Final waypoint k Traditional cache NEPATŘÍ - VÝZVA k nápravě
Publikováno 09 leden 2012 - 17:57
Citace
Přínosné by bylo, kdyby autor buď opravil souřadnice nebo změnil typ na mystery a připsal něco ve smyslu "Na výchozích souřadnicích schránku nehledejte, přičtete k nim 40 m v azimutu 305 stupňů". (Tyhle hodnoty jsou jen přibližný odhad podle poznámek těch co tam byli a ortofoto mapy.) Ve stavu jakém je listing teď by log NM nebo i NA byl plným právem.u některých (např.: GC1KPRY) by byl finál snad i přínosný
Citace
Všechno co nepasuje do žádného jiného druhu je mystery.Je to tedy snad mystery?
Publikováno 09 leden 2012 - 18:52
Citace
A můžeš ty dát odkaz na pravidla, kde se o tom píše, že nemohou být dvě krabičky s logbooky?Co je to "záložní krabička"? Může dát někdo odkaz na pravidla, kde se o tom píše, že mohou být dvě krabičky s logbooky
Jinak ovšem v ostatních bodech naprosto souhlasím: 1) Na výchozích souřadnicích tradičky musí být krabice s logbookem. 2) Uvádění stejných souřadnic ještě jednou jako FINAL je obtěžující nešvar který snižuje počet keší nahratelných do přístroje. (Záložní nebo alternativní finálka sice také zabírá v přístoji místo, ale nikoliv zbytečně, je to srovnatelné s Reference point nebo Parking Area.)
A pokud má keš nějakou závadu, tak je správné na to autora upozornit.
Publikováno 09 leden 2012 - 21:55
Citace
...tak o tom žádnáVšechno co nepasuje do žádného jiného druhu je mystery.

Publikováno 09 leden 2012 - 23:17
Citace
Protože když si u tradiční keše klikneš na "Find nearby caches of this type, that I haven't found" a těch 20 souřadnic si stáhneš do přístroje, tak očekáváš, že na všech těch souřadnicích najdeš pixlu, aniž bys musel číst listing.otázka spíš zní, proč né tradiční
Publikováno 10 leden 2012 - 8:05
Citace
Přesně na tomhle je založena mysterka s názvem Schrödingerova kočkaSally&eL napsal/a:
>Hojší: ...jak by se ti líbilo, kdyby třeba mysterka měla hned několik finálek a ty sis musel jen tipovat kde asi tak je ta pravá?

Publikováno 10 leden 2012 - 8:13
Citace
A. da Mek napsal/a:
... že na všech těch souřadnicích najdeš pixlu, aniž bys musel číst listing.
Jakožto autor řádky keší, z nichž některé mají i listing, ti za tento přístup k mé práci vřele děkuji

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 10 leden 2012 - 8:16
Citace
Pche, lync? To bylo zahrivaci kolo.bodlak napsal/a:
Tobě nestačil lynč za geocoiny z výstavy ?

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 10 leden 2012 - 9:37
Citace
Z kontextu je jasné, že to znamená nečíst předem. Přečtu si to potom při logování; a návštěvníci mých keší si mohou přečíst listing i při nálezu, protože výtisk listingu přikládám do pixly. Nejraději vzpomínám na keše, které byly pro mne překvapením; výstižně to vyjádřil můj předchůdce Jar da Cimrman:Citace
Jakožto autor řádky keší, z nichž některé mají i listing, ti za tento přístup k mé práci vřele děkuji... že na všech těch souřadnicích najdeš pixlu, aniž bys musel číst listing.
Citace
Proklínám chvíle, kdy jsem s horlivostí knihomola přecpával svůj mozek vědomostmi o cizích krajích. K čemu je mi nyní návštěva těchto míst? Vím, že zde v Londýně mě nemá překvapit hustá mlha. Také mě nepřekvapí. Vím z knih, jak vyhlíží domek mého předchůdce Shakespeara, a on tak opravdu vyhlíží. Chce se mi zvolat: 'Proč vlastně cestuji? Což není již pro mne na světě překvapení?'"
Publikováno 10 leden 2012 - 11:01
Citace
Citecka napsal/a:
Citace
A. da Mek napsal/a:
Jakožto autor řádky keší, z nichž některé mají i listing, ti za tento přístup k mé práci vřele děkuji
Chapu te a mam stejny nazor.
Me se stava, ze se necekane dostanu na nejake misto a kdyz mam cas, tak si odlovim aspon nejakou tradicku.
Pak kouknu na nejblizsi tradicky a na waypointy nekoukam (a listing si prectu pri logovani).
Publikováno 14 březen 2012 - 10:21
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 14 březen 2012 - 10:58
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 14 březen 2012 - 11:12
Citace
Čteš si taky pečlivě listingy v jazycích, kterým nerozumíš? Právě proto má být tradička na úvodních souřadnicích.Citecka napsal/a:
Citace
Jakožto autor řádky keší, z nichž některé mají i listing, ti za tento přístup k mé práci vřele děkujiA. da Mek napsal/a:
Publikováno 14 březen 2012 - 12:34
Citace
Vláček napsal/a:
Citace
Čteš si taky pečlivě listingy v jazycích, kterým nerozumíš? Právě proto má být tradička na úvodních souřadnicích.Citecka napsal/a:
Citace
Jakožto autor řádky keší, z nichž některé mají i listing, ti za tento přístup k mé práci vřele děkujiA. da Mek napsal/a:
Až doděláte Českou republiku, tak to napravte taky v Německu, tam je tradiček, co mají v nápovědě napsané jdi tam a tam, keš je jinde spousta.
Děkuji Vám za usilovnou péči o kvalitu geocachingu.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 14 březen 2012 - 12:36
Citace
kolombo napsal/a:
Až doděláte Českou republiku, tak to napravte taky v Německu, tam je tradiček, co mají v nápovědě napsané jdi tam a tam, keš je jinde spousta.
A pak mohou pokračovat v Rakousku

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 14 březen 2012 - 17:45

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 14 březen 2012 - 18:08
Citace
fremen.cz napsal/a:
Citace
kolombo napsal/a:
A pak mohou pokračovat v Rakousku
A potom v Maďarsku. Tam jsem se s tím setkal prvně a koukal jsem jak vyoraná myš, že tradička není na svých souřadnicích, ale někde úplně jinde.
Publikováno 14 březen 2012 - 19:27
Citace
A jaks to vyřešil ?Jezci-sokolov napsal/a:
A potom v Maďarsku. Tam jsem se s tím setkal prvně a koukal jsem jak vyoraná myš, že tradička není na svých souřadnicích, ale někde úplně jinde.
Publikováno 16 duben 2012 - 9:54
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů