GeoTrophy / GeoPuzzle pre GeoGet
Publikováno 12 prosinec 2011 - 20:46
Pre začiatok som sa nechal inšpirovať pluginom BadgeGen II ktorý sa dá používať samostatne, a generuje priamo HTML súbor. V Pascale som síce neprogramoval 15 rokov, ale aj vďaka štúdiu zdrojákov Badge Gen mám funkčné generovanie "Slovenských kopčekov" - natvrdo bez akýchkoľvek nastavení to iba vygeneruje HTML súbor s výstupom a sivým pozadím (základná predvoľba). Takže základná funkčnosť je, ale doladenie do nejakej uhladenej distribuovateľnej verzie ešte chvíľu potrvá. Ak by mal niekto záujem o betatesting, dajte vedieť.
Držte mi palce, pri troche šťastia sa mi to podarí ako vianočný darček.
AKTUALIZOVANÉ: GeoPuzzle plugin pre GeoGet
Publikováno 12 prosinec 2011 - 20:51
Publikováno 12 prosinec 2011 - 21:44
Publikováno 12 prosinec 2011 - 22:08
Publikováno 12 prosinec 2011 - 22:25
honzak83 napsal/a:
Parádní nápad, sám jsem na to upozorňoval tvůrce geogetu, ale ti reagovali docela klasicky arogantně, že prý to nejde, je to složité apod.
Prestan si vymyslet!
Ty jsi to nechtel po Geogetu, ale po GGstatu! A bylo ti velmi slusne vysvetleno, ze GGstat nic takoveho delat nebude, ze lepsi cesta je vygenerovat to mimo a do statistiky GGstatu to jen vlozit. Tak jak to dela treba ten Badgegen.
Ostatne, kazdy si muze precist, jak jsme desne arogantni na Honzaka, ktery zaukoluje, nepoprosi, nepodekuje... a pak tu jeste pomlouva: http://www.geocachin...051#post_322799
Neni nad to, kdyz si clovek uvedomi, komu venuje svuj volny cas...
Jsem rad, ze ses na to vrhl, a myslim, ze jdes naprosto spravnou cestou. Narazis-li pri psani skriptu na nejaky problem, klidne se tu v diskuzich Geogetu zeptej.osnica napsal/a:
Ahojte, pustil som sa dnes do práce na plugine pre generovanie GeoPuzzle
Publikováno 12 prosinec 2011 - 23:05
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 13 prosinec 2011 - 0:38
Publikováno 13 prosinec 2011 - 0:50
- České kopečky
- Slovenské kopčeky
- Slovenské hrady
- Drevené kostolíky na Slovensku
Ak to takto pôjde ďalej, tak to do tých Vianoc naozaj bude hotové.
To zatiaľ neviem povedať - zaujali ma hlavne puzzle, pôvodné GeoTrophy ani poriadne nepoznám. Čas ukáže...Netorack napsal/a: Budeš se zabývat i těmi původními Geotrophy věcmi (nejvyšší, nestarší etc. v každém státě)?
Ďakujem, ozvem sa keď budem niečo potrebovať.HaLuMa napsal/a: Jsem rad, ze ses na to vrhl, a myslim, ze jdes naprosto spravnou cestou. Narazis-li pri psani skriptu na nejaky problem, klidne se tu v diskuzich Geogetu zeptej.
A ďakujem všetkým za reakcie!
Publikováno 13 prosinec 2011 - 1:06
TODO pre najbližšie dni:
- inštalačný balíček
- možnosť konfigurácie (voľba pozadia...)
- integrácia s GgStat ?
Publikováno 13 prosinec 2011 - 9:26
GG ma vlastni XML parser, ktery muzes vyuzit. V ramci "cistotoy" to bude lepsi nez externi parser.osnica napsal/a:
Aby som trochu schladil horúce hlavy... podarilo sa mi trošku sprehľadniť kód pluginu, a spraviť si pomocný Java parser na XML ...
Co se Honzak83 tyka, tak jen dodam, ze jsi dosud nerekl, jak si to predstavujes. Nikdo ti tu neublizuja a pokud za aroganci povazujes to, ze ti nekdo vysvetluje proc to neni vhodne udelat nekde a nekde je to lepsi, tak to je vcelku tvuj problem. Ovsem proc napadas lidi, kteri ti pomahaji pri reseni tvych protizi, to vazne netusim.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 prosinec 2011 - 9:27
Integrace do GgStatu je jen jeden radek do tamplate souboru, to bych si na ToDo nedaval.osnica napsal/a:
Tak už je všetkých 6 puzzle hotových. Dobrú noc!
TODO pre najbližšie dni:
- inštalačný balíček
- možnosť konfigurácie (voľba pozadia...)
- integrácia s GgStat ?
GeoGet:
Publikováno 13 prosinec 2011 - 9:54
Psal jsem to dosti jasně, jen tvá reakce byla, že o tom nic nevíš, že tě to nezajímá, že to nejde...gord napsal/a:
GG ma vlastni XML parser, ktery muzes vyuzit. V ramci "cistotoy" to bude lepsi nez externi parser.osnica napsal/a:
Aby som trochu schladil horúce hlavy... podarilo sa mi trošku sprehľadniť kód pluginu, a spraviť si pomocný Java parser na XML ...
Co se Honzak83 tyka, tak jen dodam, ze jsi dosud nerekl, jak si to predstavujes. Nikdo ti tu neublizuja a pokud za aroganci povazujes to, ze ti nekdo vysvetluje proc to neni vhodne udelat nekde a nekde je to lepsi, tak to je vcelku tvuj problem. Ovsem proc napadas lidi, kteri ti pomahaji pri reseni tvych protizi, to vazne netusim.
Publikováno 13 prosinec 2011 - 10:21
Publikováno 13 prosinec 2011 - 10:32
GeoGet:
Publikováno 13 prosinec 2011 - 10:37
Publikováno 13 prosinec 2011 - 10:47
GeoGet:
Publikováno 13 prosinec 2011 - 10:54
Publikováno 13 prosinec 2011 - 11:07
Ja som potreboval jednorázovo vygenerovať zo zdrojových XML dát (zoznam 35 GC kódov a názvov pre každý puzzle) Pascal polia. Nechcelo sa mi to prepisovať ručne a Java je môj "rodný" jazyk takže som si to napísal v ňom. Nie je to nič potrebné pre beh samotného pluginu, ale čisto jednorazová záležitosť. Ale ďakujem za tip.gord napsal/a: GG ma vlastni XML parser, ktery muzes vyuzit. V ramci "cistotoy" to bude lepsi nez externi parser.
O to lepšie pre mňa, zatiaľ som sa na to nestíhal pozerať, takže som nevedel, že to bude také jednoduché, vďaka!gord napsal/a: Integrace do GgStatu je jen jeden radek do tamplate souboru, to bych si na ToDo nedaval.
Publikováno 13 prosinec 2011 - 11:21
A je to jeste jednodussi. Neni to tvoje prace, ale prace uzivatele. Ten si tam vlozi na prislusne misto prikazosnica napsal/a:
O to lepšie pre mňa, zatiaľ som sa na to nestíhal pozerať, takže som nevedel, že to bude také jednoduché, vďaka!
INCLUDE .\script\GeoTrophy\GeoTrophy.html
A je hotovo. Takze v tomto smeru jsi bez prace a pritom mas o kolace postarano :-D
GeoGet:
Publikováno 14 prosinec 2011 - 0:21
Otázka: patrím ku generácii, ktorá s češtinou nemá problém, ale písať spisovnou češtinou si naozaj netrúfam. Bude vadiť, ak stránka pluginu na geoget.ararat.cz bude po slovensky, alebo sa niekto podujme na "preklad"?
Po dohode s autorom GeoTrophy / GeoPuzzle sme sa dohodli, že skript sa bude volať "GeoPuzzle". V súčasnosti skript generuje 6 samostatných HTML súborov - pre každý puzzle jeden. Snáď bude tento spôsob vyhovujúci, ak nie dajte vedieť.
TODO:
- stránka skriptu na geoget.ararat.cz
- lokalizovateľnosť (skript obsahuje len jeden reťazec, ale aj tak)
- lepšie možnosti konfigurácie
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů