Ahoj, blíží se pomalu ty Vánoce a blízký kolega mě inspiroval nápadem udělat jakýsi "půlhodinový den otevřených dveří" na mé keši Vamberk na klíč, což bych automaticky spojil s kontrolou keše. Tzn. že se vyhnete nahánění klíče po okolí.
Vybral jsem datum 23. prosince od 14:00 do 14:30, tak abych už byl doma a abychom se nesetkávali u keše za tmy. To potom nedokážete ocenit rozhled do okolí, který je od keše parádní. Myslím si, že už v pátek tolik lidí tak dlouho v práci nebude. Klidně ale přijďte i v případě, kdy keš už odlovenou máte.
Chtěl bych vás poprosit, jestli byste mi mohli dát vědět zprávou že přijdete, abych tak orientačně věděl. Ok?
Budu se těšit.
Zbynislav
"Půlhodinový den otevřených dveří" na mé keši Vamberk na klíč(GC32QEH)
Vytvořeno od
Zbynislav
, pro 16 2011 23:29
3 odpovědí na toto téma
Publikováno 16 prosinec 2011 - 23:29
Publikováno 20 prosinec 2011 - 12:00
Dík za upozornění na doposud neevidovanou "putovní" záležitost; hned dávám příslušný bookmark. :-) Jo, a drobné upřesnění k závěru listingu: Okresy nejsou "bývalé" - jako jednotky územního členění i nadále existují, zrušeny byly jen okresní úřady coby orgán správy,
Publikováno 21 prosinec 2011 - 21:00
Dobře, beru na vědomí. Potáhnu z Prahy celkem dost železa, takže si myslím, že se na každého dostane.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů