Mám takový dojem, že celá tato diskuse je o ničem. Koc256 si vzal do hlavy, že se budou měnit dílky a tak to bude. Každá jiná možnost je špatná.
Ano, podle tebe neudělal. Luciferek se nabídla, že založí kostelík, Vojtíšek si vezme na starost Liberecko, já navrhl alternativní keše k pivovarům a zajistil zprovoznění jedné disable.
Není to ale podle tebe, nechceme měnit dílky, takže je to špatně.
Mám ale takový dojem, že stejně by měl mít rozhodující slovo hexteam, ne? Opět musím opakovat: vznesl jsi dotaz, jestli měnit dílky či neměnit. Žádná odpověď nezněla měnit. Ale ty stejně trváš na měnění.
Znechutíš to tady všem, kdo chtěli nějak pomoci a mám obavu, že GP tím bude trpět a zůstane ve stavu, v jakém je, protože nebude po tvém.
A stejně jako ty, píšu na závěr svého povídání i já: Opět jen můj názor
Pokud pominu, že jsi alibisticky vykopíroval jen něco a udělal nad tím nesmyslný závěr, tak jsem psal třeba toto: "každý krok vedoucí k udržování puzzlíků beru jako krok správným směrem. A za to díky!". Jinak já tu myšlenku výměny již opustil (viz níže).
Jen mi prostě přijde, že vyjadřovat se tu umí každý, ale konkrétní pomoc vázne. Vázne neznamená, že není žádná, ale mnohem více lidí kecá a konají tři/čtyři... A prostě jsem jen skeptický a mám obavu (to mohu ne? nebo tě to pohoršuje?), že nakonec konkrétní cílové kroky půjdou pomalu (pokud vůbec).
"Ale ty stejně trváš na měnění.": nechci to tu už rozviřovat, ale k tomuto jsi prosím tě dospěl kde? Tímto: "Neprošla, OK, ale nyní se těším na to jak se zejména ti nesouhlasící pohrnou vpřed a vyvinou aktivitu k znovuobnovení keší, které tam i roky nejsou... ...třeba jako owneři."? Tedy tím, že deklaruji opuštění myšlenky?
Také mi to tak přijde. Měnit dílky je nesmysl. Prostě někdy nejsou lovitelné všechny. Ale pokud se někdo vydá cíleně prodílek přes celou republiku a o ten pak přijde, tak mu to hru znechutí. Takových lovců je mezi námi určitě více. To, že nikdo nic nedělá je taky blbost. Sám jsem navrhl a poslal minimálně 5 náhrad za dobu, co hraju, vč. puzzle Maxe Švabinského, které předtím vůbec nebylo. K tomu mám přislíbené vytvoření Jaroslava Ježka, které taky ještě nemělo přiřazenou keš. Teď nebylo moc času, ale příští týden už se do toho zase pustím. Za mě bychom měli především sehnat ownery z jednotlivých krajů, nebo ještě lépe okresů a zařídit, aby chybějící dílky byly vytvořeny. Na FB jsem se snažil iniciovat dílky Náchodského pivovaru a třeba rodný dům TGM (bez valného úspěchu).
Jak jsem psal, nechci se k tomu vracet. Ale tím jak to popisuješ, tak mnou navrhovaný systém nebyl správně pochopen (o nic bys nepřišel). Pokud chceš, tak vysvětlím do PM/DM (nebo jak se tu tomu říká ).
A jak jsem již psal dříve, jsem rád, za každou aktivitu, která povede k zprovoznění puzzlíků v maximální možné míře. Díky všem ve věci aktivním!
Tento příspěvek byl upraven od koc256: 28 August 2020 - 14:42