dopisu z DAS s vycislenim skod.
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 08 prosinec 2011 - 15:40
Publikováno 08 prosinec 2011 - 16:23
Publikováno 08 prosinec 2011 - 16:40
Publikováno 08 prosinec 2011 - 16:51
Mě vydržely hi tec 4 roky při docela častým nošení. Teď teda už odešly, koupil jsemhttp://www.svetoutdo...grisport-871-d-. Sehnal jsem je i za 3000. Byla to pro mě jako pro studenta tvrdá investice, ale zatím jsem s nimi spokojený. Jinak lehčí botky kolem 1000 doporučuju od Bati. Pokaždé mi vydržely 2 - 3 roky, skvěle se prošlápnou, neláme se podrážka a netrhají se u nártu, tam kde začínaj prsty. Odchodil jsem v nich gympl, všechny možný tábory na zelených loukách, i několik čundrů vydrželypuczmeloun napsal/a:
Hlavně nekupovat Hi-tec, za pul roku podruhe v reklamaci... Zlo...
Nikdy nebudu balit lock´n´lock krabičky do smradlavých igeliťáků.
Pakliže chcete strávit jedno odpoledne v přírodě, doporučuji Divoké údolí
Publikováno 08 prosinec 2011 - 17:31
Publikováno 08 prosinec 2011 - 17:36
puczmeloun napsal/a:
Hlavně nekupovat Hi-tec, za pul roku podruhe v reklamaci... Zlo...
Tak ja zase naopak muzu doporucit znacku Magnum, coz je znacka primo Hi-Tec, jsou to ruzne "sluzebni" boty a docela v pohode.
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 19 březen 2012 - 10:46
Publikováno 19 březen 2012 - 13:29
Publikováno 19 březen 2012 - 14:00
Publikováno 19 březen 2012 - 14:03
kapsa napsal/a:
Nejlepsi boty na vandr, na kesky a proste do lesa vubec, jsou americky armadni kanady. Nemusite s tim souhlasit, muzete proti tomu i protestovat ale to je tak vsechno, co se s tim da delat - protoze opravdu kozeny, vysoky boty, s Goretexem, Vibramovou podrazkou (navic odpruzenou), s rychloutahovanim tkanicek, se zimnima vlozkama atd .... tak jiny takovy proste novy za 1.500,- Kc nekoupite, ve stejne kvalite je to vetsinou tak cca trojnasobek nebo i vic ....
Ahoj. Existuje přesné označení těchto botek???
Rovněž schání nové a armádní výstroji se nebráním, spíš naopak.
Dík.
Publikováno 19 březen 2012 - 14:06
Publikováno 19 březen 2012 - 14:21
Publikováno 19 březen 2012 - 14:23
Publikováno 19 březen 2012 - 14:41
viz. http://www.armysis.c...ty-panama-cerne
btw: ono všeobecně vzato. Vojenské věci předčí máloco.
Publikováno 19 březen 2012 - 14:45
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů