Citace
bluetracer napsal/a:
Schválně jsem se na to díval a výsledkem dr.votova tažení je momentálně bohužel skutečně to, že na většině těch ostrakizovaných keších teď visí atribut needs maintenance, přestože ty keše jsou teď naprosto v pořádku. To je něco, co bude vadit daleko většímu počtu lidí, než ten nadbytečný waypoint.
Kromě toho jsou případy, kdy owner prostě nebyl schopen keš přesně zaměřit, tak tam dal dva výsledky svých měření. Pořád lepší když jsou tam dvoje souřadnice finálky, než aby dr.vota nařídil ownerovi ty správnější smazat.
Kdyby dr.vota jen polovinu svého úsilí věnoval na vytvoření makra, které mu v jeho databázi ty přebytečné waypointy smaže, měl by svůj problém vyřešen i na keších zahraničních a vzpurných ownerů.
1) v terénu atribut NM nevadí, ale falešný praporek ano. Navíc ten atribut nezabírá místo waypointu.
2) u toho zaměření bych to ještě chápal - ale upřímně se divím, že se najde kačer který to ownerovi pošle. Sám s tím mám na jedné keši problém, přímo vyzývám aby mi kačeři poslali naměřené souřadnice - ale ve skutečnosti jen pak čtu logy typu "našli jsme podle hintu 30 metrů od souřadnic".
3) není to problém dr.Voty, je to problém obecný. To jako podle tebe by si každý měl při každém importu dat pouštět nějaký skript který z toho importu vymlátí blbiny ?
4) obdobný problém je s finálkama multin a mystrek s nulovýma souřadnicema. Koukám v terénu - hle, tady je mysterka, mám od ní finálku ? Kouknu do seznamu - hurá, finálka tu je. Nechám ji zobrazit - a ocitnu se někde v Atlantiku.