edheldil napsal/a:
Což o to, mě by zajímal i rozhovor s lovcem PT, ač mě PT jako takové nezajímají. Ale musel by to být upřímný rozhovor trochu do hloubky - jak ten lov probíhá, jak řešili určité základní potřeby, kolik a v kolika autech jich bylo a tak.
Takhle je to takové mlhavé a budí to dojem, jako by to lovila jedna skupinka ...
Třeba udělat v jedné semknuté skupince 500+ keší za den je zajímavý sportovní výkon. Pokud ale to samé uloví deset aut na různých keších, tak je to o něčem úplně jiném a v zásadě se to z 9/10 IMO neliší od gaučového GC.
No, dost nechápu, jak někdo může udělat přes 1000 kešek denně... Když si spočítáte, že den má 1440 minut, tak to dělá 1,5 minuty na keš - v tom je přejet 160 metrů (minimálně) - vyskočit, dojít ke kešce, najít, vytáhnout logbook, najít poslední log, zalogovat se, zadělat kešku, nastoupit a jet dál - to vše se dá za minutu a půl??? Většinou mi jen minutu trvá než z normální filmovky vytáhnu logbook, najdu poslední log, dám razítko a opět ten logbook smotám... Asi holt dělám geokešing pro zábavu a ne jako závody...
Ale vím, co se dělo na FCPT. Plnili jsme ho na kolech (v životě nechci PT jet autem...). Viděl jsem, jak za zatáčkou která měla víc jak 90° kde byla skála, takže za ní nebylo vůbec vidět stálo hned auto u krajnice s kačery na úzké silnici. Samozřejmě proto, aby si sérii odlovili co nejrychleji. Večer se pak na eventu vytahovali, jak sérii dali za 2 hodiny... Ale z toho nebezpečného chování mi bylo spíš zle...