Tak to jsou výborné zprávy
GeoPuzzle checker na project-gc.com jsem naprogramoval, ale jeho funkcionalita je vázaná na jejich přístup do API groundspeaku.
Na ten je momentálně moratorium, takže šance, že by se GP / GT generovalo automaticky přímo na stránkách GP / GT je mizivá.
Dalším nedostatkem checkeru je nutnost ručně aktualizovat jeho interní bookmarky, protože do externích XML sahat neumí a souhrnný bookmark všech keší pro jedno GeoPuzzle neumí přiřadit cache k dílku. Alternativním řešením by byl separátní bookmarlist na geocaching.com pro každý jednotlivý dílek každého GeoPuzzle.
Co se GeoTrophy týče, tak mám rozpracovaný checker na podobném principu, který navíc kontroluje datum nálezu. Project-gc.com umí vyhledávat nejsevernější, nejvýchodnější, nejjižnější a nejzápadnější keše. Jak je to se stářím a výškovými extrémy jsem nezkoumal, ale asi by se to z jejich databáze taky dalo vylovit.
Co se týče příspěvku, tak reklamy jsem si odblokoval, klidně nějakou stovku na provoz pošlu a až bude nový web, můžu pomoct s testováním.
Pomoc s programováním nenabízím, protože když se po půl roce kouknu na vlastní kód, většinou nadávám, který trotl to programoval