k-lord napsal/a:
Dobesch napsal/a:
Ty Evropsky staty neni zas tak spatnej napad -- a kdyby se pro 27 pouzili motivy z Entropy ... Jenze zas je tu ta otazka, ktere staty pak vyskrtnout neb do puzzle se jich vejde jen 35
Nerekl bych, ze je to dobry napad. Minimalne ze dvou duvodu. Staty Evropy si kazdy (koho to bavi) vybarvuje na mape v profilu, dublovat to puzzliky mi neprijde nejlepsi. Osobne bych se radeji koukal, jak se mi vybarvuje mapa nez skladacka. Druhym duvodem by bylo, jakou kes pro dany stat vybrat. Zatim se kazdy dilek puzzliku vztahuje na jednu kesku (+ nekdy nejake alternativni ci archivovane). U statu by se musely vzit v potaz naprosto vsechny. A to uz mi prijde mimo myslenku geopuzzle.
Z toho technickyho pohledu je to opravdu problem. Krom tech kesi, taky poctem statu. Priznam se, ze ten prispevek byl spis bran s nadsazkou prave kvuli te Entrope v jednotlivych dilcich.
Na druhou stranu by treba stalo za uvahu zpracovat ty vybarvovane mapy jako Puzzle - proc by musela byt ta mapa jen "modro bila" proc by nemohla misto modre obsahovat nejaky stylovy obrazek (teda krom pripominky, ze napr. Andora a Monako by nemusely mit nic). No ale to je spis namet pro nekoho, kdo to umi. Ja to nejsem resp. jeste jsem se o to nikdy nepokousel