a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 16 květen 2012 - 21:40
Publikováno 17 květen 2012 - 6:10
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 17 květen 2012 - 7:22
Tak po prvním krátkém testování OK (všechno je na svém místě a vše funguje) a možná je to jen dojem, přijde mi ted aDrake stabilnější.LudekV napsal/a:
Gratuluju, tím se zařadíš k dalším cca 260 uživatelům, kteří na 4.0.x už jedou
Jen trošku nepříjemný poznatek je, ale že mi po aktualizaci na Adroid 4.0 rychleji mizí baterka. Ale možná se mi to jen zdá :-)
Publikováno 17 květen 2012 - 8:54
Jj, na všech forech se řeší nedodelky a problémy Ics-zlatej dobrej Gb!Petman02 napsal/a:
Tak po prvním krátkém testování OK (všechno je na svém místě a vše funguje) a možná je to jen dojem, přijde mi ted aDrake stabilnější.LudekV napsal/a:
Jen trošku nepříjemný poznatek je, ale že mi po aktualizaci na Adroid 4.0 rychleji mizí baterka. Ale možná se mi to jen zdá :-)
Publikováno 17 květen 2012 - 11:29
jaký máš telefon? Mě po aktualizaci na 4.0 přestal kompas ukazovat šipky při navigování, pouze se otáčí. Jiné navigace mají kompas funkční a šipky ukazují směr k vybranému bodu. Otázka pro LudekV: že by nějaká hardware záležitost telefonu Nexus S způsobila tento bug pouze v a;drake? Má ještě někdo stejný problém? V androidu 2.3.6 to bylo v pořádku.Petman02 napsal/a:
Večer přidám video...
Publikováno 17 květen 2012 - 12:11
miki6 napsal/a:
jaký máš telefon? Mě po aktualizaci na 4.0 přestal kompas ukazovat šipky při navigování, pouze se otáčí. Jiné navigace mají kompas funkční a šipky ukazují směr k vybranému bodu. Otázka pro LudekV: že by nějaká hardware záležitost telefonu Nexus S způsobila tento bug pouze v a;drake? Má ještě někdo stejný problém? V androidu 2.3.6 to bylo v pořádku.
Večer přidám video...
To je dost divné, hardware za to učtitě nemůže, šipka je obyčejný vyhlazený, uzavřený a vyplněný polygon. Pokud se nekreslí viděl bych to spíš na nějaký sw problém. Máš oficiální systém nebo nějaký alternativní?
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 17 květen 2012 - 18:58
Publikováno 17 květen 2012 - 19:37
Publikováno 17 květen 2012 - 23:38
Geoget jsem pro jistotu shodil a znovu nahodil a zkusil znovu - zas to samé.
Vyskakuje to do sekundy po kliknutí na ikonku, při spouštění aDrakeSyncu. Na pozadí je:
Geoget is busy.... Plugin dialogue windows is preparing...a dál už jenom níže přiložené chybové okno. Po jeho odkliknutí spadne ještě nespuštěný aDrakeSync a vrátím se do Geogetu.
Zkusil jsem přepnout i na starší zálohy databáze - stejné.
Jinak soubor je na místě:
aDrakeSync.ggp.pas 4 959 02.04.2012 22:30 ----
K žádné jeho změně dnes evidentně nedošlo. Co se myslí tím módem ShowCheckbox a o nastavení jakého data tu jde?
EDIT: ještě dodám, že mým pokusům odpovídají v aDrakeSync.log tyto řádky (a nic víc bohužel):
18.05.2012 00:44:08 START 18.05.2012 00:44:08 - GeoGet 2.6.4.671 18.05.2012 00:44:08 - Plugin directory: C:\Program Files\GeoGet\data\script\aDrakeSync\ 18.05.2012 00:44:08 * Plugin dialogue window is preparing... 18.05.2012 00:44:08 - profile loaded: DEFAULT
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 19 květen 2012 - 8:54
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 20 květen 2012 - 10:08
Publikováno 21 květen 2012 - 20:45
sobikovi napsal/a:
Dneska jsem narazil možná na jeden menší bug... Dám navigovat na final waypoint a ukončím aplikaci. Po znovuspuštění už jako poslední keš je uveden výchozí listing a navigovaní je nastaveno na výchozí souřadnice a ne na ten final waypoint....
Cíl navigace se pamatuje jen po dobu běhu, neukládá se. Pokud z aD odejdeš a vrátíš se, cíl drží za předpokladu, že systém aD definitivně neukončil. Aspoň mě to tak funguje. Pokud aD ukončíš nějak natvrdo, cíl navigace se ztratí.
Poslední keš je opravdu keš, nikoli waypoint. Záleží ještě na tom, jak se přepneš na kompas - pokud použiješ ikonku v dolním pruhu, bod na který naviguješ se zachová, pokud použiješ "Navigovat ke keši", tak se logicky jako cíl nastaví výchozí souřadnice keše.
Publikováno 21 květen 2012 - 20:48
miki6 napsal/a:
odesláno SZ..
Stejnou chybu dělá 1.14 v případě, že vyskočíš z aplikace a rychle ji zase pustíš. Zmizení šipek může být vedlejší efekt. Tohle jsem opravil (snad), prozatím zkus po ukončení počkat trochu déle než aD znova pustíš.
Publikováno 22 květen 2012 - 14:03
Publikováno 22 květen 2012 - 14:21
Publikováno 22 květen 2012 - 14:31
to by asi šlo, ale myslel jsem to něco jako další tlačítko na kartě keše "Přidat do trasy/výletu", ideálně s možností načtení ggt seznamu z GG a pak v telefonu s rovnáním pořadí...LudekV napsal/a:
Pokud ti dobře rozumím, tak pro tenhle účel používám tagy - v GeoGetu si vyberu, co mám v plánu, nastavím tomu tag Výlet a podle něj si pak v aD filtruju. Bez GG to (zatím) nejde.
... problém filtrování podle tagu je v tom, že nectí pořadí v jakém si nastavím plánovanou návštěvu keší
Publikováno 22 květen 2012 - 14:32
Publikováno 22 květen 2012 - 14:33
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů