Výprodeje - čekat nebo ne?
Publikováno 03 leden 2012 - 23:14
Publikováno 03 leden 2012 - 23:50
Cache non verba
Publikováno 04 leden 2012 - 0:11
Nepřijímám notifikace.Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.
Publikováno 04 leden 2012 - 0:39
Publikováno 04 leden 2012 - 6:47
Publikováno 04 leden 2012 - 7:25
Publikováno 04 leden 2012 - 7:53
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 04 leden 2012 - 8:01
Etrex 30 jsem si kupoval o Vanocich. Jen přístroj vyšel na 4480 v czechcomputeru. Celkově jsem za to dal ještě tak o litr víc (baterky, pozdro, držák na kolo). Wherigo přístroj nepodporuje, ale to se mi naopak líbí, neboť je to taková facka Garminu Groundspeaku (navíc vlastníme i Oregon 550t, kde WIGo hrát jde). Zobrazení keší podporuje docela solidně (PQ generováno v Geogetu - Import - Pro nové Garminy), zatím jsem s tím neměl problém. Ovládání je primitivní a hodně rychle si zvykneš. Jediné, čeho se bojím, je, že mě jednou Etrex 30 spadne do bláta a tím se pokazí ten Joyistick. Ale zatím se to nestalo, takže pohoda.sdhmarklovice napsal/a:
chci se zeptat....podporuje tento pristroj plne hru GC?zahraju si s nim treba i WG?zobrazeni kesi primo v mape a td?dik za odpoved
Publikováno 04 leden 2012 - 8:31
radek-pol napsal/a:
počkej na výprodeje nebo sezóní slevy
To je hrozná blbost lidí zblblých televizí a novinami.
V oblasti elektroniky (a GPS obzvlášť) se žádné cenové skoky, natož výprodeje konat nebudou. Představ si pozici obchodníka - máš artikl, který se Ti celý rok bez ohledu na počasí, roční dobu apod. prodává stále stejně - velmi dobře. Budeš ho zlevňovat? Proč bys to dělal? To přeci není figurka Santa Clause, která Ti bez slevy bude ležet rok ve skladu...
Cena GPS spadne maximálně o pár procent. Větší změna ceny by se dala čekat když by se objevila nějaká nová modelová řada, či nějaký nový výrobce, který by nasadil nižší ceny, nebo tak něco. Jinak je tenhle segment trhu dost stabilní, takže na výprodeje nevěř. Možná sem tam jednorázová akce na konkrétní přístroj, ale zas v řádu 200-300 Kč.
Publikováno 04 leden 2012 - 9:00
Publikováno 04 leden 2012 - 9:04
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů