LudekV napsal/a:
Pro dobrovolníky je k dispozici další betaverze
obrázky v databázi podle GeoGetu
Tak jsem maličko vyzkoušel, jen jsem si krátce pohrál a zatím to vypadá docela fajn :-)
LudekV napsal/a:
• obrázky v databázi podle GeoGetu
• otevření listingu z čekajících logů
• přepracován přehled logů
• vylepšeno přepnutí hledání mezi databází a Gc Live
• možnost editace tagů
• automatické spuštění přihlášení na Gc Live, pokud je potřeba
• oprava importu waypointů při Live aktualizaci
• drobná oprava a optimalizace map
Co se týče vzhledu - budu si chvíli zvykat, ale i tyhle ikonky jsou docela pěkné. Jen u ikonky pro finálku - ta původní se mi zdála výraznější - měl bych raději tu...
Koukám, píšeš tu "drobná oprava a optimalizace map", ani bych neřekl. Mapa mi přijde výrazně rychlejší :-). Řekl bych, že ještě moct využívat vektorové mapy stažené třeba pro Locus a je to bezvadná aplikace :-)
Otevření listingů z čekajících logů mi chybělo, u přehledu logů jsem změnu nějak nezaregistroval.
Zabudování podpory pro obrázky v databázi je taky moc super, určitě to využiju teď na expedici do Norska a Švédska, až nebudu mít on-line Internet :-)
Ještě jsem tu zaregistroval jedno tlačítko v listingu - celkem schované pro přepínání mezi denním a nočním režimem. Taky docela zajímavá vychytávka :-)
Jinak při práci s mapou mi aplikace 2x ukázala dialog, že "Aplikace neodpovídá". Zajímavé, že volby byly pouze "Ukončit" nebo "Počkat", nebylo odeslat informace autorovi. Když jsem dal Ukončit - A: Drake se vrátil do základního menu, když jsem dal počkat, po jedné vteřině se mapa zprovoznila... Takže vlastně OK...