Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#381 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2012 - 8:42

Uz by mel v GG byt, takze na araratu ho nejspis nenajdes :)
  • 0

#382 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2012 - 8:42

To je fakt blbý dotaz ;) Skript je ve standardní instalaci, CTRL+E a bývá třetí shora.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#383 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2012 - 8:43

V Geogetu, kdyz das "Export". Je to standardni soucast instalace. ;)
  • 0

#384 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 177 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2012 - 8:48

HaLuMa napsal/a:
V Geogetu, kdyz das "Export". Je to standardni soucast instalace. ;)

Vživotě jsem takový export nikdy neměl, vždy tam mám jen jeden a to export pro garminy (viz. obrázek).
  • 0

#385 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2012 - 8:53

Ze tys pri instalaci vybiral jen veci, ktery chces instalovat a nenechal jsi GG at si tam naplaca vsechno?
  • 0

#386 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2012 - 12:52

Ahoj, přecházím na Android z WM, takže A:Drake byla pro mě jasná volba. Prostředí pěkné - na to si zvyknu rychle, ale mám pár dotazů:
- strašně moc mi chybí funkce importu jedné keše a nejbližších keší z webu - vím, že ty nejbližší keše dokážu načíst i pomocí GC Live, ale to se zase neukládá do databáze :-(.. Budou tyto funkce k dispozici? Podle mě snad nejdůležitější co by ten program měl umět :-D. Na PD je to super.
- při použití hledání se mi všechny keše zobrazí s ikonou jako tradičky, teprve když listem sjedu dolů a pak se vrátím, je tam správná ikona
- v detailu keše to stejné - všechny se tváří jako tradičky

Díky za info! Adam
XPERIA Ray, ICS 4.0.4
  • 0

#387 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2012 - 18:03

Adow napsal/a:
- strašně moc mi chybí funkce importu jedné keše a nejbližších keší z webu - vím, že ty nejbližší keše dokážu načíst i pomocí GC Live, ale to se zase neukládá do databáze :-(.. Budou tyto funkce k dispozici? Podle mě snad nejdůležitější co by ten program měl umět :-D. Na PD je to super.

Zřejmě jsi špatně koukal, vše co se stáhne se taky uloží. Stahování z webu respektuje filtr, pokud chceš jen jednu keš podle GC kódu, protě ji napiš do filtru.
V případě, že máš notifikační mail s odkazem, a:Drake zareaguje na kliknutí na ten odkaz a keš si rovnou stáhne.

Ty ikonky jsou divné, leda by to byla nějaká zrada na tvém zařízení.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#388 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2012 - 18:44

No já jsem to zkoušel i přes GC kód a ona vyjela ta správná, ale hned za ní hromada dalších keší a na tu co jsem potřeboval nešlo tapnout (nereagovala)... Jinak teď jsem vyzkoušel tu flignu s odkazem a to je teda bomba :)
  • 0

#389 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2012 - 18:47

Ty ikonky blbnou i u me a mam vcerejsi betu (2.0), v predchozi bete mi to taky zlobilo - proste vsechno jsou tradicky, kdyz to je nekde jakoby v seznamu. V mape je to OK. Jo mam SE Xperia Neo s ICS....
  • 0

#390 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2012 - 19:36

Ikonky mi v emluátoru fungujou úplně normálně a v telefonu na 2.3 taky, takže se to bude těžkok řešit. Co ty ostatní obrázky - obtížnost, terén, velikost, směr? Ty fungují?
  • 0

#391 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2012 - 19:46

Problem je s D/T vsechno mi ukazuje 1,5/1,5 . A kdyz si dam zobrazit logy na kesi, tak tam misto smajliku vidim modry kolecko s cervenejma kruhama uvnitr (nebo bych to mohla prirovnat k ikonce pro ref. point na cervenym pozadi), ale jakmile do tech logu tuknu, tak se to zmeni na smajliky... Jinak ta nova grafika je suprova, dali jste si na tom hodne zalezet ;) PS: kdyby bylo treba, muzu delat pokusnyho kralika...
  • 0

#392 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2012 - 21:08

Luďku, nevíš, jak vysvětlit tohle? (viz screen). Je to pouze u této kešky GC38PW7. Když jsem přepnul na jinou, bylo vše OK. Kompas lze také vyvolat ručním přepnutím na "Always use compass". Z nějakého důvodu se radar přepíná předčasně a ještě ukazuje nesmysly... EDIT: druhá keška, u které se toto děje, je GC3FQZ5 - kdyby to pomohlo při hledání souvislostí. To jsou jediné dvě, u kterých se mi za dobu používání aDrake toto stalo. aDrake 1.14
  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#393 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 8:54

petulinka1 napsal/a:
Problem je s D/T vsechno mi ukazuje 1,5/1,5 . A kdyz si dam zobrazit logy na kesi, tak tam misto smajliku vidim modry kolecko s cervenejma kruhama uvnitr (nebo bych to mohla prirovnat k ikonce pro ref. point na cervenym pozadi), ale jakmile do tech logu tuknu, tak se to zmeni na smajliky...
Jinak ta nova grafika je suprova, dali jste si na tom hodne zalezet ;)
PS: kdyby bylo treba, muzu delat pokusnyho kralika...

Hlásím stejný problém. Všechny keše se ukážou jako tradičky a u všech keší mám D/T 1,5/1,5. Velikost keše se ukazuje správně, stejna tak jako smajlíci u logů.
SE Xperia Ray+ICS
  • 0

#394 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 8:56

To vypada, akoro jako SE+ICS problem :D
  • 0

#395 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 10:07

nevím jak ostatní s Nexus S + ICS, ale mě zas kompas nezobrazoval šipky, vyřešil jsem to odinstalací adrake :D ..
  • 0

#396 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 10:20

trochu drasticky reseni :D
  • 0

#397 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 10:22

A má nevýhodu: nelze poté používat aDrake! ;)
  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#398 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 10:25

proč drastické? Svět se točí dál, existuje i jiná aplikace, která s databází geogetu dokáže pracovat, umí toho vlastně mnohem víc.
  • 0

#399 Kyong

Kyong

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 15:06

Tak teď z té konverzace teda moc nevím, kdo jakou verzi teda používá. Já mám verzi 1.14, která je poslední na marketu a funguje vše. Až dnes mi to jednou spadlo, ale jinak jsem tam na problémy nenarazil. Mám HTC Desire Z a A 2.3.3. Jestli někdo má verzi 2, což je beta, jak jsem četl, tak je jasné, že tam chyby budou a je potřeba je nahlásit. Ale moc jsem z dalších příspěvků teda nepochopil, kdo má jakou verzi a na které teda ty problémy jsou.
  • 0

#400 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 16:07

pokud problém nemáš, tak to neřeš. očividně to zlobí jen na ics, kterej nemáš takže je to jedno :-)že v beta verzi budou problémy mi jasný je :-) PS: na posledni verzi z marketu me to podle vseho nezlobi :)
  • 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama